Günaydın canımgünaydın minik kuşlar.herkes nasıl keyifler iyi mi ?
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyx @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina @Mimariye MEMUR54 @Nm88326 B bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa
İnşallahhh hepimizin son güncel tarihi olurStres olma bebişgüncelliyim tarihini son kez bi dahakine bebiş isterim
sağol kuzum amin inşallah. bat 3 mayıs canım regl olmazsam 4 ya da 5 mayıs gibi yaparım
Bende aksam gidicem. Hadi inş guzel guzel geçsin umutlar versinGünaydınbol bereketli kazançlı bir gün olsun hepimize
Birazdan doktora gideceğim, bir miktar gerginim. Ne diyecek hangi tedaviyi önerecek. Kan isteyecek mi. Sonuçlar nasıl çıkacak.Ellerim titriyor
ay inşallahhhhİnşallahhh hepimizin son güncel tarihi olur
Günaydın güzel başkanımızgünaydın minik kuşlar.herkes nasıl keyifler iyi mi ?
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyx @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina @Mimariye MEMUR54 @Nm88326 B bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa
günaydın öğretmeniiiimGünaydın güzel başkanımızgüne canlı dersle başladım icim uyuyor hâlâ ama bedenim bilgisayar başında
Türkçe canım.günaydın öğretmeniiiimsenin branş neydi kuzuş ?
ooo en sevdiğim dersTürkçe canım.Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Oo yansın geceler o zaman bebişooo en sevdiğim dersiyi işte nolsun değerlendirme safhalarındayız
yansın vallaOo yansın geceler o zaman bebişhadi bol şans o ay bu ay olsun artık
yok canım insülin için aç olmak gerekiyor diğerleri için değilKızlar hormon testi için ac mı olmak gerekiyordu ben aksam gidicemde test isterse yaptıramıcammı aksam
5günaydın canım sağol iyiyim ben de :) şafak kaç
Aaaaa canim cok gecmis olsun insallah hafif geciyordur.. Allah yardimciniz olsun..bol c vit. Bol su birde bir dis sarimsagi sut ile yutmak hayli faydaliymis.. bi arastirip denersin.. insallah cabuk gecer..günaydın canım , covidle mücadele kapsamındayız bidliğin üzere tat koku yokherkes içn sağlık diliyorum tek sağlık
off çok heyecanlıııı var mı belirtin falan
Gunaydin canim.. iyiyiz cok sukur..ise gel eve git yemek hazirla hep ayni cok sukurgünaydın minik kuşlar.herkes nasıl keyifler iyi mi ?
Bugün başla sabah akşam 2 çay kaşığı ye senKizlaaaar geldiler ❤❤ regl nin 3. Gunu bugün ne zaman başlayayım?? Kac kasik