Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
dün doktor çocuğa bakarken kiste de baktı, önce boyutu değişmemişti ölçtü aynı küçüldüğü haliyle duruyodu, sonra yok bi daha ölçücem dedi, baktı yarım cm büyümüş. doktora sordum erken doğuma sebep olabilir dedi, moralim bozulunca da pek giremedim buralara.
Daha önce de kendi kendine büyüdü küçüldü biliyorsun. Yine küçülmeyeceğini nerden bilelim di mi? Duaya devam. Öyle dediği gibi şeyler olmayacak inşallah. Sen omurgasını, ayaklarını gördün mü onu anlat 😇

Hanımlar bir şey danışmak istiyorum. Yarın sabah doktora randevu aldım. Benim bir kaç testim eksikti. Hangisi hatırlamıyorum. Aç mı gitmem gerekiyor, yoksa bir şeyler atıştırayım mı?
Amh bakılmıştı onu biliyorum.

Daha önce de kendi kendine büyüdü küçüldü biliyorsun. Yine küçülmeyeceğini nerden bilelim di mi? Duaya devam. Öyle dediği gibi şeyler olmayacak inşallah. Sen omurgasını, ayaklarını gördün mü onu anlat 😇
omurgasını gördük, ayaklarını ellerini falan gördük. burun kemiği hariç herşeyi tek tek söyledi anlattı doktor. şimdi rahim ağzı uzunluğunu ölçmeye ve burun kemiğine perşembe yine gidicem. bari çocuğun resmini vereydiler. onu da vermediler. hepsi perşembeymiş.

omurgasını gördük, ayaklarını ellerini falan gördük. burun kemiği hariç herşeyi tek tek söyledi anlattı doktor. şimdi rahim ağzı uzunluğunu ölçmeye ve burun kemiğine perşembe yine gidicem. bari çocuğun resmini vereydiler. onu da vermediler. hepsi perşembeymiş.
Çok tatlı değil mi ya? Yavru panda gibiler orda 😍 Bakalım nasıl çıkacak fotolar

Çok tatlı değil mi ya? Yavru panda gibiler orda 😍 Bakalım nasıl çıkacak fotolar
adam kist deyince o kadar gerildim ki, onları gördüm mü görmedim mi, ne gördüm. hiç bi fikrim yok.
hani gördüm diyorum da adamın söylediklerini hatırlıyorum sadece.
dün çektirdim ama bugün hatırlamıyorum gördüklerimi yani düşün.

Kızlar merhabalar engin bilgilerinizden faydalanmaya geldim 🙋‍♀️
Ben bugün hastaneye kontrole gittim. Adetim in üçüncü günü bugün. Çok şükür sorun çıkmadı yalnız idrar yollarımda enfeksiyon varmış. İdrar örneği de aldı. ancak kafama takılıyor idrar, haliyle afedersiniz ama regli olduğum için biraz kanlı oldu. Sıkıntı olmaz mı ki bu ? Gerçi olsa doktor istemezdi herhalde ama sizlere de sormak istedim.
Canım sıkıntı olmaz, zaten biliyorlar regl olduğunu, analizde mikroba bakıyorlar. Yoğunluğuna felan. muhtemelen doktor buna göre de ilaç dozajını ayarlayacak.

adam kist deyince o kadar gerildim ki, onları gördüm mü görmedim mi, ne gördüm. hiç bi fikrim yok.
hani gördüm diyorum da adamın söylediklerini hatırlıyorum sadece.
dün çektirdim ama bugün hatırlamıyorum gördüklerimi yani düşün.
Gerilme artık bak bütün hamileliğin bu gerginlikle geçti. Bu noktaya kadar ameliyatlık bir durum olmadan geldin çok şükür. Kendisi küçüldü. Bundan sonrasında öyle olur inşallah. Erken doğum olma ihtimali kadar olmama ihtimali de var bunu düşün. Her şey de kötüye gitmek zorunda değil. Perşembe sen doya doya seyret onu ekranda. Tadını çıkar

Gerilme artık bak bütün hamileliğin bu gerginlikle geçti. Bu noktaya kadar ameliyatlık bir durum olmadan geldin çok şükür. Kendisi küçüldü. Bundan sonrasında öyle olur inşallah. Erken doğum olma ihtimali kadar olmama ihtimali de var bunu düşün. Her şey de kötüye gitmek zorunda değil. Perşembe sen doya doya seyret onu ekranda. Tadını çıkar
Bugün birkaç alışveriş yapmıştım onlar geldi. Biraz neşem yerine geldi. Kist olduğu için ve kist varken hamile kaldığım için kendimi suçlu hissediyorum ya. Tüm bunlara ben sebep oldum gibi geliyor. Keşke hamile kal, kist sorun değil diyen doktorları dinlemeseydim. Hamilelik psikolojisi mi hassas mıyım ondan mı bilmiyorum.

Bugün birkaç alışveriş yapmıştım onlar geldi. Biraz neşem yerine geldi. Kist olduğu için ve kist varken hamile kaldığım için kendimi suçlu hissediyorum ya. Tüm bunlara ben sebep oldum gibi geliyor. Keşke hamile kal, kist sorun değil diyen doktorları dinlemeseydim. Hamilelik psikolojisi mi hassas mıyım ondan mı bilmiyorum.
Ya bugünler bir daha gelmeyecek. Tadını çıkarmaya baksana. Ablamda dedim sana hiçbir şey yoktu hamilelikte çıktı kist sonra 9 cm'e kadar büyüdü. Sonra kayboldu gitti kendi kendine. Kendini suçlu falan hissetme. Kafana göre iş yapmadın sonuçta kontrol altındaydın. Güzel olacak her şey diye düşün. İyiyi çağır. Odasını tasarla bir şeyler yap çok heyecanlı bir bekleyiş bu şu an bak. Sana demiyorlar mı neneler teyzeler "Bugünleri çok ararsın 😈" diye. Git onlara çemkir bir şey yap

Ya bugünler bir daha gelmeyecek. Tadını çıkarmaya baksana. Ablamda dedim sana hiçbir şey yoktu hamilelikte çıktı kist sonra 9 cm'e kadar büyüdü. Sonra kayboldu gitti kendi kendine. Kendini suçlu falan hissetme. Kafana göre iş yapmadın sonuçta kontrol altındaydın. Güzel olacak her şey diye düşün. İyiyi çağır. Odasını tasarla bir şeyler yap çok heyecanlı bir bekleyiş bu şu an bak. Sana demiyorlar mı neneler teyzeler "Bugünleri çok ararsın 😈" diye. Git onlara çemkir bir şey yap
Pandemide teyze gördüğümüz mü var, dört duvar arasında kurup duruyoruz. :KK70:
Annem de senin gibi kist kist takma kafana diye çemkiriyo arada. :KK70:

@NealStreet cok ıdrarda baktım kac sefer cıkmadı kanda baktırmadım . Tarlusalın btmesıne 2bucuk gun var ama lekelenme başladı .s yarın doktora giderim sanırım sökülürse .

X