Anladım kuzum sağlıkla gelsin bebişin inşallahYok canim 6 sene once onceki evliligimde olmuştu. Su an 7 aylik evliyiz. Son 4 aydir korunmuyorduk
Sağol canım inşallahcanımm cok sevındım ınsallah saglıkal ilerlerr
nisan sonu harıka geldi yaa peşpeşe haberler
Canım bu mübarek günlerde bol bol dua ettim hepimiz içinbize de sürtünün azcık bize de bulaşsın şu gebelik
harika haber sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah68 çıktı cuma akşamı tekrar vereceğim o zaman kesinleşir inşallah. Şimdi belki biraz da olsa iğne etkisi vardır diye emin olamadım
Yaaa çokkk teşekkür ederim iyiki varsınız böyle bilgilendirilince çok mutlu oluyorum İnşaAllah sağlıkla ilerlesin hamileliğim sağlıkla al bebişini kucağına kuzumCanım merhaba hayırlı olsun ins saglikla kucağına alırsın bn gebe kaldığım ay 7 cm kisti bile bile tedavisini erteleyip dr tavsiyesi ile gebe kaldım. Kese gormeye gittigimizde 11 cm olmuştu. Su an 12 haftaligiz hala 11 cm rahat ol panikleyecek bir durum degil sadece iyi bir dr kontrolunde ol ins hicbir sorun yasamayacaksin
İnşaAllah sağlıkla ilerler böyle kuzum burada yaşayan çok arkadaş varmış sağolsunlar ne güzel bilgiler verdiler hepinizden Allah razı olsuncanım kistler gebelikle küçülüyor çoğu burada yaşayan çok kadın var, sen internetten araştırma sakın. Yalan dolan şeyler söylüyorlar herkesin vücudu farklı. Rahat ol kuzum. Beta için artışa bakacak ondan 2-3 günde bir yapılır normalde, yani kistle alakası yok.
İnşaAllah kuzum Allah razı olsun hepinizdenKorkma kuzum ona etkisi olsa doktor söylerdi arkadaşın dediği gibi bana hoplama zıplama demişti ters hareket yapma demişti ilişkide ama şükür geçti kaygınlanma Allahın izniyle birşey olmayacak
Amin canım inşallahharika haber sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
11.günü 68 çıktıysa tutmuş bebiş@husniye35 canım benim de tam 6. Gün kabızlık problemim oldu aşırı karnım ağrıyordu. 7. Gün geçti kayısı marmelatı filan tükettim bol bol lifli beslendim 9. Gün idrar testi pozitifti (iğnenin 11. Günü) akşamına da hcg 68 çıktı. Çok umutlanamıyorum yine kimyasal filan olur diye ama tuttu mu tuttu
İnşallah öyledir11.günü 68 çıktıysa tutmuş bebiş
Darisi en kisa surede basina insallahkızlar hamişler
sağlıkla kucağınıza alın inşlallahşimdiden hoşgelmiş minikler
U Uzaygemisi35 M minik mucize92 M Masalminaolcaaay
Canım benim amin seni de bu listeye ekleyeceğiz inşallahkızlar hamişler
Canım bebekle bir bağlantı yokmus ogrendigimde 10 cmdi dr kızdı hatta dedi kist en fazla dönüp sana zarar verir iç kanama falan yaparsa onun dışında bebekle bir alakası yokmuş ikisi apayri yerlerdeHamile kaldığını öğrendiğinde ne kadardı kist kuzum çok korkuyorum ya düşerse bebek diye
Canım amh kaçtı senin her vücut aynı değil kiKizlar bugün doktora gittim yine yolda gibi bir tane yumurta gördü femera kullanan çoğu kişiden 3 4 yumurta duyunca bari 2 tane bile olur demiştim yine 1 tane yumurta var bu neden oluyor sizce benim neden 1 den fazla yumurtam olmuyor burada 4 yumurtası olan bile görüyorum en kötü 3 ama benim 2 bile yok anlamıyorum neden olabilir bu
Çok teşekkür ederim kuzumkızlar hamişler
CanımKizlar bugün doktora gittim yine yolda gibi bir tane yumurta gördü femera kullanan çoğu kişiden 3 4 yumurta duyunca bari 2 tane bile olur demiştim yine 1 tane yumurta var bu neden oluyor sizce benim neden 1 den fazla yumurtam olmuyor burada 4 yumurtası olan bile görüyorum en kötü 3 ama benim 2 bile yok anlamıyorum neden olabilir bu