Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Offf kiz sen delisin nerdem buluyorsun bunları agahahah :KK70: bak bu yumurta takibi ile o kadar sık gidiyorum ki doktora ve her gidişte alttan yumurta kontrolü aynenn böyle isyan ediyorum içimden tabi o esnada iç çamaşırı çıkarıyor oluyorum :KK70::KK70::KK70: Ya macunun ilk çay kaşığını yedim rabbim vesile eder inşallah. Kocam yanımda değil ama ben macun yiyorum :KK51:
Olsun sen ye kuzu bebeğe olmasa düzenine fayda sağlar kistleri de atarsan tadından yenmez. Aynen ben de o moddayım yeter artık ya bıhtıh ya diye geziyorum 😆😆

yaa geçmiş olsun bu ay ben de öyleydim tansiyonum düştü ağrıdan :KK43: dikkat et bacaklarına şal falan ört karnın sıcak kalsın. iyiyim ben de canım sağol dedem ameliyat oldu bi yanım endişeli bi yanım stres yapmamaya çalışıyor.

geçmiş olsun tatlım oruç mu etkiledi
Gastrit var her sene orucun sonunda bi miğde sorunu yaşıyorum canım. Ama bu sefer erken oldu 2 akşamdır iftarda ağır yemek yedim ondan olsa gerek. Biraz hafif şeylerle geçiricem bi süre bide miğde koruyucu kullansammı diye düşünüyorum 🙄

Gastrit var her sene orucun sonunda bi miğde sorunu yaşıyorum canım. Ama bu sefer erken oldu 2 akşamdır iftarda ağır yemek yedim ondan olsa gerek. Biraz hafif şeylerle geçiricem bi süre bide miğde koruyucu kullansammı diye düşünüyorum 🙄
oruçta mide ağrısı çekilmiyor kuzu sahurda da yiyip yatıyoruz ya o da etkiliyor iftardan sonra maden suyu iç hemen sahurda da rennie alıyorum ben

Ben de mide koruyucu kullanıyorum. Hafif yemeye çalış. Kendin yapıyorsan fazla yağ, baharat kullanma. Kızartma yeme. Çay, kahve yerine su içmeye çalış. Çiğ sebze, meyve de kötü yapabiliyor. Salata, turşu vs de yemesen iyi olur

• Beğen
Reactions: niw
Ben de mide koruyucu kullanıyorum. Hafif yemeye çalış. Kendin yapıyorsan fazla yağ, baharat kullanma. Kızartma yeme. Çay, kahve yerine su içmeye çalış. Çiğ sebze, meyve de kötü yapabiliyor. Salata, turşu vs de yemesen iyi olur
bu durumda hiç bişey yemicez :KK70: :KK70: :KK70:

• Beğen
oruçta mide ağrısı çekilmiyor kuzu sahurda da yiyip yatıyoruz ya o da etkiliyor iftardan sonra maden suyu iç hemen sahurda da rennie alıyorum ben
Evet birde sahurdan sonra bir süre yarı oturur vaziyette yatıyorum direk yatmuyorum daha zaear vercek diye. Bu gecede öyle uyuyakalmışım sabah otururken uyandım 🤭😂😂 talcid vardı evde ama bitti bugün dışarı cıkınca alırım canım bunları denicem bi sağolasın❤️ Sen nasılsın 🤗

@NealStreet evet işte 2 akşam öncesi ağır yağlı bir yemek yapmıştım o bitmemişti dün akşamda yedik. Yanında salata turşusuda yedim. E iftar sonra bide dondurma yedim soğukta üstüne tuz biber oldu sanırım :KK43: artık hafif şeylerle geçiricem hep dediğin gibi. Lansor mu ne o mide ilacındna var ama sahurdan öncemi içmek gerek acaba

Merhaba aranızda Kur'an okuyabilen varsa bir ricam olucak ramazan ayında 70 kişi tarafından Enbiya suresinin son sayfası okunursa Allah'ın izniyle evladı olurmuş bunu çok kişiden duydum bende bir tanidigim için toplamak istiyorum okuybilen olursa bana yazar mısınız sadece son sayfası💗

• Beğen
Kızlar adetim daha tam sökülmemiş leke şeklinde silince kahverengi . Gıtmesemmi doktora. Yada gittiğimde desemmi

Evet birde sahurdan sonra bir süre yarı oturur vaziyette yatıyorum direk yatmuyorum daha zaear vercek diye. Bu gecede öyle uyuyakalmışım sabah otururken uyandım 🤭😂😂 talcid vardı evde ama bitti bugün dışarı cıkınca alırım canım bunları denicem bi sağolasın❤️ Sen n
ya ahahahah güldürdün beni :KK70: :KK70: 2-3 gün hafif beslen düzelir inşallah bebiş. iyiyim ben de işte rutin yumurtlama haftası telaşı :KK70:

Evet birde sahurdan sonra bir süre yarı oturur vaziyette yatıyorum direk yatmuyorum daha zaear vercek diye. Bu gecede öyle uyuyakalmışım sabah otururken uyandım 🤭😂😂 talcid vardı evde ama bitti bugün dışarı cıkınca alırım canım bunları denicem bi sağolasın❤️ Sen nasılsın 🤗

@NealStreet evet işte 2 akşam öncesi ağır yağlı bir yemek yapmıştım o bitmemişti dün akşamda yedik. Yanında salata turşusuda yedim. E iftar sonra bide dondurma yedim soğukta üstüne tuz biber oldu sanırım :KK43: artık hafif şeylerle geçiricem hep dediğin gibi. Lansor mu ne o mide ilacındna var ama sahurdan öncemi içmek gerek acaba
Ben iftardan yarım saat kadar önce alıyorum ama şu an oruç tutamadığım için öyle. Oruca başlayınca ezanla alırım 10 dk bekler yerim herhalde

ya ahahahah güldürdün beni :KK70: :KK70: 2-3 gün hafif beslen düzelir inşallah bebiş. iyiyim ben de işte rutin yumurtlama haftası telaşı :KK70:
🤣🤣🤣 evet canım düzelirdir dikkat edince 😂 ay benimde bu aralar olması gerek diye umuyorum artık inşallah testlerim koyulaştı ama değişmezse pike yaklaşıyorum sanki birazdan yine yapıcam bakalım😬
bu haftanın telaşı yaa ramazanda daha da zor onu anladım kısıtla zaman aralığı 😂😂😂

Ben iftardan yarım saat kadar önce alıyorum ama şu an oruç tutamadığım için öyle. Oruca başlayınca ezanla alırım 10 dk bekler yerim herhalde
Anladım canım çok teşekkür ederim bende o şekilde bi deniyim eğer düzelmezse 🤗

🤣🤣🤣 evet canım düzelirdir dikkat edince 😂 ay benimde bu aralar olması gerek diye umuyorum artık inşallah testlerim koyulaştı ama değişmezse pike yaklaşıyorum sanki birazdan yine yapıcam bakalım😬
bu haftanın telaşı yaa ramazanda daha da zor onu anladım kısıtla zaman aralığı
evet kuzum zor cidden ama mücadeleyi elden bırakmıyoruz :KK70: :KK70:

Canım çizgiyi gördüm predictor mü bu predictor için pek olumlu şeyler duymuyorum ama inşallah bu çizgi yalancı bi çizgi değildir 🙏 kaset test ile de bi teyit et bugün ya da yarın varsa mutlaka çıkacaktır 😍

Dedem yoğun bakımda aynı yerden 2. Defa ameliyat oldu dün riskli 48 saati atlatmasını bekliyoruz. Allah büyük bakalım 🙏
İnşaAllah atlatacak deden kuzum
Kaset testim yok ama yarın yada öbür gün alırım heralde 😂

X