Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet hatırladım da bir an şüpheye düştüm. Tüpü hiç konuşmamıştık çünkü seninle. Temmuza kadar vakit var, du bakalım sen o arada araştırmalara devam et. Belki de gerek bile kalmayacak hiç, yani inşallah öyle olur 🤩

Amin amin hayırlısıyla inşallah. Cartedor Cartedor hepimize umut oldu. Darısı Nm88326 Nm88326 ve NaaNaa NaaNaa ile başımıza 😍
Teşekkür ederim canım,Tüp bebeğe başlayıp evraklarını teslim etmeye 2-3 gün kala ha ile olduğunu,hatta opu öncesi kovid olan arkadaşımız doğal yollardan hamile kaldı.Allahtan ümit kesilmez.Allah hepimizin muradını en kısa zamanda verecek ben buna çok inanıyor ve dua ediyorum🤗

Günaydın kızlar 🍀🍀 Nm88326 Nm88326 transferi bugünnn ona güzel enerjiler gönderiyoruzzz 🤗🤗 inşallah altın embriyo annesine sıkı sıkı tutunacak 🤗🤗 eski mesajları sonradan okudum canım ananas ya da avokado bu ikisinden biri de önerilmiyor ananas diye hatırlıyorum onu araştırıp transferden sonra onu da bırakırsın 😊 bol şans 💞💞

Daha çok erken canım belli olmaz infertelite bildiğim kadarıyla sebepsiz di değilmi strese bağlı belki o telaşta kalmışsındır inşallah belli olmuyo bende geçmeden yapmak istemiyorum 2 ay önce 30 tane test almıştım o ay 4 gün geciktim inanırmısın hepsini o ay bitirdim 😂 bi hayali çıktı bi negatif çıktı beni çok yanılttı çok üzdü geçen ayfa 1 gün gecikmem oldu elimde bitane kalmıştı yaptım saatler sonra hayali çıkmıştı asla gecikmeden yapmam bidaha perşembe adetim haftaya eğer cuma akşama kadsr olmazsam akşamüstü alıp haftadonu yaparım diye düşünüyorum inşallah pozitifi görürüz hepimiz bu ay çok duygusalım bide göğüs hassasiyetim çok önce başladı çok acıyor eşimde hiç rüya görmemişti 2 gündür görünce şüphelendim yazmak istedim 🌸 çakşırla hayıt ta kullandım bide bu ay eşimede çakşır içirdim ben çakşırı çok içmedim burdan tanıdığım bi arkadaş ta sebepsiz interfilite den 2 sene çocuğu olmamış o önerdi hayıt ve çakşırı o yüzden yapayım dedim 8 haftalık hamile şimdi çakşırı çok övdü inşallah banada şifa olmuştur hamile kalmışımdır
Merhaba çakşırı nasıl kullandınız acaba

Aa tamam hatırladım sanki . Ticarethane mantığı işte ama bazı durumlarda mecburuz tüpçülere.🙄 @KelebekkB Konusunu takip ediyorum. Takviyelerle çok güzel düzeltmiş eşinin değerlerini. Bayadır bildirim gelmiyor inşallah olumlu sonuç almışsındır.
Evet. Aynı günlerde bize hiç öyle davranmadılar işte. O yüzden çok şaşırmıştım. Sonuçta hepsinin itici gücü para :/

Merhaba arkadaslar. Konuyla alakali diyil ama belki bilenleriniz vardir diye sormak istedim.Doktor bana ocak ayi hamile kalirsam kiz olucagini soyledi benimde ocagin 27-si iliski 28-i yumurtlama oldu. Zaten subatin 1-den bende hamilelik belirtileri basladi 5-de evde kaset teste cikti zaten.Simdi kafam cok karisik hamilelik yumurta caltadigi gunden yani dollenme olan gundenmi olmis oluyur yoksa rahme ulasdigi gundenmi ?

Merhaba arkadaslar. Konuyla alakali diyil ama belki bilenleriniz vardir diye sormak istedim.Doktor bana ocak ayi hamile kalirsam kiz olucagini soyledi benimde ocagin 27-si iliski 28-i yumurtlama oldu. Zaten subatin 1-den bende hamilelik belirtileri basladi 5-de evde kaset teste cikti zaten.Simdi kafam cok karisik hamilelik yumurta caltadigi gunden yani dollenme olan gundenmi olmis oluyur yoksa rahme ulasdigi gundenmi ?
Bacım gözünü seveyim bunu burdan sil başka yerde sor sorunu. Tövbe ya Rabbim sen büyüksün

Anlamadım doktor gebelik olmadan neye göre cinsiyeti kesin olarak söyledi dölleyecek olan spermle sözleşmiş mi 🤔 hamilelik bi süreçtir yumurta çatladığında döllenir ve gebelik süreci başlar

Çat diye çatladığı günden :skandal: Hangi doktor bu söylede yanlışlıkla gitmeyelim snsjjs

X