Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hepimizin şaştı ya baksana minseo minseo de erken oldu, @sim84sim de ben de. Sen tabii git yine de baktır. Tarlusal kafana göre almasaydın keşke. Kanda baktırdın mı? Hamilelik olmadığına emin olsaydın

Bence mevsim geçişleri cidden etkiliyor regli

evet ya, benim de 14 gün sonra geldi... çok ilginç...

Herkesin bir sapıttı bu ara :/
Bi sapitik da benimki benim de 10 gün gecikmisti bu ay demekki yalnız değilim 😄

Kızlar bu hayalet çizgiyi gören bir tek ben miyim 4 gündür aşırı göğüs ağrım var diye bir test yapayım dedim şok oldum

Eklentiler

• 98DA0903-E3C4-4F82-B9D8-ED5F9E21237D.jpeg
    98DA0903-E3C4-4F82-B9D8-ED5F9E21237D.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 91
İğne etkisi gitmiştir sanırım ama bilmiyorum ki birden şaştım kaldım kuzum 😣 geçen ay çatlatma iğnesinin 8.günü test yapmıştım baya bildiğin negatifti iğne etkisi gitmiş midir diye merakımdan yapmıştım bende ovitreallanın etkisi 8.günde negatifti şimdi neden böyle çıktı ki 😣

Bugün 8. günse iğne etkisi olabilir
Geçen ay çatlatma iğnesi sonrası 8.günü yapmıştım negatif çıkmıştı
Bu ay da birşey dürttü kalk yap diye göğüslerim çok ağrıyo ellerim ayaklarım buz yüzüm ateş gibi diye bi değişik hissettim kendimi
Geçen ay iğneden sonra 8.günü negatif çıkıp bu ay iğneden sonra 9.gün silik çizgi çıkması normal mi acaba kuzum ya

Geçen ay çatlatma iğnesi sonrası 8.günü yapmıştım negatif çıkmıştı
Bu ay da birşey dürttü kalk yap diye göğüslerim çok ağrıyo ellerim ayaklarım buz yüzüm ateş gibi diye bi değişik hissettim kendimi
Geçen ay iğneden sonra 8.günü negatif çıkıp bu ay iğneden sonra 9.gün silik çizgi çıkması normal mi acaba kuzum ya
Hmm biraz erkenmiş. Erken gebelik testi mi bu? Öyleyse yakalamış olabilir iğnenin son etkilerini. Biraz daha dayan da üç gün sonra tekrar edersin bakalım

Ne demek. İnşallah vardır gerçekten, testi tekrar edince de pozitifi görürsün. Ben rahim dinlendirmedeyim hala. Transfer için beklemeye aldılar
Bir sey sormak istiyorum. Yumurta toplamayi anestezili yaptilar demistin. Transfer de ayik mi olmak lazim. Bilgin var mi?

X