Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim hamilelikler öncesi bir çok test yapılmıştı.Ama yaşımdan ve diğer gebelik kayiplarimdan da yola çıkarak bir sürü test istemişlerdi.O testlerde dışarıda çok pahalı ,önceki gebeliklerimde hep özel doktorlarda ve hastanelerde işlem yaptırdık bir sürü para harcadık üniversitede hem içim rahat hemde keseme hiç zararı yok.Akademisyen olduari için hocalar hasta ile ilgili çok güzel iletişim kuruyorlar.Umarim herkes en kısa sürede bebislerine kavuşur.
Ne güzel sonunda doğru yeri bulmuşsun bende oralara kayıcam galiba 😍
Umarım umarım inşalllaah🤲🏼🤲🏼

Arkadaşlar benim regl haftası çenemde sivilce çıkar bu ay femera kullandım ve bir yumurtam oluştu bugün iğnenin 12. Gunu bitti ve çene bölgemde sivilce çıktı 15. Gun test yapmak için bekliyorum ama bu belirti ile umudumu silsem mi çenesinde regl dönemi sivilce çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi aramızda????

Ne güzel sonunda doğru yeri bulmuşsun bende oralara kayıcam galiba 😍
Umarım umarım inşalllaah🤲🏼🤲🏼
Bebeğine en kısa sürede kavusman için neresi vesile olacak ise ,rabbim basiretini açsın,iradeni o yönde kullanmanı nasip etsin.Duam hepimiz için canım🤗Allah hepimizi hayırlara çıkaracak yollarda ilerlemeyi nasip etsin.

• Beğen
Reactions: niw
Arkadaşlar benim regl haftası çenemde sivilce çıkar bu ay femera kullandım ve bir yumurtam oluştu bugün iğnenin 12. Gunu bitti ve çene bölgemde sivilce çıktı 15. Gun test yapmak için bekliyorum ama bu belirti ile umudumu silsem mi çenesinde regl dönemi sivilce çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi aramızda????
Her ay ki regl sivilcesi çıkıp hamile olanı okudum..Allah hayırlısını versin canım

Evet benim çıkmıştı sivilcelerim o ay hamile olduğumu öğrenmiştim,hiçbir belirti yaşamadan hem de.

Her ay ki regl sivilcesi çıkıp hamile olanı okudum..Allah hayırlısını versin canım
Aminn inşallah kuzum
Evet benim çıkmıştı sivilcelerim o ay hamile olduğumu öğrenmiştim,hiçbir belirti yaşamadan hem de.
Yaaaaa çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bunları duymak iyi geliyor bana bugün sivilce görünce baya üzülmüştüm

• Beğen
Çok teşekkürler. Benim 3 gün önce kanda pozitif çıkmasına rağmen negatifti. Biraz eski mesajlarımda fotoğraflı anlatmıştım değerlere göre çıkan idrar testlerini. Ben erken çıkmadığını düşünüyorum benim bat günü bile çok silikti kanda emin olmasam yok derdim. Ancak battan 2 gün sonra falan silik ama belirgin olmaya başlamıştı. Tabi çok erken görenler de var erken yumurtlama olduysa ve yerleşme rahme tutunma süresi hızlıysa. Batı bekleyin bence en garantisi o 😊 hakkınızda hayırlısı olsun.
Öncelikle minik hayırlı olsun annesi:)

Ne zorlu süreçler di mi?
Adete iki üç gün varken söküldü sökülecek gibi rahim bölgesinde hissederiz ya öyle belirti var mıydı?

Kasık ağrısı değil anlamışsınızdır bu farklı gelmeye yakın hissederiz ya o.

Çok teşekkürler. Benim 3 gün önce kanda pozitif çıkmasına rağmen negatifti. Biraz eski mesajlarımda fotoğraflı anlatmıştım değerlere göre çıkan idrar testlerini. Ben erken çıkmadığını düşünüyorum benim bat günü bile çok silikti kanda emin olmasam yok derdim. Ancak battan 2 gün sonra falan silik ama belirgin olmaya başlamıştı. Tabi çok erken görenler de var erken yumurtlama olduysa ve yerleşme rahme tutunma süresi hızlıysa. Batı bekleyin bence en garantisi o 😊 hakkınızda hayırlısı olsun.
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza bu arada günaydın kızlar nasılsınız ?

canım o hiç belli olmuyor ki inşallah bebiş geliyordur güzel haberlerinin alırız :)

Gü-nay-dın ☀️
Yasaksız hafta ne güzel 🤩

B5B53F6E-CCCB-405A-936C-4B45E1B831D5.jpeg

Öncelikle minik hayırlı olsun annesi:)

Ne zorlu süreçler di mi?
Adete iki üç gün varken söküldü sökülecek gibi rahim bölgesinde hissederiz ya öyle belirti var mıydı?

Kasık ağrısı değil anlamışsınızdır bu farklı gelmeye yakın hissederiz ya o.
Çok teşekkür ederim 😊

Zor süreçler gerçekten. Her ay heveslenip hayal kırıklığı yaşamak gerçekten insanı çok yoruyor.

Benim öyle olmadı. Benim nerdeyse hiç belirtim olmadı ama her bünye her hamilelik farklı tepki gösterebiliyor😊 inşallah vardır sizin de 🍀
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza bu arada günaydın kızlar nasılsınız ?
Çok teşekkür ederim canım sağol arka arkaya güzel haberler alacağız inşallah 🙏🙏
Günaydın 💐
Sağlıklı, bol iyi haberler alacağımız, bereketli bir hafta olsun 🤩
Günaydınnn 🌼🌼 ay hadi İnşallah 🤗🤗

Canım benim de sivilcem çıkmıştı hatta demiştim kesin regl Olcam diye. O iş bence pek belli olmuyor ya kısmet umudunu kaybetme 🤗

bu hafta anyayı konyayı anlıcam kızlarr ama ıcımde hıc hamileyim hissi yok :KK70: eskı aylardan hıcbır farkım yok .
sanırım bu ayda eleniyorum ::KK70:oysakı rahımkalınlıgım gel beni dölle diyormus bi dölleneydi
Aradığım deli kan geldi. Gel gel 🤣
Hamilelik 3. haftadan nasıl hissediliyormuş anlatsana biraz 😁

Aradığım deli kan geldi. Gel gel 🤣
Hamilelik 3. haftadan nasıl hissediliyormuş anlatsana biraz 😁
yani nebilem bi yerleşme kanaması olur bir kasık sancısı bel ağrısı göğüs şişer felan . akıntı da yok. bıkere gecen gun su gıbı aktı bole sankı altıma yaptım okadar. baska sıfır sıfr sıfır :KK70:

• Komik
yani nebilem bi yerleşme kanaması olur bir kasık sancısı bel ağrısı göğüs şişer felan . akıntı da yok. bıkere gecen gun su gıbı aktı bole sankı altıma yaptım okadar. baska sıfır sıfr sıfır :KK70:
Suyun da gelsin ister misin? Nişan falan? Daha bi dur la! Bismillah zemin yeni hazırlanıyordur buluşma gerçekleştiyse

X