Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim cikolata kistim eskisi gibi degil canim. Artik durakladi, hormon yokki cogalsin. Transfer yapmayip menopoz ignesi vuruyolar ama benim yumurtaliklae dayanmaz o menopoz ignelerine. Benim buyuk sorunum su an yumurtaliklar.
O yuzden bana transfer oncesi menopoz igneside vurmazlar bence. Ama transfer oncesi sivi falan varsa tuplerde onlari alabiliriz dediler.
Bahceci hic para gozuyle bakmiyor gibi. Gelin hemen yapicaz demediler. O yuzden bahcecide yapicam galiba
Merhabalar kistleriniz kaç cm ? Lucrin depot mu vuruldunuz küçülme oldu mu ☺️☺️

Kızlar bu hayalet çizgiyi gören bir tek ben miyim 4 gündür aşırı göğüs ağrım var diye bir test yapayım dedim şok oldum
İğne etkisi gitmiştir sanırım ama bilmiyorum ki birden şaştım kaldım kuzum 😣 geçen ay çatlatma iğnesinin 8.günü test yapmıştım baya bildiğin negatifti iğne etkisi gitmiş midir diye merakımdan yapmıştım bende ovitreallanın etkisi 8.günde negatifti şimdi neden böyle çıktı ki 😣
Aynen öyle yapayım kuzum sağolasın ❤️
e sen nasılsın nasıl gidiyor
Bizim diğer kızçeler nerde ya
minseo minseo deden nasıl oldu kuzum
Canım çizgiyi gördüm predictor mü bu predictor için pek olumlu şeyler duymuyorum ama inşallah bu çizgi yalancı bi çizgi değildir 🙏 kaset test ile de bi teyit et bugün ya da yarın varsa mutlaka çıkacaktır 😍

Dedem yoğun bakımda aynı yerden 2. Defa ameliyat oldu dün riskli 48 saati atlatmasını bekliyoruz. Allah büyük bakalım 🙏

Günaydın kızlar 🌸

Ben iki hafta önce yumurtalama akıntısı gördüğümü söylemiştim ya, şimdi gene görüyorum, reglde yok hala aşırı gergin dolanıyorum. :KK43:

Günaydın 🍀 bol bereketli kazançlı bir gün olsun hepimize 🥰
Birazdan doktora gideceğim, bir miktar gerginim. Ne diyecek hangi tedaviyi önerecek. Kan isteyecek mi. Sonuçlar nasıl çıkacak. 🥺 Ellerim titriyor 😒

X