- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Transfer günü falan konuştunuz mu kuzum ne zaman belli miNe demek. İnşallah vardır gerçekten, testi tekrar edince de pozitifi görürsün. Ben rahim dinlendirmedeyim hala. Transfer için beklemeye aldılar
inşallah çocuk içerden bana küfür etmiyodur, gene bu manyakları açtı ben nasıl bi aileye düştüm diye.Nasıl bilmezsin nasıllllşu Gülben olmasa hayatta bakmam bu masumlara
inşallah çocuk içerden bana küfür etmiyodur, gene bu manyakları açtı ben nasıl bi aileye düştüm diye.
Yok besonra düşündüm bunlardan da besleniyor olablr dedim
Evet hayalet bir çizgi varKızlar bu hayalet çizgiyi gören bir tek ben miyim 4 gündür aşırı göğüs ağrım var diye bir test yapayım dedim şok oldum
Merhabalar kistleriniz kaç cm ? Lucrin depot mu vuruldunuz küçülme oldu muBenim cikolata kistim eskisi gibi degil canim. Artik durakladi, hormon yokki cogalsin. Transfer yapmayip menopoz ignesi vuruyolar ama benim yumurtaliklae dayanmaz o menopoz ignelerine. Benim buyuk sorunum su an yumurtaliklar.
O yuzden bana transfer oncesi menopoz igneside vurmazlar bence. Ama transfer oncesi sivi falan varsa tuplerde onlari alabiliriz dediler.
Bahceci hic para gozuyle bakmiyor gibi. Gelin hemen yapicaz demediler. O yuzden bahcecide yapicam galiba
Hayır. İkinci reglinde ara dediler, daha ilki tam bitemediTransfer günü falan konuştunuz mu kuzum ne zaman belli mi
2 gün sonra yine yapıcam kuzum bakalım o zaman koyulaşma olcak mı olmazsa iğneden olabilirEvet hayalet bir çizgi var
Hadi hayırlısı canım İnşaAllah olcak seninHayır. İkinci reglinde ara dediler, daha ilki tam bitemedi
Amin. Hayırlısıyla, sağlıkla olsun inşallah hepimizinHadi hayırlısı canım İnşaAllah olcak senin
Kızlar bu hayalet çizgiyi gören bir tek ben miyim 4 gündür aşırı göğüs ağrım var diye bir test yapayım dedim şok oldum
İğne etkisi gitmiştir sanırım ama bilmiyorum ki birden şaştım kaldım kuzumgeçen ay çatlatma iğnesinin 8.günü test yapmıştım baya bildiğin negatifti iğne etkisi gitmiş midir diye merakımdan yapmıştım bende ovitreallanın etkisi 8.günde negatifti şimdi neden böyle çıktı ki
Canım çizgiyi gördüm predictor mü bu predictor için pek olumlu şeyler duymuyorum ama inşallah bu çizgi yalancı bi çizgi değildirAynen öyle yapayım kuzum sağolasın
e sen nasılsın nasıl gidiyor
Bizim diğer kızçeler nerde ya
minseo deden nasıl oldu kuzum
İç güveysinden hallicegünaydın minik kuşlar.herkes nasıl keyifler iyi mi ?
GeminiWoman ipek_annesi goldies16 Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 P Pungar35 Mordus gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet merakligzm Miss Bride fiona13 olcaaay niw Black Light sim84sim X xnobodyx Novaa Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie MEMUR54 Nm88326 B bercestesi cukulatam Ha-ri Paresilaaa
Stres olma bebişİç güveysinden hallicebugün doktora gidicem iş çıkışı stres ve heyecanlı hshshs
Canım ben regli oluyorum tahmini ama cok tahmini bat 20 Mayıs
günaydın canım , covidle mücadele kapsamındayız bidliğin üzere tat koku yokgünaydın minik kuşlar.herkes nasıl keyifler iyi mi ?
GeminiWoman ipek_annesi goldies16 Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 P Pungar35 Mordus gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet merakligzm Miss Bride fiona13 olcaaay niw Black Light sim84sim X xnobodyx Novaa Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie MEMUR54 Nm88326 B bercestesi cukulatam Ha-ri Paresilaaa
Günaydıngünaydın minik kuşlar.herkes nasıl keyifler iyi mi ?
Bu kadarı ile atlatmış olun kuzum inşallah geçecek hepsigünaydın canım , covidle mücadele kapsamındayız bidliğin üzere tat koku yokherkes içn sağlık diliyorum tek sağlık