Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın bol bereketli kazançlı bir gün olsun hepimize
Birazdan doktora gideceğim, bir miktar gerginim. Ne diyecek hangi tedaviyi önerecek. Kan isteyecek mi. Sonuçlar nasıl çıkacak. Ellerim titriyor
Günaydın. Gittin mi? Bizi de haberdar et. Güzel geçsin inşallah
Günaydın, yarın yine ultrasona giricem, rahim ağzı uzunluğu ölçülecek. Stresi şimdiden başladı.
Şitres yok şitres yok. Nazlının gül cemalini göreceksin. Ona odaklan

gunaydın canım iyi diyelim iyi olalım dün eniştemi kaybettik bugün cenazemiz var sizler nasılsınız bu mübarek ramazan ayında hepimizin duaları kabul olur inşllh.
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Amin inşallah
Dimi ya ne anladim bu isten ben.
Eltilerin savasinda adam diyo ki köyün cesmesi mi bu istediğin zaman aksin haklida
Haklı değil, haklı değil. Biz hazırsak onların misliyle hazır olması lazım

Şitres yok şitres yok. Nazlının gül cemalini göreceksin. Ona odaklan
Rahim uzunluğunu alttan muayene ile ölçecekler sanırım, kendi doktorum kadındı şimdi ultrasondaki erkek.
Ben göğüs ultrasonu çektirdikten sonra yüzünde tüp patlamış gibi odadan çıkan insanım.

Ben isterem
Biz tabii oraları aça aça bi hal olduğumuz için ahshsjjsjd Boş ver ya tıpta ayıp yok. Sen bebiğe odaklan

Yok o zaman daha rahat olcaz

Merhaba saglikla alin kucaginiza bende asilama yaptim. bata 3 gun kala mi öğrendiniz kanda mi idrar testinde mi ?

Offf kiz sen delisin nerdem buluyorsun bunları agahahah bak bu yumurta takibi ile o kadar sık gidiyorum ki doktora ve her gidişte alttan yumurta kontrolü aynenn böyle isyan ediyorum içimden tabi o esnada iç çamaşırı çıkarıyor oluyorum Ya macunun ilk çay kaşığını yedim rabbim vesile eder inşallah. Kocam yanımda değil ama ben macun yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…