Daha çok erken canım belli olmaz infertelite bildiğim kadarıyla sebepsiz di değilmi strese bağlı belki o telaşta kalmışsındır inşallah belli olmuyo bende geçmeden yapmak istemiyorum 2 ay önce 30 tane test almıştım o ay 4 gün geciktim inanırmısın hepsini o ay bitirdim
bi hayali çıktı bi negatif çıktı beni çok yanılttı çok üzdü geçen ayfa 1 gün gecikmem oldu elimde bitane kalmıştı yaptım saatler sonra hayali çıkmıştı asla gecikmeden yapmam bidaha perşembe adetim haftaya eğer cuma akşama kadsr olmazsam akşamüstü alıp haftadonu yaparım diye düşünüyorum inşallah pozitifi görürüz hepimiz bu ay çok duygusalım bide göğüs hassasiyetim çok önce başladı çok acıyor eşimde hiç rüya görmemişti 2 gündür görünce şüphelendim yazmak istedim
çakşırla hayıt ta kullandım bide bu ay eşimede çakşır içirdim ben çakşırı çok içmedim burdan tanıdığım bi arkadaş ta sebepsiz interfilite den 2 sene çocuğu olmamış o önerdi hayıt ve çakşırı o yüzden yapayım dedim 8 haftalık hamile şimdi çakşırı çok övdü inşallah banada şifa olmuştur hamile kalmışımdır