Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım yumurtalarmda sorun yok embriyolarımda kaliteliydi açıkçası transfer sonrası fazlasıyla dinlendim de .Aklima gelen tek şey genetik bozukluk o yüzden kalbi durdu diyorum.Ya da zamanı gelmedi ne bileyim nasip 😑 Eşimle bende genetik sorun yok tek sorun eşimde şiddetli sperm sorunu var çok az sperm var tedavi de oldu malasef değişmiyor.Deneyecegiz inşallah Allah ne zaman nasip ederse.Ama bir yıl olmadan 2 deneme yaptım ve çok yoruldum , ümitsizliğe düşüyorum baszen ...
Canim bisey diyecegim... instagramda sifalarladogadangelen diye bi hesap var yanlis hatirlamiyorsam bitkisel kisiye ozel kur yapiyor benimde esimin sperm problemi vardi spermler sifir cikmisti bir suru kur denedim ama 2 ay kullanabildik bi muddet sonra insan bikiyor 2 ay sonra test yaptirdik esimin spermleri yukselmis sukur.. testten once yukselip yukselmeyecegini bilmiyorken bu instagramdaki bayani aradim 3 aylik kur haziliyormus 1900 tl imis spermlerle alakali ve epey kiside basarili olmus paylasimlar yapiyor hergun... biz havuc suyu elma suyu karisik meyve suyu, portal sulu proxeed , nar suyu tarcin corek otu bal karisimi. Falan hergun yaptik..

Canim bisey diyecegim... instagramda sifalarladogadangelen diye bi hesap var yanlis hatirlamiyorsam bitkisel kisiye ozel kur yapiyor benimde esimin sperm problemi vardi spermler sifir cikmisti bir suru kur denedim ama 2 ay kullanabildik bi muddet sonra insan bikiyor 2 ay sonra test yaptirdik esimin spermleri yukselmis sukur.. testten once yukselip yukselmeyecegini bilmiyorken bu instagramdaki bayani aradim 3 aylik kur haziliyormus 1900 tl imis spermlerle alakali ve epey kiside basarili olmus paylasimlar yapiyor hergun... biz havuc suyu elma suyu karisik meyve suyu, portal sulu proxeed , nar suyu tarcin corek otu bal karisimi. Falan hergun yaptik..
Canım bu dediğine benzer kürler de denedik malasef sonuç aynı değişmiyor.Sadece vitaminlerle biraz kaliteyi artırıyoruz başka etkisi yok hiçbir şeyin.Bizimkim sebepsiz, bir takım testler yapıldı eşime doğuştan böyle hücreler eksikmis yani ne yaparsınız da düzelmez dedi dediği gibi de oldu ne kürler ne vitaminler ne ilaçlar etkilemiyor

Canım bu dediğine benzer kürler de denedik malasef sonuç aynı değişmiyor.Sadece vitaminlerle biraz kaliteyi artırıyoruz başka etkisi yok hiçbir şeyin.Bizimkim sebepsiz, bir takım testler yapıldı eşime doğuştan böyle hücreler eksikmis yani ne yaparsınız da düzelmez dedi dediği gibi de oldu ne kürler ne vitaminler ne ilaçlar etkilemiyor
Cok uzuldum canim... bu dedigim internet sitesinde menopoza giren bayanlarin bebekleri oldu.. amhi tamamen dusmus olan bayanlarin da... Ki, bana doktor kesinlikle amh yukselmez demisti demekki olabiliyor.. bi arastirsana.. Allahtan umit kesilmez.. bu ramazanin enerjisi gucu rahmeti bereketi insallah tum bebis isteyen anne olmak isteyenlere rabbim bu duyguyu tattirsin insallah❤🤲

Kızlar nabersiniz ya pek yazışma olmamış
Ben hafta sonu yasakları geldi diye hatme başlayayım dedim ona başladım anca girebildim buraya
Nasılsınız ne var ne yok
R Random3 kuzum İnşaAllah değerin düşüyordur ve kürtaja gerek kalmaz
yildizsavascisi yildizsavascisi kuzum bu naturellen pco lar üzerinde de çok etkili sayfasına girip okuyabilirsin çok pcolu insan bu macun sayesinde hamiş kalmış kuzum

merhaba canım, benimde aynı şekilde bı cevap bulabildin mi sen?
Merhaba cnm, hayır bulamadım bel ağrım 2 gündür yok çok değişik bi ağrıydı sızlama şeklinde döllenme ağrısıdır inşallah 🤲🏻 Göğüs hassasiyeti devam ediyor ara ara da sol yumurtalık bat 24 nisan bekliyorum inşallah çift çizgiyi görürüz canım 🤲🏻 Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin 🤲🏻🍀

Kızlar nabersiniz ya pek yazışma olmamış
Ben hafta sonu yasakları geldi diye hatme başlayayım dedim ona başladım anca girebildim buraya
Nasılsınız ne var ne yok
R Random3 kuzum İnşaAllah değerin düşüyordur ve kürtaja gerek kalmaz
yildizsavascisi yildizsavascisi kuzum bu naturellen pco lar üzerinde de çok etkili sayfasına girip okuyabilirsin çok pcolu insan bu macun sayesinde hamiş kalmış kuzum
Umarım canım, kanamadan dolayı umutluyum bu kez 🙏 sen nasılsın?

Günaydın kızlar. Erkekler de klomen kullanıyormuş sanırım hiç eşi kullanan oldu mu
Evet benim esim kullandi uc kutu üst üste her bir kutu da beş iç uc gün mola şeklinde
Test yapmış mıydın?
Tabi ki yaptım kalbim kadar temiz 😁 geçen ay baktım iğneden sonra 17. Gun gelmiş yarın da bu ay ki iğnenin 17. Gunu bekliyorum gözlerim kapıda :KK51:

Evet benim esim kullandi uc kutu üst üste her bir kutu da beş iç uc gün mola şeklinde
Benimki her gün kullandı. Normalde hep böyle ara vermeli kullandırıyorlarmış. Benimkine niye öyle verdi doktor bilmiyorum. Zaten bir işe yaramadı
Tabi ki yaptım kalbim kadar temiz 😁 geçen ay baktım iğneden sonra 17. Gun gelmiş yarın da bu ay ki iğnenin 17. Gunu bekliyorum gözlerim kapıda :KK51:
Hadi bakalım. Düzenli regl olmaya başladın aslında bak boşuna kullanıyorum diyorsun ama güzel tarafı da var. Her şeyi anlat bu sefer doktora tek tek. Böyle bizim için çok zor oluyor, bu ay daha etkili bir ilaç kullanamaz mıyım de bakalım ne diyecek

Benimki her gün kullandı. Normalde hep böyle ara vermeli kullandırıyorlarmış. Benimkine niye öyle verdi doktor bilmiyorum. Zaten bir işe yaramadı

Hadi bakalım. Düzenli regl olmaya başladın aslında bak boşuna kullanıyorum diyorsun ama güzel tarafı da var. Her şeyi anlat bu sefer doktora tek tek. Böyle bizim için çok zor oluyor, bu ay daha etkili bir ilaç kullanamaz mıyım de bakalım ne diyecek
Esim de şehir dışında bu ay doktora gidemem herhalde çok uzakta doktor da prof ya mesai sonrası hizmet veriyor git gel eve dön sokağa çıkma falan olur korkarım ben tek başıma kafam karışık bu ay es geçip sadece macun mu kullansam diyorum

Naber kizlar ben efkarlıyım sağlığı falan bosverip oruc mu tutsam diye düşünüyorum bu sene fidye 28 TL imiş 850 küsüre denk geliyor ben Ev hanimiyim zaten tek maaş ile dönüyor Ev bu mebla yi vermek bizi azcık sıkıştıracak gibi çok yüksekmiş 🙄🙄
Eğer şeker gibi sürekli bi hastalığın yoksa fidye vermene gerek yok, kazasını edebilirsin.

X