Aaaa sagol canimmmmm hemen koyayım yumuşasin karışsın hemen yiyim . İnşallah fayda eder ya keşke şu baş anomalisi nin kesin bi çözümü olsa en zor düzelen şey diyorlaryildizsavascisi bi de yemeden önce iyice karıştırman lazım ilk etapta peteğin üstüne koy yumuşasın öyle karıştır üstte bitki altta bal oluyor ikisini karıştırman lazım canım
ye canım, eşin de yesin en azından sağlam olan spermlerin sayısı artarsa şansınız artmış olur inşallahAaaa sagol canimmmmm hemen koyayım yumuşasin karışsın hemen yiyim . İnşallah fayda eder ya keşke şu baş anomalisi nin kesin bi çözümü olsa en zor düzelen şey diyorlar
İnşallah kuzum ya inşallah Allah razı olsun bilgi için nedense içinde ne fatura var ne kullanım bilgisi orijinal sitesinden aldım ama naskl kullanılır diye bir kağıt falan da yokye canım, eşin de yesin en azından sağlam olan spermlerin sayısı artarsa şansınız artmış olur inşallah
Sadece yorgunum hep uyimak istiyorum ve bu orucdan da kaynakli olabilir baska bisey yokoff çok heyecanlıııı var mı belirtin falan
gunaydın canım iyi diyelim iyi olalım dün eniştemi kaybettik bugün cenazemiz var sizler nasılsınız bu mübarek ramazan ayında hepimizin duaları kabul olur inşllh.günaydın minik kuşlar.herkes nasıl keyifler iyi mi ?
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzmMiss Bride @fiona13 @olcaaay niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyx @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 B bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa
fatura kargo poşetinde oluyor canım wp hattından merak ettiklerini sor istersenİnşallah kuzum ya inşallah Allah razı olsun bilgi için nedense içinde ne fatura var ne kullanım bilgisi orijinal sitesinden aldım ama naskl kullanılır diye bir kağıt falan da yok
geçmiş olsun canım dualarım sizinle biran önce iyileşir inşallah .sağol canım iyiyim :) dedem şuan yoğun bakımda dün tekrar ameliyat oldu canım bekliyoruz bakalım inşallah toparlar
güzel sonuçlarla gel hadiiiGünaydın, yarın yine ultrasona giricem, rahim ağzı uzunluğu ölçülecek. Stresi şimdiden başladı.
bişey olmaz ya ben hep çay kaşığı ile yiyorumBir de bu macunlari tahta kaşık ile yiyin diyorlar kucuk tahta kasigim yok bi sey olmaz demi
Yok canım çıkmadıfatura kargo poşetinde oluyor canım wp hattından merak ettiklerini sor istersen
5 gün sonra sevinelim inşallaaahSadece yorgunum hep uyimak istiyorum ve bu orucdan da kaynakli olabilir baska bisey yok
e fatura olarak mailine de düşmüş olabilir kontrol edersin. faturayı da sor çünkü illaki kesmişlerdir şirket olduğu için. sor bakalım ne diceklerYok canım çıkmadımesaj attım bakalım fatura önemli değil bilgi versin yeter erkek de falan kullanma için inşallah vesile olur
başınız sağolsun canım çok üzüldüm covidden migunaydın canım iyi diyelim iyi olalım dün eniştemi kaybettik bugün cenazemiz var sizler nasılsınız bu mübarek ramazan ayında hepimizin duaları kabul olur inşllh.
Sorayım bakalım vergi mi kaçırıyorsunuz ulen hemen iki kavanoz hediye istiyorum diyime fatura olarak mailine de düşmüş olabilir kontrol edersin. faturayı da sor çünkü illaki kesmişlerdir şirket olduğu için. sor bakalım ne dicekler
Hayırlısı canm sennne durumdasin5 gün sonra sevinelim inşallaaah
benim daha değerlendirme aşamaları canım bata çok var tee 3 mayısHayırlısı canm sennne durumdasin
Kolay gelsin artk canimiz cikti beeebenim daha değerlendirme aşamaları canım bata çok var tee 3 mayıs
Bence de popolarina hafif bir şaplağı hak etti yaramazlaryansın vallagelsin gelsin bi gelsin ben ona neler yapıcam