Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Diyanetin fetva hattını ara istersen ama zannetmiyorum sağlığını hiçe sayıp oruç tut diyeceklerini.
İçim rahat etmez dersen ramazanda vermen de şart değil ayrıca bayramdan sonra da verebilirsin kendini sıkıştırma yani.
O zaman ben her ay kenara para atayım az az ne yapalım tabi ki tutamayan vermeli parasını ama şunu da unutmamak lazım Türkiye de malesef insanlar asgari ücret diye uc kuruş ile geçinip asgari ücretin on katı zamlı hayatı idare etmeye çalışıyor böyle bir düzende 850 kusur tele ayırmak cooook zor hele tek maaş ise ucu ucuna yetiyor zaten diyanet bunu hesap etmeli bence

O zaman ben her ay kenara para atayım az az ne yapalım tabi ki tutamayan vermeli parasını ama şunu da unutmamak lazım Türkiye de malesef insanlar asgari ücret diye uc kuruş ile geçinip asgari ücretin on katı zamlı hayatı idare etmeye çalışıyor böyle bir düzende 850 kusur tele ayırmak cooook zor hele tek maaş ise ucu ucuna yetiyor zaten diyanet bunu hesap etmeli bence
Bu sene fitre 28 liradan hesap edilmiş. En asgariden hesap ediyorlar aslında ama sorun alım gücünün düşmüş olması.
Fiyatların arttığı kadar gelirler artmayınca böyle sıkıntılar oluyor.

Kizlar ben bu ay gebelik testi negatif olunca bir de bu ay çok güzel değerlendirince bir sürü sperm den bir tanesi de olmuştur diye baya umutlandım olmayınca çok çok ağladım o yüzden bu ay ara vereyim bi regl lik diyorum ama regl bitince ilac almadim diye pişman olur muyum bilmiyorum siz ne dersiniz???

B
Kizlar ben bu ay gebelik testi negatif olunca bir de bu ay çok güzel değerlendirince bir sürü sperm den bir tanesi de olmuştur diye baya umutlandım olmayınca çok çok ağladım o yüzden bu ay ara vereyim bi regl lik diyorum ama regl bitince ilac almadim diye pişman olur muyum bilmiyorum siz ne dersiniz???
Bence bir aydan bir şey olmaz içinden nasıl geliyorsa öyle yap 😊

B

Bence bir aydan bir şey olmaz içinden nasıl geliyorsa öyle yap 😊
Haklisin canim pişman olursam diye düşündüm ama yok bu ay gitmicem.. macun alırım belki . Macun ile de büyüdü mü çatladı mi hiç bilemem ultrason ile bakılmadan ama genelde regl in 16. Gunu doktor yumurta büyümüş sayılır diye igne veriyordu bu ay macun ile aynı günleri değerlendirmeye çalışırım belki

İnşallah canım 🙏🏻 Daha aşılamayı olmadan aşılamadan kaç gün sonra test yapılır diye araştırmaya başladım 😂😂
Güzel güzel böyle umutlu olmak çok iyi .. gonalf mi kullandın??
Hadi hayırlısı inşallah canım 🙏

İyiyim canım biraz başım ağrıyor benim de 🤕
Geçmiş olsun canım benim de kafam çatlıyor ders çalışmaktan ben en azından oruç değilim su falan içince az geçiyor ben susuz kaldığım an başım ağrır. Sen bi de orucsun kiyamam ya sifa versin Rabbım

Eskiden ebeler parmak ile anlarmış ya gebeliği bi denemek istedim cidden doğru hkc test mest yapmaya gerek yok tüm testlerin satışını durdurun :KK70:

Haklisin canim pişman olursam diye düşündüm ama yok bu ay gitmicem.. macun alırım belki . Macun ile de büyüdü mü çatladı mi hiç bilemem ultrason ile bakılmadan ama genelde regl in 16. Gunu doktor yumurta büyümüş sayılır diye igne veriyordu bu ay macun ile aynı günleri değerlendirmeye çalışırım belki
Evet hem macun belki iyi de gelir, dediğin günlerden itibaren düzenli değerlendirmeye çalış 🤗

Allah sağlık versin. İnşallah geçer az da olan ağrın 🤗
Geçmiş olsun canım benim de kafam çatlıyor ders çalışmaktan ben en azından oruç değilim su falan içince az geçiyor ben susuz kaldığım an başım ağrır. Sen bi de orucsun kiyamam ya sifa versin Rabbım
Sağolun kızlar 🙏 sahuru bekledik gece uykum yandı ondan dengem şaştı iftara yakın bi duş alıp kendime gelirim 😄

X