- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
İnşallah benim de öyledir catlamadi mi diyorum iki ay da da igne sonrasi çatlama ağrısını bariz yaşadım ama bu sefer tık yokEvet ben de hiç belirti olmamıştı o ay işe yaramadığını düşünmüştüm hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim de öyledir catlamadi mi diyorum iki ay da da igne sonrasi çatlama ağrısını bariz yaşadım ama bu sefer tık yokEvet ben de hiç belirti olmamıştı o ay işe yaramadığını düşünmüştüm hatta
Ya o ağrıyı hissedemezsin zaten anca büyür kist olur çatlayamaz ya da zor çatlar o zaman ağrı yaparİnşallah benim de öyledir catlamadi mi diyorum iki ay da da igne sonrasi çatlama ağrısını bariz yaşadım ama bu sefer tık yok
Iki ay igne sonrasi kasik ağrısı hissettim çatladı diye ondan csnim bu ay hiç bi seh olmayınca acaba catlamadi mi ki dedimYa o ağrıyı hissedemezsin zaten anca büyür kist olur çatlayamaz ya da zor çatlar o zaman ağrı yapar
Bi ay çektim bi ay çekmedim ve ikiside çatlamıştıBenim hiç kasık ağrım yok kizlar ya illa çatlarken ağrır mı kasık igne sonrasi ağrı çekmeyen var mi ?
Ya sagol kuzum cevap için sizden de aynı şeyleri duyunca rahatlıyorumBi ay çektim bi ay çekmedim ve ikiside çatlamıştı
Canım benim olmuştu ama çok değil yani hafif ağrılarBenim hiç kasık ağrım yok kizlar ya illa çatlarken ağrır mı kasık igne sonrasi ağrı çekmeyen var mi ?
Bende bu ay tık yok ya bakalım bekleyip göreceğiz 12. ve 36. Saati değerlendirdik hep sağda oluyordu bu sefer ilk kez sagda yok solda sadece bir yumurtam oluştu inşallah tutmuştur ❤Canım benim olmuştu ama çok değil yani hafif ağrılar
İnşallah canım sağolİnşallah sıkıntısız hamile kalır canım çokta takmasın kafasına doktor takibi ile alır kucağına bebeğini
İnşallah canımmmmBende bu ay tık yok ya bakalım bekleyip göreceğiz 12. ve 36. Saati değerlendirdik hep sağda oluyordu bu sefer ilk kez sagda yok solda sadece bir yumurtam oluştu inşallah tutmuştur ❤
Evet kuzum maalesef bende de olduKizlar sizde klomen femera sonrası catlatma iğnesi olduktan sonra şişiyor musunuz benim özellikle göbek bölgem hamile gibi şişiyor
Berbat bi sey ya öyle şişti ki karnımEvet kuzum maalesef bende de oldu
Evet benim hala şiş iğneyi vurulalı 20 gün olduBerbat bi sey ya öyle şişti ki karnım
Regl oldun mu yoksa gebelik oldu mu canım??Evet benim hala şiş iğneyi vurulalı 20 gün oldu
Tatlım gözün aydın, çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahCanimm cok tesekkur ederim Allah seninde saglikla kucagina almayi nasip eylesin canimm benim
günaydınnnnn :)Günaydın çiçekler
günaydın canım hayırlı cumalar inşallah 2 gün bol bol dua edelim yarın Kadir Gecesi Allah nasip edersegünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bu saatten sonra da inmez şişliği zaten en azından bi dokuz ay kadar. Darısı başımıza