Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar üzgünüm olmadı ☹️
Canim duygularini uzuntunu hafifletecek bi kelime bulamiyorum...ama yilmiyoruz devam tabiki..👍 bu ay bende negatif cikinca yikildim okadar iyi calismistik ki esimle yasli basli halimizle 🤭🤭 bosa gitti o yorgunluk diye aglayim mi guleyim mi bilemedim🤭 devam edicez artik..bu ay femarami da evin icinde guzel bi yere sakladigimdan bulamiyorum icemeyecegim🥺

Kızlar yumurtam çatlamışşş karın içinde serbest sıvı var yımırtanın şekli kaymış 😃😃 doktor bugun yarın ilişki dedi. Muhtemel dun yada sabaha karşı çatlamışşş buyumeden mı catladı acaba dedim buyumeden catlamaz dedi . Tahmınımce en kotu 15mm felan heralde cuma ilişki olmustu dun olmamıstı. Bakalm artık. Rahım kalınlığı cok iyi dedi. 24üne kadar regli olmazsan gel dedi
Ne güzel haberler😍💃

Canım geçen tablo da bi kaç kişiyi yanlışlıkla silmişim biri de sensin demek ki 🤣 sen tekrar bana ne zamandır istediğini yaz eklim

Anladım canım isteyerek olmadığını çünkü kaç kere sil dedim silmedin 😁😁
Yaz canım 31 ay 31 yaş 😁 bu denklemle tuttururum belki bu ay ki totemim de bu sayılar olsun 😍😍

Sen şerbetsiz yersin zevksiz :110:

Canım geçen tablo da bi kaç kişiyi yanlışlıkla silmişim biri de sensin demek ki 🤣 sen tekrar bana ne zamandır istediğini yaz eklim

Hakkında hayırlısı böyleymiş canım üzüldüm ama denemeye devam elden bir şey gelmiyor
Şerbetli tatlı olarak senin elinden şekerpare yemeyi planlıyorum. Hala zevksiz olduğumu mu düşünüyorsun 😈

Miss Bride Miss Bride kuzum geçmiş olsun bizim zilli uğraştıracak desene 😃 ama telaş yapmıyoruz anne sözü dinleyecektir bebişin ❤️
Jane Jetgil Jane Jetgil kuzum gözün aydın hadi çalışmalara devam et 😃
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin İnşaAllah
Kadir gecemiz cümleten mübarek olsun
Bu gece dualarda buluşuyoruz Allahın izniyle
Rabbim hamişlere sağlıklı gebelik geçirmeyi sağlıklı doğum yapmayı evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin İnşaAllah
Evlat isteyenlere de yüce rabbim tez vakitte hayırlara çevirip yaşamalarını nasip eylesin İnşaAllah
Hepiniz dualarımdasınız 🤲❤️🌺

Miss Bride Miss Bride kuzum geçmiş olsun bizim zilli uğraştıracak desene 😃 ama telaş yapmıyoruz anne sözü dinleyecektir bebişin ❤️
Jane Jetgil Jane Jetgil kuzum gözün aydın hadi çalışmalara devam et 😃
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin İnşaAllah
Kadir gecemiz cümleten mübarek olsun
Bu gece dualarda buluşuyoruz Allahın izniyle
Rabbim hamişlere sağlıklı gebelik geçirmeyi sağlıklı doğum yapmayı evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin İnşaAllah
Evlat isteyenlere de yüce rabbim tez vakitte hayırlara çevirip yaşamalarını nasip eylesin İnşaAllah
Hepiniz dualarımdasınız 🤲❤️🌺
Aminn canımm Allah dualarınızı geri cevirmesin sende ıcini ferah tut benim ıcım rahat hersey guzel olcak guzel ilerlicek

hus3545 hus3545 canım benim üzgünüm ama yılmak yok hemen arkasından ikinciyi dene bence, ben araştırmalarımda ikincinin ihtimali daha yüksek diye okumuştum, Rabbim ne eylerse güzel eyler, vardır bir zamanı inşallah 🙏🏻

X