- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Sen de hayal ediuor musun bazen uyanınca falan yanında yattığını bebeğinin beşikte ya da ne bileyim erken uyanmış da yatağa yanına almışsın agu gugu edip tepinip durduğunu.. Ben bazen hayal ediyorum sonra ağlayış istiklal marşı kapanışÇok şey kaybediyorlar gelmeyerek
Şu ankara da taşınma olayı çok zamansız oldu .. en azından direk aşılama ya geçerdim ilişki stresi olmazdı buradaki sperm yıkama çok dandik diye burada düşünmüyorum aşılama sürecine girmeyi ankara ya dönene kadar .. eğer ısrar ederse vermemekte yetti ulan diyip söyleyecem ama ne alaka ilişki azlığı ile birden fazla yumurta demez mi önemli olan zaten 36. Saat orda ilişki olduğunda bir de olsa uc de yumurta olsa tutan tutar der miNe olacak ya söyle işte. Söyle ki ona göre hareket etsin o da
Ben hayal edemiyorum ya sanki çok uzak bi ihtimalmiş gibi geliyor çocuk kıyafetlerine bile bakasım gelmiyor kendi kendimi üzüyormuşum gibi hissediyorumSen de hayal ediuor musun bazen uyanınca falan yanında yattığını bebeğinin beşikte ya da ne bileyim erken uyanmış da yatağa yanına almışsın agu gugu edip tepinip durduğunu.. Ben bazen hayal ediyorum sonra ağlayış istiklal marşı kapanış
İğnenin süresi de var ya ama. İlişki zor olunca her ay bunun stresi artıyor deŞu ankara da taşınma olayı çok zamansız oldu .. en azından direk aşılama ya geçerdim ilişki stresi olmazdı buradaki sperm yıkama çok dandik diye burada düşünmüyorum aşılama sürecine girmeyi ankara ya dönene kadar .. eğer ısrar ederse vermemekte yetti ulan diyip söyleyecem ama ne alaka ilişki azlığı ile birden fazla yumurta demez mi önemli olan zaten 36. Saat orda ilişki olduğunda bir de olsa uc de yumurta olsa tutan tutar der mi
Ben de hiç bakmam bebek kıyafetine.. ama bazen kafasını göğsümde hisseder gibi oluyorum ve kokusu geliyor burnuma çok tuhaf.. amaaan gelsin artık şu sipalar yaaaaaa ne ara doğuracağız da büyüyecek de okula gidecek de ohoooo ben yaşlandım bile kafam götürmez bak o kadar ilgi alakayıBen hayal edemiyorum ya sanki çok uzak bi ihtimalmiş gibi geliyor çocuk kıyafetlerine bile bakasım gelmiyor kendi kendimi üzüyormuşum gibi hissediyorum
Tamam konuşacam inşallah ısrar etmez de verir ya .. millete doktoru progestan cart curt bi Ton şey veriyormuş duphaston falan mı ne benimki tık yok ahahahshsİğnenin süresi de var ya ama. İlişki zor olunca her ay bunun stresi artıyor de
Canım femarada da tek yumurta gelişebiliyor bakınız şekil a benİlk gittiğim adam hemen tamam diyordu her şeye bu cok tuhaf ya ama iste buna devam ettim ne yapalım kader diyelim çok gittim geldim ikisi arasındahata mı ettim bilmiyorum
Doktor Bey siz misinizCanım femarada da tek yumurta gelişebiliyor bakınız şekil a benyumurta sayısına çok takılma canım kaliteli tek yumurta işimizi görür
Ne kadar yaşlandın mesela ahshhs Ya yapmayın böyle şeyler allasen. Ben ailelere haber verme kısmının hayalini kurdum hep. Doğmuş halini hayal edemedimBen de hiç bakmam bebek kıyafetine.. ama bazen kafasını göğsümde hisseder gibi oluyorum ve kokusu geliyor burnuma çok tuhaf.. amaaan gelsin artık şu sipalar yaaaaaa ne ara doğuracağız da büyüyecek de okula gidecek de ohoooo ben yaşlandım bile kafam götürmez bak o kadar ilgi alakayı
bak sen. al sana hayalBananeee işte bananee bananee ben bi kerecik de femara denemek istiyorum yine tek yumurta olursa alir ağzımın payını otururum
Elimde tetkik listesiyle gidiyorum her seferinde, hocam şunları şunları yapalım diye, doktor çıkmama az kaldı.Valla kuzu her doktor kendine has işte kimi işine karışılmasını hiç sevmiyor kimi de her şeye tamam diyor
Ama bu benim doktorum ya bu ay sordum hocam benim rahim kalinligim ne durumda hani klomen inceltir deniyor da dedim iyi iyi dedi daha hic söylemedi alttan bakarken rahim kalinligin söyle boyle diye benim sormam lazım illaElimde tetkik listesiyle gidiyorum her seferinde, hocam şunları şunları yapalım diye, doktor çıkmama az kaldı.
6 aydır bir Allah ın kulu idrar tahlili istemedi, geçen ay zorla yaptırdım kendime.
Biri alttan muayene etmedi, rahim uzunluğunu kimse sormadı. Kan tahlili yaptırcam, doktor diyo ki, senin önceki testlerde tiroidlerin iyi miydi, evet diyorum. İyi bi daha bakmaya gerek yok o zaman diyo. Önceki test dediği ilk hamile kaldığımda yapılan testler.
Titiz doktoru olup herşeyi inceleyen kişilere çok özenmişimdir hep. Bizimkiler hep ona gerek yok buna gerek yok, doğuma gitsem dicek ki, aman gerek yok, otur şuraya çocuk kendi çıkar.
Aman yarabbibak sen. al sana hayal
Düğün Terörü on Instagram: "“Boşuna bakmayın tapusu bende” akımının kurucusundan baby shower"
21K likes, 1,098 comments - dugunteroru on April 17, 2021: "“Boşuna bakmayın tapusu bende” akımının kurucusundan baby shower".www.instagram.com
İnsan kendini ukala çok bilmiş falan hissediyo, çekiniyosun da.Ama bu benim doktorum ya bu ay sordum hocam benim rahim kalinligim ne durumda hani klomen inceltir deniyor da dedim iyi iyi dedi daha hic söylemedi alttan bakarken rahim kalinligin söyle boyle diye benim sormam lazım illa
Geçen mucize doktorda denk geldim, zap yaparken doktor gelmiş yeni şu tahlili yapalım hastaya diyorlar yok gerek yok boşuna israf diyo bunu yapalım yok gerek yok daha önce yapılmış israf diyor. Dedim heh tam bizim doktorlarElimde tetkik listesiyle gidiyorum her seferinde, hocam şunları şunları yapalım diye, doktor çıkmama az kaldı.
6 aydır bir Allah ın kulu idrar tahlili istemedi, geçen ay zorla yaptırdım kendime.
Biri alttan muayene etmedi, rahim uzunluğunu kimse sormadı. Kan tahlili yaptırcam, doktor diyo ki, senin önceki testlerde tiroidlerin iyi miydi, evet diyorum. İyi bi daha bakmaya gerek yok o zaman diyo. Önceki test dediği ilk hamile kaldığımda yapılan testler.
Titiz doktoru olup herşeyi inceleyen kişilere çok özenmişimdir hep. Bizimkiler hep ona gerek yok buna gerek yok, doğuma gitsem dicek ki, aman gerek yok, otur şuraya çocuk kendi çıkar.
Bi de özel hastane. Ya sen ayda bir yapsana idrar tahlilini.Geçen mucize doktorda denk geldim, zap yaparken doktor gelmiş yeni şu tahlili yapalım hastaya diyorlar yok gerek yok boşuna israf diyo bunu yapalım yok gerek yok daha önce yapılmış israf diyor. Dedim heh tam bizim doktorlar
Maşallah canım ben ilk bebe istiyosun sandımCanım Allah uzun ömürler versin yavrularımıza benim de 2 kızım var şükürler olsun ki yaş fazlaca geçmeden nasip olursa 1 evladımız daha olsun istiyoruz en çokta kızlarım ve babayı bu istekten vazgeçiremiyorumRabbim ilk evvel anneliği hiç tatmamış kardeşlerime daha sonrasında da bizlere nasip etsin inşallah
Yok canım kist falan en son geçen haftalarda Dr gittim muayene etti baktı kist yoktu temiz dedi usg de pko görüntüsü yok dedi sadece klinik olarak adet düzensizliği hormonal olarak ta lh fsh tan bi tık yüksek dedi. Prolaktine bakılmadı bundan önceki adette hormon testi verdim asm de ama orda prolaktin bakılmıyormuş ama geçen yıllarda ki testlerim de düşük çıkardı ama benim de aklıma da nedense prolaktin var ama ona da adetin 3.günü bakılıyor diye şuan baktırmadım senin bi fikrin var mı adet dışında bakılır mı prolaktine?
Aynen oyleeee bu da ego dan kaynaklı benin doktorum çok egolu mesela hep ben bilirim kafasında bu yüzden başka doktora o yokken bile gitmem yasak başka doktor bilr kabul etmiyor bu yüzden de tahlil vb ilac hic bi seyde ağzımı açamıyorum hemen kendi bildiğini okuyorİnsan kendini ukala çok bilmiş falan hissediyo, çekiniyosun da.
Ben altı yıl okudum sen kimsin fikir beyan ediyosun der gibi bakıyolar insanın yüzüne.
Ama ben de 30 yaşına girdim, bu süreci daha temkinli geçmem lazım. Bi idrar yolu enfeksiyonu bile erken doğuma yol açabiliyor. Bu riske karşılık idrar tahlilini 6 ayda bir kez zorla yaptırmam mantıklı değil ki.