Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hala bize ördüklerini atacaksın reyiz. Haniler?

Kizlar benim belirtiler kayboldu gibi. Göğüs acımıyor. Kasık sagda hafif ara ara ne olmuş olabilir. Sadece kolonyanin kokusu etkiledi o kadar. Baş ağrım var hafif.
Yahu gunlerdır değişik değişik şeyler yazıyorsun canım hıcmı okumadın grupta hamile arkadşlarımızı belirti kaybolur geri gelir gider gene gelir yanı ne olmus olabilir sıfır belırtıde olabılır nebılım bi acile felan git iyi hissetmiyosn ama yok gogus agrım vardı gectı bısemı olmustur felan bunlar cok manasız bence canım benim içini ferah tut bence HCG takıbını yap doktoruna konuş.

Len yarın kaçta gideceksin doktora? Yumilerle konuşuyor musun? Konuş güzel güzel büyüsünler

Hala bize ördüklerini atacaksın reyiz. Haniler?
Bi hırkayla battaniye ördüm teyzesi dur atayım büyükşehir çalışıyor
Çocuumm henüz no name olabilir ama çeyizi var bak

Eklentiler

• F8E35737-FCC7-42DC-BF7E-BA8632808819.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 62
  • ED2C0FE2-ABF5-45DA-A7D1-B98DD7DA87D1.jpeg
    178,8 KB · Görüntüleme: 61
Bi hırkayla battaniye ördüm teyzesi dur atayım büyükşehir çalışıyor
Çocuumm henüz no name olabilir ama çeyizi var bak
Oyyy bunlar ne Nedense daha amatör şeyler bekliyordum. Benim çocuğuma sakla bunları Zaten çocuk eşyaları hiç eskiyemiyor. Hızlı büyüdükleri için her şey yepyeni kalıyor. Ellerine sağlık gerçekten çok güzeller

Trikotaj gibi çalışıyom işsizlikten
Ah kuzum senin kızın olsun yaparım ben sana daha cicilerini kokoşlarını oğlun olursa onunkiler daha sade olur şimdi de kirli çamaşır sepeti örcem du bakalım

Trikotaj gibi çalışıyom işsizlikten
Ah kuzum senin kızın olsun yaparım ben sana daha cicilerini kokoşlarını oğlun olursa onunkiler daha sade olur şimdi de kirli çamaşır sepeti örcem du bakalım
Hahah benim işsizlik hiçbir yerimden yetenek ve üretimle çıkmadı ya. Aylar önce bir umut battaniye örmeye başlamıştım olmayan çocuğa. Sonra işler sarpa sarınca kenara kaldırdım bir daha dokunasım gelmedi. Öyle yarım haliyle duruyor.
Çamaşır sepetini de yapınca at bakam güzel oluyormuş böyle bakması Çocukceğize bir isim koyuverin artık. Kura çekin aranızda ismi kim koysun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…