- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Başınız sağolsun canım, Allah sabır versingunaydın canım iyi diyelim iyi olalım dün eniştemi kaybettik bugün cenazemiz var sizler nasılsınız bu mübarek ramazan ayında hepimizin duaları kabul olur inşllh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun canım, Allah sabır versingunaydın canım iyi diyelim iyi olalım dün eniştemi kaybettik bugün cenazemiz var sizler nasılsınız bu mübarek ramazan ayında hepimizin duaları kabul olur inşllh.
Olsun sen ye kuzu bebeğe olmasa düzenine fayda sağlar kistleri de atarsan tadından yenmez. Aynen ben de o moddayım yeter artık ya bıhtıh ya diye geziyorumOfff kiz sen delisin nerdem buluyorsun bunları agahahah bak bu yumurta takibi ile o kadar sık gidiyorum ki doktora ve her gidişte alttan yumurta kontrolü aynenn böyle isyan ediyorum içimden tabi o esnada iç çamaşırı çıkarıyor oluyorum Ya macunun ilk çay kaşığını yedim rabbim vesile eder inşallah. Kocam yanımda değil ama ben macun yiyorum
Gastrit var her sene orucun sonunda bi miğde sorunu yaşıyorum canım. Ama bu sefer erken oldu 2 akşamdır iftarda ağır yemek yedim ondan olsa gerek. Biraz hafif şeylerle geçiricem bi süre bide miğde koruyucu kullansammı diye düşünüyorumyaa geçmiş olsun bu ay ben de öyleydim tansiyonum düştü ağrıdan dikkat et bacaklarına şal falan ört karnın sıcak kalsın. iyiyim ben de canım sağol dedem ameliyat oldu bi yanım endişeli bi yanım stres yapmamaya çalışıyor.
geçmiş olsun tatlım oruç mu etkiledi
oruçta mide ağrısı çekilmiyor kuzu sahurda da yiyip yatıyoruz ya o da etkiliyor iftardan sonra maden suyu iç hemen sahurda da rennie alıyorum benGastrit var her sene orucun sonunda bi miğde sorunu yaşıyorum canım. Ama bu sefer erken oldu 2 akşamdır iftarda ağır yemek yedim ondan olsa gerek. Biraz hafif şeylerle geçiricem bi süre bide miğde koruyucu kullansammı diye düşünüyorum
Ben de mide koruyucu kullanıyorum. Hafif yemeye çalış. Kendin yapıyorsan fazla yağ, baharat kullanma. Kızartma yeme. Çay, kahve yerine su içmeye çalış. Çiğ sebze, meyve de kötü yapabiliyor. Salata, turşu vs de yemesen iyi olurGastrit var her sene orucun sonunda bi miğde sorunu yaşıyorum canım. Ama bu sefer erken oldu 2 akşamdır iftarda ağır yemek yedim ondan olsa gerek. Biraz hafif şeylerle geçiricem bi süre bide miğde koruyucu kullansammı diye düşünüyorum
bu durumda hiç bişey yemicezBen de mide koruyucu kullanıyorum. Hafif yemeye çalış. Kendin yapıyorsan fazla yağ, baharat kullanma. Kızartma yeme. Çay, kahve yerine su içmeye çalış. Çiğ sebze, meyve de kötü yapabiliyor. Salata, turşu vs de yemesen iyi olur
Evet birde sahurdan sonra bir süre yarı oturur vaziyette yatıyorum direk yatmuyorum daha zaear vercek diye. Bu gecede öyle uyuyakalmışım sabah otururken uyandım talcid vardı evde ama bitti bugün dışarı cıkınca alırım canım bunları denicem bi sağolasın Sen nasılsınoruçta mide ağrısı çekilmiyor kuzu sahurda da yiyip yatıyoruz ya o da etkiliyor iftardan sonra maden suyu iç hemen sahurda da rennie alıyorum ben
Ben gastrocunun listeye baktım. Baklagilli olmayan çorbalar, çok pişmiş sebze meyveler, pirinç pilavı serbest. İsteyen doyar diyor yanibu durumda hiç bişey yemicez
ya ahahahah güldürdün beni 2-3 gün hafif beslen düzelir inşallah bebiş. iyiyim ben de işte rutin yumurtlama haftası telaşıEvet birde sahurdan sonra bir süre yarı oturur vaziyette yatıyorum direk yatmuyorum daha zaear vercek diye. Bu gecede öyle uyuyakalmışım sabah otururken uyandım talcid vardı evde ama bitti bugün dışarı cıkınca alırım canım bunları denicem bi sağolasın Sen n
Ben iftardan yarım saat kadar önce alıyorum ama şu an oruç tutamadığım için öyle. Oruca başlayınca ezanla alırım 10 dk bekler yerim herhaldeEvet birde sahurdan sonra bir süre yarı oturur vaziyette yatıyorum direk yatmuyorum daha zaear vercek diye. Bu gecede öyle uyuyakalmışım sabah otururken uyandım talcid vardı evde ama bitti bugün dışarı cıkınca alırım canım bunları denicem bi sağolasın Sen nasılsın
Ben de mide koruyucu kullanıyorum. Hafif yemeye çalış. Kendin yapıyorsan fazla yağ, baharat kullanma. Kızartma yeme. Çay, kahve yerine su içmeye çalış. Çiğ sebze, meyve de kötü yapabiliyor. Salata, turşu vs de yemesen iyi olur
@NealStreet evet işte 2 akşam öncesi ağır yağlı bir yemek yapmıştım o bitmemişti dün akşamda yedik. Yanında salata turşusuda yedim. E iftar sonra bide dondurma yedim soğukta üstüne tuz biber oldu sanırım artık hafif şeylerle geçiricem hep dediğin gibi. Lansor mu ne o mide ilacındna var ama sahurdan öncemi içmek gerek acaba
baklagili olmayan çorba nası oluyomuş yav çorba-pilav yani okey gastrocu, do you make fun of me man ?Ben gastrocunun listeye baktım. Baklagilli olmayan çorbalar, çok pişmiş sebze meyveler, pirinç pilavı serbest. İsteyen doyar diyor yani
Yoğurt çorbasına dadandım ben işte. Bir gün un koyuyorum içine bir gün şehriye öyle geçinip gidiyoruzbaklagili olmayan çorba nası oluyomuş yav çorba-pilav yani okey gastrocu, do you make fun of me man ?
evet canım düzelirdir dikkat edince ay benimde bu aralar olması gerek diye umuyorum artık inşallah testlerim koyulaştı ama değişmezse pike yaklaşıyorum sanki birazdan yine yapıcam bakalımya ahahahah güldürdün beni 2-3 gün hafif beslen düzelir inşallah bebiş. iyiyim ben de işte rutin yumurtlama haftası telaşı
Anladım canım çok teşekkür ederim bende o şekilde bi deniyim eğer düzelmezseBen iftardan yarım saat kadar önce alıyorum ama şu an oruç tutamadığım için öyle. Oruca başlayınca ezanla alırım 10 dk bekler yerim herhalde
İyi canım çok şükür zamanı öldürmeye çalışıyorum sen nasılsıngünaydın minik kuşlar. herkes nasıl keyifler iyi mi ?
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa
evet kuzum zor cidden ama mücadeleyi elden bırakmıyoruzevet canım düzelirdir dikkat edince ay benimde bu aralar olması gerek diye umuyorum artık inşallah testlerim koyulaştı ama değişmezse pike yaklaşıyorum sanki birazdan yine yapıcam bakalım
bu haftanın telaşı yaa ramazanda daha da zor onu anladım kısıtla zaman aralığı
ben de aynı valla sıkılmaca zaman geçsin diye beklemeceİyi canım çok şükür zamanı öldürmeye çalışıyorum sen nasılsın
İnşaAllah atlatacak deden kuzumCanım çizgiyi gördüm predictor mü bu predictor için pek olumlu şeyler duymuyorum ama inşallah bu çizgi yalancı bi çizgi değildir kaset test ile de bi teyit et bugün ya da yarın varsa mutlaka çıkacaktır
Dedem yoğun bakımda aynı yerden 2. Defa ameliyat oldu dün riskli 48 saati atlatmasını bekliyoruz. Allah büyük bakalım
Sen nerelerdesin kuzum yagünaydınn kızlarr