Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Dua edin ne olur henüz sevinemiyorum ben 😔
Kendini boşuna demoralize etme. Her gebeliğin aynı olmayabilir, hiç kıyaslama. Moralini yüksek tut ki bebeğin de sıkıca tutunsun yerine. Dualarımız seninle, inşallah güzel artış görürsün, sağlıkla ilerler. İçini ferah tut

3-4 gün var diyorsun? Ben de bat günün sandım saçmalama yaa inşallah güzel güzel artacak
İnşaAllah kuzum iki kere karnımda ölünce bebeklerim bu değer beni yıktı 😔 Çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere 🤲 rabbim ramazan ayının bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize gönlümüzdekileri yaşamamızı nasip eylesin İnşaAllah 🤲

Kendini boşuna demoralize etme. Her gebeliğin aynı olmayabilir, hiç kıyaslama. Moralini yüksek tut ki bebeğin de sıkıca tutunsun yerine. Dualarımız seninle, inşallah güzel artış görürsün, sağlıkla ilerler. İçini ferah tut
Allah razı olsun kuzum İnşaAllah İnşaAllah 🤲 bana böyle dualar edip moral veriyorsunuz ya Allahım sizleri daha güzel sonuçlarla sevindirsin İnşaAllah 🌺

İnşaAllah kuzum iki kere karnımda ölünce bebeklerim bu değer beni yıktı 😔 Çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere 🤲 rabbim ramazan ayının bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize gönlümüzdekileri yaşamamızı nasip eylesin İnşaAllah 🤲
Amin inşallah ama değere takılma bence bu değerle bat günü öğrenip gayet sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü insan var 3 yumurta vardı hangisi ne zaman çatladı hangisi tuttu bilmiyorsun o yüzden neden üzülüyorsun ki inşallah güzel olacak her şey 🙏

Amin inşallah ama değere takılma bence bu değerle bat günü öğrenip gayet sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü insan var 3 yumurta vardı hangisi ne zaman çatladı hangisi tuttu bilmiyorsun o yüzden neden üzülüyorsun ki inşallah güzel olacak her şey 🙏
Ahhh iyiki varsınız iyiki haklısın kuzum pazar günü İnşaAllah size güzel haberler verebilirim 🌺🤲

Haklısın ama her gebeliğinde aynı şeyi yaşayacaksın diye bir kural da yok. Bu sefer her şey yolunda gidebilir. Bu ihtimali düşünüp buna inanmaya çalış

Canımm çok sevindim gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin tüm sürecin inşallah 😍❤️

Hayırlı olsun 🥰 değerlere takılma hiç, artış olsun yeterki herkesin süreci farklı oluyor: endişelenip bebeği strese sokma, tutunmaya çalışıyor annesi 🥰
Çok sağol canım inşallah ben de hala korkuyorum ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 🤗 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏
Kızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Aynen canım öyle ben de senin gibiyim hala sevinemiyorum burada yazamadım paylaşamadım bile heyecanımı. Ben de bata 2 gün kala 21 ile öğrendim çok şükür artış şimdiye kadar iyi gibi bir kere azcıj beni korkuttu ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Ben de oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum. Dualarım seninle inşallah katlanarak artacak sadece erken öğrenmek de çok zormuş gerçekten her seferinde artış için strese girmek. Ama inşallah sonu güzel olacak 🙏

Hayırlı olsun canım inşallah artarak ilerleyecek ❤️

Canımmm cok mutlu oldummm Allah'a şükür ne guzel haberler bunlar böyle bugün sağlıkla Güzel güzel artsın değerlerin İnşallah canım benimmm

Gittim canım kanda pozitif bir süre artışa baktık haftaya da kısmetse keseye çağırdı ama ben korkuyorum artış iyi mi diye 😢
Ben hepinizi sinsi sinsi tek tek kendi tarafıma çekicem demiştim, adım adım gebelik topiğine doğru gidiyoruz. :KK59:
Hayırlı olsuuuuuuun :sampiyon:

Ne mübarek günmüş, ben de dua edeyim kabul olur inşallah. :-)
Hayırlı olsuuuun, inşallah sağlıkla gelsin bebiş. Valla benim de başta artışım biraz sıkıntı olmuştu, doktor da bayağı korkutmuştu, hiç korkma dua et canım benim.
Daha şimdiden strese başlarsan 9 ayı geçiremezsin. Sen sakinsen bebiş de sakin. :anneadayı:

X