- 10 Ağustos 2020
- 999
- 10.040
- 29
25 de mi oldun kuzum sende bırakıyoruz birbirimiziNovaa rojda kuşum batlarmz ayni yine kaderdaşim batdaşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 de mi oldun kuzum sende bırakıyoruz birbirimiziNovaa rojda kuşum batlarmz ayni yine kaderdaşim batdaşim
Yok bat aralığı 28 gun benim. Kan vermeye gittigim gun sonuc cikinca hemşire aradi test negatif adet baslamis dedi 26 da aksam leke geldi dun adet basladi iste. Asilama tutmadi maalesef25 de mi oldun kuzum sende bırakıyoruz birbirimizi
Cnm ilac takibi derken klomen mi kullanacaksın yine bence hiç farketmez ki sadece ilac yazilacaksa tahlil için diyorlar 2. Ya da 3. Günü gelin diye senin tahlil isi yoksa bence 1. Gun de gidebilirsinKızlar ilaç takibi için reglin 1. Günü muayeneye gitsem nolur?
Açıklanmadı daha canim ya umarım kalmamisimdiryildizsavascisi kapanma senle bana gelmiş evde az kalmıştık zaten nasılsın bu arada sınav sonuçların iyi mi merak ettim de
Cumartesi 1. Gün gösteriyor ama belki erken olurum doktora yazacağım bi bu regli de geçireyim deİkinci yada üçüncü günü dedi bana geçen, pazar gününe filan mı denk geliyor?
Evet canım maşallahı varGebeler artmış baya topigin ugurlu gelmis çoğuna
Evet canım 1 defa daha ilaç takibi denicem sonra aşılamaya geçcem o yüzden, test falan yapılmıcak yaniCnm ilac takibi derken klomen mi kullanacaksın yine bence hiç farketmez ki sadece ilac yazilacaksa tahlil için diyorlar 2. Ya da 3. Günü gelin diye senin tahlil isi yoksa bence 1. Gun de gidebilirsin
Aman kimliğe mi bakacaklar ayrı ayrı yürürsünüz ayrı girersiniz markete her şey tamam süper bi markete karı koca gitmek kaldı dert sanki saçmasapan şeylerO değilde markete bile kari koca gitmek yasakmış eee ben tek gidemem tasiyamam çünkü esim tek gitse ben 21 gün nereye çıkayım market de olmasa kafayı mı yiyelim
bence çok uygun olur :)Kızlar ilaç takibi için reglin 1. Günü muayeneye gitsem nolur?
Vallahi çok bunaldım inanır mısın zenginler tatile bizim gibiler Ev hapsine bu ne ya şöyle güzel günleri havaları evde geçirir olduk bir de insan çocuk isteyince evde daha çok takıyor gezip dolaşsa kafs dagilsa diyor..Aman kimliğe mi bakacaklar ayrı ayrı yürürsünüz ayrı girersiniz markete her şey tamam süper bi markete karı koca gitmek kaldı dert sanki saçmasapan şeyler
Bana doktorum hep 4. Gun gel bakalım ertesi gün ilaca başla diyor 1. Gun geleyim demiştim bir kere isim var diye 1 den 5. Güne kadar kist vb olur ilac tetikler riske atmayalım demisti ama benim doktorun farklı bir kafası var belki ondanbence çok uygun olur :)
Ben bu ay 25 de oldum kuzum hayırlısı canımın içi canını sıkmaYok bat aralığı 28 gun benim. Kan vermeye gittigim gun sonuc cikinca hemşire aradi test negatif adet baslamis dedi 26 da aksam leke geldi dun adet basladi iste. Asilama tutmadi maalesef
Benim açıklandı 2 tanesi düşük geldi ama iyi kaldırdım 9 tane dersi ben resmen adetim gelmedi onlar da etkiledi beni kalmamışsındır benceAçıklanmadı daha canim ya umarım kalmamisimdir
Aynen öyle bu kısıtlama insan seçiyorVallahi çok bunaldım inanır mısın zenginler tatile bizim gibiler Ev hapsine bu ne ya şöyle güzel günleri havaları evde geçirir olduk bir de insan çocuk isteyince evde daha çok takıyor gezip dolaşsa kafs dagilsa diyor..
Ya ben yine 3. Gün başlarım o sıkıntı değil de laf olsun diye gidicem muayeneye zaten kistik bi yapım yok doktor da az çok öğrendi gitmeden sorarım bi yine arayıp haftaiçi gidemem izin alıp dikkat çekmesinBana doktorum hep 4. Gun gel bakalım ertesi gün ilaca başla diyor 1. Gun geleyim demiştim bir kere isim var diye 1 den 5. Güne kadar kist vb olur ilac tetikler riske atmayalım demisti ama benim doktorun farklı bir kafası var belki ondan
Senin bat aralığı 30 gun o zaman. Dun çok kötüydüm bugun iyiyim iyi olmam lazm mecburumBen bu ay 25 de oldum kuzum hayırlısı canımın içi canını sıkma
Hadi inşallah ben de çok stres oldum inan başıma ağrılar girdi günlerceBenim açıklandı 2 tanesi düşük geldi ama iyi kaldırdım 9 tane dersi ben resmen adetim gelmedi onlar da etkiledi beni kalmamışsındır bence
Yine gelecek oruçlu çekilmiyor ondan ağrı çok oldu bende de Allahtan birdahakine niyetli olmayacağızHadi inşallah ben de çok stres oldum inan başıma ağrılar girdi günlerce
Sen yinede sor doktorunada belki öyle çağırırCumartesi 1. Gün gösteriyor ama belki erken olurum doktora yazacağım bi bu regli de geçireyim de
Evet canım maşallahı var
Ciddi mi bu ya değişik olmuşO değilde markete bile kari koca gitmek yasakmış eee ben tek gidemem tasiyamam çünkü esim tek gitse ben 21 gün nereye çıkayım market de olmasa kafayı mı yiyelim
Burada online alışveriş yok bir de olsa da kendin almak gibi olmaz ki iyice kapandık alışveriş e gitsek diye bekliyoruz şaka gibiCiddi mi bu ya değişik olmuş
Gerçi ben zaten iyice online alışverişe düştüm, sadece bazı sebzeleri haftasonu gidip alıyoruz o kadar.