Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Sende iyi ki varsın canım
Sağlıcakla gelsin miniğin
Amin canım inşallah hepimizin minişler sağlıkla gelsinler senin cinsiyet yakında belli olur dimi? Bir şey hissediyor musun?
Evettt epeydir tedavilerle uğraşıyorduk çok şükür fazla uğraştırmadı miniş geçen bütün ayları unutturdu bana. Sağlıkla gelsin inşallah siz de en kısa zamanda kavuşun bebişinize

Seni de everdik sıra bana geldi diyebilir miyiz

Hay Allah canım çok geçmiş olsun acile mi gitsen ne durumda olduğunu kaçıncı derece olduğunu bilemeyiz hemen bir şey yapma sakın bence buz da yakar iyice dikkat et

Canım çok geçmiş olsun anestol acısını alır, sarı kantaron yağı da iz kalmasını engeller

Ah canım çok geçmiş olsun anestol ve silverdini karıştır şimdilik iz için de kantoron iyi diyorlar yarın bi doktora git istersen

kantaron yağı varsa hemen kantaron yağı yoksa zeytinyağı, hVayla temasını kesmen lazım geçmiş olsun

canım teşekkürler önerilerin için, ama malesef bu süreçte şimdilik vazgeçtim. kendi doktorum nasıl bi yol önericek bilmiyorum ama kendimi tüp bebeğe hazır hissetmiyorum.
aynı şekilde eşim de istekli değil bu konuda. doğal yolla olmadığı da aşikar , o sebeple askıya almak fikri
daha mantıklı.
ben de yeğenlermi severim artık napalım

Hay Allah canım çok geçmiş olsun acile mi gitsen ne durumda olduğunu kaçıncı derece olduğunu bilemeyiz hemen bir şey yapma sakın bence buz da yakar iyice dikkat et

Canım çok geçmiş olsun anestol acısını alır, sarı kantaron yağı da iz kalmasını engeller

Ah canım çok geçmiş olsun anestol ve silverdini karıştır şimdilik iz için de kantoron iyi diyorlar yarın bi doktora git istersen

kantaron yağı varsa hemen kantaron yağı yoksa zeytinyağı, hVayla temasını kesmen lazım geçmiş olsun
Kızlar sıçtım ben su toplaya başlıyor acile gitcem birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…