off sorma valla kendimi damızlık inek gibi hissediyorumKolay gelsin artk canimiz cikti beee
ısırmalı şaplatmalı hem deBence de popolarina hafif bir şaplağı hak etti yaramazlarçok beklettiler artık bu kadar naz aşık usandırir
Dimi ya ne anladim bu isten ben.off sorma valla kendimi damızlık inek gibi hissediyorum
Günaydın. Gittin mi? Bizi de haberdar et. Güzel geçsin inşallahGünaydınbol bereketli kazançlı bir gün olsun hepimize
Birazdan doktora gideceğim, bir miktar gerginim. Ne diyecek hangi tedaviyi önerecek. Kan isteyecek mi. Sonuçlar nasıl çıkacak.Ellerim titriyor
Şitres yok şitres yok. Nazlının gül cemalini göreceksin. Ona odaklanGünaydın, yarın yine ultrasona giricem, rahim ağzı uzunluğu ölçülecek. Stresi şimdiden başladı.
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Amin inşallahgunaydın canım iyi diyelim iyi olalım dün eniştemi kaybettik bugün cenazemiz var sizler nasılsınız bu mübarek ramazan ayında hepimizin duaları kabul olur inşllh.
Haklı değil, haklı değil. Biz hazırsak onların misliyle hazır olması lazımDimi ya ne anladim bu isten ben.
Eltilerin savasinda adam diyo ki köyün cesmesi mi bu istediğin zaman aksin haklida
Rahim uzunluğunu alttan muayene ile ölçecekler sanırım, kendi doktorum kadındı şimdi ultrasondaki erkek.Şitres yok şitres yok. Nazlının gül cemalini göreceksin. Ona odaklan
sshsgshg valla artık bizimkiler çeşmeden şelaleye terfi ettilerDimi ya ne anladim bu isten ben.
Eltilerin savasinda adam diyo ki köyün cesmesi mi bu istediğin zaman aksin haklida
O da dogruHaklı değil, haklı değil. Biz hazırsak onların misliyle hazır olması lazım
Ben isteremOffff çok güldüm çünkü aynısını esim de demiş ti bana çeşme mj bu aç musluğu aksın hemen diyeesim kendini damızlık boga ben de inek gibi hissediyorum duygular karşılıklı valla sevişmekten bıktım ya bi hamile kalsam dokuz ay hiç istemicem
Biz tabii oraları aça aça bi hal olduğumuz için ahshsjjsjd Boş ver ya tıpta ayıp yok. Sen bebiğe odaklanRahim uzunluğunu alttan muayene ile ölçecekler sanırım, kendi doktorum kadındı şimdi ultrasondaki erkek.
Ben göğüs ultrasonu çektirdikten sonra yüzünde tüp patlamış gibi odadan çıkan insanım.
Başınız sağ olsun Allah kalanlara sabır versingunaydın canım iyi diyelim iyi olalım dün eniştemi kaybettik bugün cenazemiz var sizler nasılsınız bu mübarek ramazan ayında hepimizin duaları kabul olur inşllh.
Valla doktor la kanks olduk adam alttan kamera salarken naber diyo bana öyle rahatlık ahahahahahBen isterem
Biz tabii oraları aça aça bi hal olduğumuz için ahshsjjsjd Boş ver ya tıpta ayıp yok. Sen bebiğe odaklan
Bebik yarın da yüzünü göstermezse artık 9. aya kadar gider geliriz. Daha gelmeden anasına terslik yapıyo.Biz tabii oraları aça aça bi hal olduğumuz için ahshsjjsjd Boş ver ya tıpta ayıp yok. Sen bebiğe odaklan
Hı iyi Ozman bakalm bişe isterse eğer tabiyok canım insülin için aç olmak gerekiyor diğerleri için değil
Yok o zaman daha rahat olcazOffff çok güldüm çünkü aynısını esim de demiş ti bana çeşme mj bu aç musluğu aksın hemen diyeesim kendini damızlık boga ben de inek gibi hissediyorum duygular karşılıklı valla sevişmekten bıktım ya bi hamile kalsam dokuz ay hiç istemicem
Bi dunya doktora actik farkinda misinzBiz tabii oraları aça aça bi hal olduğumuz için ahshsjjsjd Boş ver ya tıpta ayıp yok. Sen bebiğe odaklan
Merhaba saglikla alin kucaginizaKAÇ YAŞINDASIN? ➔21
KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔iki buçuk senedir
İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔evet
KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ilk Allah'ın izli ile
KAYBIN VAR MI? ➔yok
REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔duzenli
EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ bende polikstik over var ve yumurtalıklarim tembel
KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ klomen
HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔aşılama ile hamile kaldım
OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ hayır
HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ aşılamadan sonra 3. Gün ve gün aşırı devam
BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ aşılamanın 10. Günü göğüs ucu sızısı, gaz ve bel ağrım başladı 11. Gün göğsümde de ağrı oldu birde kasık batmalari vardı çok yürüdüğümde falan
ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔3 gün kala
BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔Asla ama asla pes etmeyin Hz. Meryeme spermsiz evlat nasip eden Rabbim elbet bizim de bu çabalarımızın gözyaşlarımızın karşılığını verecek sadece biraz sabır ben aşılamadan önce( rabbi hebli minessalihin ) dedim hep aşılama olurken aşılama bittikten sonra hep özellikle aşılama odasında beklerken elimi karnıma koydum öyle dedim insAllah rabbim en tez vakitte sizede bu güzel haberi almayı nasip eder dualarım hep sizinle
Bi dunya doktora actik farkinda misinz
Hemşirelerle asistanları da ekleyelim listeyeBi dunya doktora actik farkinda misinz
Offf kiz sen delisin nerdem buluyorsun bunları agahahah