- 23 Mart 2019
- 1.643
- 2.907
Doktorun tüp bebek dedi ise,yaşından dolayı devlet hakkında var ise,onu değerlendirmeni öneririm.Bende SLE ve antifosfolipid sendorumu var.Bu 5 kayıptan sonra farkedildi.Şimdi ki aklım olsa 2 düşükten sonra tüp bebeğe geçseydim zaman kaybı olmaz bu kadar yıpranmazdım.Bu seferde hastalığım teşhis edilemeyecek yine kayıp yaşayacaktım.Hakkımızdan hayırlısı böyleymiş ne diyelim11 Mayıs'ta transferim yapıldı devlet hakkımı kullanarak tüp bebeğe geçiş yaptık.Devlet destekli olduğu için 1071₺ hastaneye 1100₺ ilaçlara ödeme yaptık.Opu sonrası hormonlarım fazla uyarıldığı ve 2,5 ay regli olmadığım için transfere araverilmişti.Bu süreçte de benim yaşım 40 oldu tedaviyi artık devlet desteklemediği için,transfer yapılırken 2500₺ ödemek zorunda kaldık.Zaten özel için 20.000₺ göze almıştık hakkımda varken kullanmak istedim.Bu bilgiler aklınızda olsun diye tekrar not düşüyorum.Ben devlet destekli şartlarını hiç araştırmamıştım bilseydim daha önce başlardım.Canım çok teşekkür ederim ilgin için. malesef dış gebelikti benimkiler. Sonrasında rahim filmi çektirdim bi sıkıntı çıkmadı. Doktorumda bi sıkıntı yok o yüzden tedavisi yok tek tedavi şekli tüp bebek dedi. Ama kendiliğinden kaldın gebe dua edip beklicez dedi. Bende bekliyorum bakalım ama son dış gebelikten sonra adet düzenim bozuldu bidaha da gebelik elde edemedim 1 yıldır.
sana da geçmiş olsun inşallah çok önemli bir problem yoktur bir sonraki gebeliğin sağlıklı olur