- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Şükür kuzum bak iyi oldu gitmen Çok sevindimKlomenı günde iki tane kullancam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür kuzum bak iyi oldu gitmen Çok sevindimKlomenı günde iki tane kullancam
sağol canım teşekkür ederim :/ öyle oldu malesef o kadar korusak da etsek defiona13 kuzum geçmiş olsun covid olduğunuzu bilmiyordum
Canım onlarda emin ol bizim kadar istiyorlar,seninle bu yolda ilerlerken sana karşı ilgisi sana destek olmaya çalışması herşeye rağmen yanında olduğunu hissediyorsan emin ol ki,bizden daha çok istiyorlar.Biz ikinci bebeğimizde kötü haberi aldığımızda muayahanenin kapısından çıkar çıkmaz, eşim iki eliyle arkadan bana destek olmak için omuzlarımdan tuttuğu anda ikimizde otomatikman hüngür hüngür ağlamaya başladık asansöre kadar öyle bir sarıldı ki içim koptu sandım.Hamileliğimi sonlandırdıktan sonra hiç unutmuyorum bir sabah kendini nasıl hissediyorsun diye sormuştu.İyi hissettiğimi onada moral olsun diye,bu günleri atlayınca tekrar bebiş yaparız dediğimde ''sen çok yıpranıyorsun istersen yapmayız '' dediği gün çocuğum olmasını daha çok istedim.Çocuk konusu benim için hayatımın merkezinde olan bir konu değildi.Ama eşimin o dokunaklı tavrından dolayı bir kaç kere daha çocuk yapmayı denemek istiyorum.Kizlar kuruluş osman dizisini izliyorum da içime bişi oturdu. Osman beyle karısının çocukları olmuyor. Zaferi kutlamaya gelen Ahmet alpe Osman Bey'in hasret ile sarilisini gördüm . Kocalarimiz da böyle hissediyor mudur. Benim ki ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor ama içinin başka olduğunu biliyorum.
Evet tatlım muhtemelen öyle olacak. Regl olunca ödem mödem kalmıyor zaten. Sonra daaaa inşallah çok güzel gelişmeler olacakOh gözün aydın. İşe yaradı demek ki iğne. Darısı kalanının başına. Kanamayla atacaktır belki kalanını da.
İyi yapmışsın. Ben de hatırlatmış oldum bilemeden. Benim ilaç bitti, şikayetler hafif devam. Bir sonraki reglde tamamen rahatlarım diye umuyorum
Sağol kuzum kalmayacak inşallah yaa güzel düşmüş. Gelecek hafta iyice belli olur.Ay iyi bari canımm düşmesine cok sevındımmm ameliyata hıc gerk kalmaz ınsallah
Hayırlısı inşallah Düz yoldan yapmayı beceremedik ki şimdi de her adımımızı korkuyla atar olduk baksanaEvet tatlım muhtemelen öyle olacak. Regl olunca ödem mödem kalmıyor zaten. Sonra daaaa inşallah çok güzel gelişmeler olacak
Ben oyle desem önce cocuk yap sonra işe gir derdi. İş başvurusnda ima bile etmişti, benim patronm pek normal deglAhh bu çalışmalar bende çok zor izin alıyorum ama artık dayanamadım ben çocuk için tedavi görüyorum doktorlara gitmek zorundayım maaşımdan keseyim gittiğim saatleri ilerde yüzüme vurmayın dedim kendi maaşımı kendim keseyim dedim resmen Allahtan patronlarım iyi insanlar Allah razı olsun onlardan
Aynen canım bide güzel bi yumurta görsemHadi gözün aydın. Biraz rahatladın mı bari?
Onu da görürsün inşallah merak etme. Bak bir terslik yokmuş. Kendini yedin iki aydırAynen canım bide güzel bi yumurta görsem
İyi geceler çuku çukuİyi geceler
Nasılsın canısıİyi geceler çuku çuku
İyiyim çok şükür. Sende haberler. Eşinin sayı, morfoloji süper. Sadece ileri hareket çok çok azıcık az gibi ama toplam hareket de bayağı iyi yine. Senin sonuçlar da çıktı mı? Ne dedi doktor?Nasılsın canısı
Eki Görüntüle 2831499 Kızlar ne diyosunuz anlayan var mı
Benim sonuclarda cok iyi hic problem yok. Doktor sebepsiz dedi. Bidaha ki reglin 2. Günü gidicem tedaviye başlayalım dedi. Tedavinin ne olduğunu söylemedi amaİyiyim çok şükür. Sende haberler. Eşinin sayı, morfoloji süper. Sadece ileri hareket çok çok azıcık az gibi ama toplam hareket de bayağı iyi yine. Senin sonuçlar da çıktı mı? Ne dedi doktor?
Ben hep klomen bana yan etki yaptı diye dusunuyordm.he genede ıkı aydır geç regli olmam sıkıntı ama en azından klomen düzenler heralde adetideOnu da görürsün inşallah merak etme. Bak bir terslik yokmuş. Kendini yedin iki aydır
İlaçlı yumurta takibi yapacaktır. Spermiogram çok iyi çıkmış ya maşallah. Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın tedavidenBenim sonuclarda cok iyi hic problem yok. Doktor sebepsiz dedi. Bidaha ki reglin 2. Günü gidicem tedaviye başlayalım dedi. Tedavinin ne olduğunu söylemedi ama
Hepimizin şaştı ya belki de cidden mevsimsel ya da strese bağlıBen hep klomen bana yan etki yaptı diye dusunuyordm.he genede ıkı aydır geç regli olmam sıkıntı ama en azından klomen düzenler heralde adetide