- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarma telaşına girdim bendeGünaydın kızlaaaar haftasonu ev işlerinden çok giremiyorum napıyosunuz
Bu saatten sonra bozarsa yazıklar olsunKışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarma telaşına girdim bendeiş çıkarıyorum kendime inşallah havalar tekrar bozmaz
Kıl tüy temizliği yapıyorum ben deGünaydın kızlaaaar haftasonu ev işlerinden çok giremiyorum napıyosunuz
Hala bize ördüklerini atacaksın reyiz. Haniler?Okuyorum yazdıklarınıza da ben yazamadım bayadır. Evde işsizlikten örgüye sardımhergün tuhafiyeye gidip ip alıyom, bişeyler örüyom falan. Can sıkıntısı işte sen napıyon bacım, evdeki can sıkıntını neyle gideriyosun
Offf kuaförler kapandı yaram derinde...Kıl tüy temizliği yapıyorum ben de
Kaş bıyığı ve malum bölgeyi kendim hallediyordum ama lazerci ve sircileri resmen terk ettim. Kollar bacaklar zorluyor beni evde :/Offf kuaförler kapandı yaram derinde...
Yahu gunlerdır değişik değişik şeyler yazıyorsun canım hıcmı okumadın grupta hamile arkadşlarımızı belirti kaybolur geri gelir gider gene gelir yanı ne olmus olabilir sıfır belırtıde olabılır nebılım bi acile felan git iyi hissetmiyosn ama yok gogus agrım vardı gectı bısemı olmustur felan bunlar cok manasız bence canım benim içini ferah tut bence HCG takıbını yap doktoruna konuş.Kizlar benim belirtiler kayboldu gibi. Göğüs acımıyor. Kasık sagda hafif ara ara ne olmuş olabilir. Sadece kolonyanin kokusu etkiledi o kadar. Baş ağrım var hafif.
Len yarın kaçta gideceksin doktora? Yumilerle konuşuyor musun? Konuş güzel güzel büyüsünlerYahu gunlerdır değişik değişik şeyler yazıyorsun canım hıcmı okumadın grupta hamile arkadşlarımızı belirti kaybolur geri gelir gider gene gelir yanı ne olmus olabilir sıfır belırtıde olabılır nebılım bi acile felan git iyi hissetmiyosn ama yok gogus agrım vardı gectı bısemı olmustur felan bunlar cok manasız bence canım benim içini ferah tut bence HCG takıbını yap doktoruna konuş.
Yarın 11 deLen yarın kaçta gideceksin doktora? Yumilerle konuşuyor musun? Konuş güzel güzel büyüsünler
Bi hırkayla battaniye ördüm teyzesi dur atayımHala bize ördüklerini atacaksın reyiz. Haniler?
Oyyy bunlar neBi hırkayla battaniye ördüm teyzesi dur atayımbüyükşehir çalışıyor
Çocuumm henüz no name olabilir ama çeyizi var bak
Verecek olan RABBim olduktan sonra hiç ümitsiz olmayın.Teşekkürler. Evet olmaz denilen çok kişinin olduğunu biliyorum. Sadece yüzleşmek, kabullenmek zor oluyor başta. Tüp bebek sürecindeyiz şu anda
Trikotaj gibi çalışıyom işsizliktenOyyy bunlar neNedense daha amatör şeyler bekliyordum. Benim çocuğuma sakla bunları Zaten çocuk eşyaları hiç eskiyemiyor. Hızlı büyüdükleri için her şey yepyeni kalıyor. Ellerine sağlık gerçekten çok güzeller
Kesinlikle katılıyorumBu saatten sonra bozarsa yazıklar olsunsıcaktan burnum kanadı
Yaa bunlar neeBi hırkayla battaniye ördüm teyzesi dur atayımbüyükşehir çalışıyor
Çocuumm henüz no name olabilir ama çeyizi var bak
İnşallah. Evet temiz çıktı. Bizde tüp sebebi erkek infertilitesiydiVerecek olan RABBim olduktan sonra hiç ümitsiz olmayın.çokça dua. Rahim filmi çektirdiniz mi?
Hahah benim işsizlik hiçbir yerimden yetenek ve üretimle çıkmadı ya. Aylar önce bir umut battaniye örmeye başlamıştım olmayan çocuğa. Sonra işler sarpa sarınca kenara kaldırdım bir daha dokunasım gelmedi. Öyle yarım haliyle duruyor.Trikotaj gibi çalışıyom işsizlikten
Ah kuzum senin kızın olsun yaparım ben sana daha cicilerini kokoşlarınıoğlun olursa onunkiler daha sade olur şimdi de kirli çamaşır sepeti örcem du bakalım