Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar selam, az önce bal yapan bir amcanın yanına gittik ve Propolis balı, zerdeçal balı ve arısütü aldık. Kullanan ve faydasını gören var mı? Bu ayki takviyelerime eklendi de kendileri :KK53:

Kızlaarr helloo 🙋🏼‍♀️ Aralık ayında bir düşük yaptım, sonrasında herkes hemen yeniden gebe kalırsın dedi ama olmadı 🤦🏼‍♀️ 2020 nisandan beri istiyoruz. Doktora gittiğimde bi sene içinde olmazsa rahim filmi falan dedi. Benim size sormak istediğim pregnacare kullanıyordum takviye olarak gebelik öncesi olan ama şuan onun muadili başka bir multivitamin arayışım var. Sizin tavsiye edeceğiniz multivitamin var mı?

Naber kizlar ben efkarlıyım sağlığı falan bosverip oruc mu tutsam diye düşünüyorum bu sene fidye 28 TL imiş 850 küsüre denk geliyor ben Ev hanimiyim zaten tek maaş ile dönüyor Ev bu mebla yi vermek bizi azcık sıkıştıracak gibi çok yüksekmiş 🙄🙄

Maşallah canım ben ilk bebe istiyosun sandım🙂 Allah bağışlasın kızçelerini🙏 benim de bir kızım var 4 yaşında inşallah nasip olur kardeş sevgisi🙏
Bana senin prolaktin yüksek olabilir gibime geldi nasıl bakmazlar ki hormon da onu da istiyorlar. Adetinin 2.günü veya 3.günü mutlaka baktır. Adet dışı doğru sonuç vermez bence.

Benim ilk gebeliğimde 40 tı cyclo yu kullanırken dostinex de kullanmıştım. Geçen ay cyclo sayesinde fsh lh falan hepsi dengelenmiş ama prolaktin çıkmış. Prolaktin yüksekliği adeti geciktirir. Benim geçen aylarda 27 ydi adet oluyorsan vaktinde sıkıntı yok demişti problem yapsaydı adetin baya gecikir demişti doktor. Geçen ayda 40 çıktı yine 🤦‍♀️

Kızların kaç yaşında daha yeni memeden kestiysen belki yüksektir ne kadardır deniyorsun 3.yü
Adet bi gelseydi işte gidip hemn bi kan verecektim ama maalesef hala ses soluk yok 🥺 çünkü benim de aklıma en olası ihtimal bu geliyor. Asm de baktırdığım için orda lh ve prolaktine bakılmıyormuş canım Dr öyle söylemişti. Kendi Dr um da evet onlar bakmaz dedi adetin gelsin bakarız dedi 🤦🏼‍♀️ adet dışında baktırmak bana da çok mantıklı gelmedi zaten aslında bi tıp merkezini aradım kan versem bakılır mı sonuç doğru olur mu dedim ordaki kadın doğumcuya sordu hemşire olur bakılır demiş ama nedendir ki içime sinmedi gitmedim bende 🤭
Kızlarım 9 ve 7 yaşındalar canım, 3.yü de ekimden bu yana denemeye başladım ama her ay da deneme olmadı canım sen ne zamandır istiyorsun?

Adet bi gelseydi işte gidip hemn bi kan verecektim ama maalesef hala ses soluk yok 🥺 çünkü benim de aklıma en olası ihtimal bu geliyor. Asm de baktırdığım için orda lh ve prolaktine bakılmıyormuş canım Dr öyle söylemişti. Kendi Dr um da evet onlar bakmaz dedi adetin gelsin bakarız dedi 🤦🏼‍♀️ adet dışında baktırmak bana da çok mantıklı gelmedi zaten aslında bi tıp merkezini aradım kan versem bakılır mı sonuç doğru olur mu dedim ordaki kadın doğumcuya sordu hemşire olur bakılır demiş ama nedendir ki içime sinmedi gitmedim bende 🤭
Kızlarım 9 ve 7 yaşındalar canım, 3.yü de ekimden bu yana denemeye başladım ama her ay da deneme olmadı canım sen ne zamandır istiyorsun?
Maşallah büyükmüş kızların👭 senin yaşın kaç yaş faktörü de engelliyormuş ama senin hormonlar normalse geriye prolaktin kalıyor ona da mecbur beklicen adetini sağlık ocakları bakmaz. Biz de kasımdan bu yana deniyoruz canım. Kızımda da 5 ay denedim olmadı doktora gittim ilaçları kullanınca hemen oldu 🤷‍♀️ bakalım ikinci ne kadar bekleticek insan hemen olur sanıyor. Hayırlısı inşallah herkes için🙏

Ağrım bugün olmadı tatlım çok şükür, kanama tam gaz devam.. Hayır, çarşamba tekrar hcg için kan vericem. Sonucu telefonda söyle bana dedi. Duruma göre konuşucaz artık. Sen iyi misin? Ödem falan yok dimi?
İyi çok şükür. O da olması gereken seviyeye düşer inşallah tamamen rahatlarsın. Benim aynı gibi ya. Şikayetlerin artmadığı sürece gelmene gerek yok dediler. Bu kadarı da herhalde normaldir. İlaç da bitti bugün

Kizlaaaar şu bahsedilen clife natürel gibi macunlar var ya size bir soru , klomen gibi ağır hormon olan bir ilaç gunde uc tane almama rağmen bana misin demedi zar zor bir yumurta büyüdü bu macunlar bana bi sey e fayda eder mi yoksa hafif pko olanlara yumurta da destek mi verir sanki bana hiç etki etmez gibi geldi??

Canım şimdiye kadar herşey dahil 30 bini geçmiştir şimdi embriyom olsaydı sadece transfer parası verecektik maddi manevi yorulduk.Allahtan ikimizde çalışıyoruz eşimle maasimiz tüp bebege gidiyor, Birikim felan yapamıyoruz .Simdi tekrardan başlayacağız 20 bini gözden çıkardım ben embriyo dondurma olursa Birde Histereskopı olacağım bu fiyatı bulacak
Allah yardim etsin canim.. peki tutmama nedeni ne yani bana ilk gorusmemizde doktor dediki yumurtalarin ici bos ihtimali var vs dedi.. baska ne gibi handikaplar var.. yatiyormusun transferdenn sonra.. xalistigin icin mumkunde olmuyordur..

İyi çok şükür. O da olması gereken seviyeye düşer inşallah tamamen rahatlarsın. Benim aynı gibi ya. Şikayetlerin artmadığı sürece gelmene gerek yok dediler. Bu kadarı da herhalde normaldir. İlaç da bitti bugün
O kadarı normal demek ki kafana takma, zaten çok ilgileniyorlar belli. Bizim intro niye bu kadar uzun sürdü yaa 🤦‍♀️

Allah yardim etsin canim.. peki tutmama nedeni ne yani bana ilk gorusmemizde doktor dediki yumurtalarin ici bos ihtimali var vs dedi.. baska ne gibi handikaplar var.. yatiyormusun transferdenn sonra.. xalistigin icin mumkunde olmuyordur..
Canım yumurtalarmda sorun yok embriyolarımda kaliteliydi açıkçası transfer sonrası fazlasıyla dinlendim de .Aklima gelen tek şey genetik bozukluk o yüzden kalbi durdu diyorum.Ya da zamanı gelmedi ne bileyim nasip 😑 Eşimle bende genetik sorun yok tek sorun eşimde şiddetli sperm sorunu var çok az sperm var tedavi de oldu malasef değişmiyor.Deneyecegiz inşallah Allah ne zaman nasip ederse.Ama bir yıl olmadan 2 deneme yaptım ve çok yoruldum , ümitsizliğe düşüyorum baszen ...

İyi akşamlar hayırlı ramazanlar kızlar🌸 4 gün önce yumurtlama oldu yumurtlama gününü ve sonraki 2 günü değerlendirdik o günden beri sol yumurtalıkta ağrı bugünden beri de bel ağrısı var çok farklı döllenmeden dolayı mı acaba hissedilir mi sizce.
merhaba canım, benimde aynı şekilde bı cevap bulabildin mi sen?

Kizlaaaar şu bahsedilen clife natürel gibi macunlar var ya size bir soru , klomen gibi ağır hormon olan bir ilaç gunde uc tane almama rağmen bana misin demedi zar zor bir yumurta büyüdü bu macunlar bana bi sey e fayda eder mi yoksa hafif pko olanlara yumurta da destek mi verir sanki bana hiç etki etmez gibi geldi??
Ben çok faydasını gördüm kullandığım ay güzel yumurtladım.. sancılı geçen adetim sancısız geçti mesela..

X