Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
25 de mi oldun kuzum sende bırakıyoruz birbirimizi 😄😄😄😄
Yok bat aralığı 28 gun benim. Kan vermeye gittigim gun sonuc cikinca hemşire aradi test negatif adet baslamis dedi 26 da aksam leke geldi dun adet basladi iste. Asilama tutmadi maalesef

Cnm ilac takibi derken klomen mi kullanacaksın yine bence hiç farketmez ki sadece ilac yazilacaksa tahlil için diyorlar 2. Ya da 3. Günü gelin diye senin tahlil isi yoksa bence 1. Gun de gidebilirsin
Evet canım 1 defa daha ilaç takibi denicem sonra aşılamaya geçcem o yüzden, test falan yapılmıcak yani

O değilde markete bile kari koca gitmek yasakmış eee ben tek gidemem tasiyamam çünkü esim tek gitse ben 21 gün nereye çıkayım market de olmasa kafayı mı yiyelim
Aman kimliğe mi bakacaklar ayrı ayrı yürürsünüz ayrı girersiniz markete her şey tamam süper bi markete karı koca gitmek kaldı dert sanki saçmasapan şeyler

Aman kimliğe mi bakacaklar ayrı ayrı yürürsünüz ayrı girersiniz markete her şey tamam süper bi markete karı koca gitmek kaldı dert sanki saçmasapan şeyler
Vallahi çok bunaldım inanır mısın zenginler tatile bizim gibiler Ev hapsine bu ne ya şöyle güzel günleri havaları evde geçirir olduk bir de insan çocuk isteyince evde daha çok takıyor gezip dolaşsa kafs dagilsa diyor..

Yok bat aralığı 28 gun benim. Kan vermeye gittigim gun sonuc cikinca hemşire aradi test negatif adet baslamis dedi 26 da aksam leke geldi dun adet basladi iste. Asilama tutmadi maalesef
Ben bu ay 25 de oldum kuzum hayırlısı canımın içi canını sıkma ❤️❤️❤️

Vallahi çok bunaldım inanır mısın zenginler tatile bizim gibiler Ev hapsine bu ne ya şöyle güzel günleri havaları evde geçirir olduk bir de insan çocuk isteyince evde daha çok takıyor gezip dolaşsa kafs dagilsa diyor..
Aynen öyle bu kısıtlama insan seçiyor
Bana doktorum hep 4. Gun gel bakalım ertesi gün ilaca başla diyor 1. Gun geleyim demiştim bir kere isim var diye 1 den 5. Güne kadar kist vb olur ilac tetikler riske atmayalım demisti ama benim doktorun farklı bir kafası var belki ondan 😁
Ya ben yine 3. Gün başlarım o sıkıntı değil de laf olsun diye gidicem muayeneye zaten kistik bi yapım yok doktor da az çok öğrendi gitmeden sorarım bi yine arayıp haftaiçi gidemem izin alıp dikkat çekmesin

O değilde markete bile kari koca gitmek yasakmış eee ben tek gidemem tasiyamam çünkü esim tek gitse ben 21 gün nereye çıkayım market de olmasa kafayı mı yiyelim
Ciddi mi bu ya değişik olmuş 🙄
Gerçi ben zaten iyice online alışverişe düştüm, sadece bazı sebzeleri haftasonu gidip alıyoruz o kadar.

X