Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ne olacak ya söyle işte. Söyle ki ona göre hareket etsin o da
Şu ankara da taşınma olayı çok zamansız oldu .. en azından direk aşılama ya geçerdim ilişki stresi olmazdı buradaki sperm yıkama çok dandik diye burada düşünmüyorum aşılama sürecine girmeyi ankara ya dönene kadar .. eğer ısrar ederse vermemekte yetti ulan diyip söyleyecem ama ne alaka ilişki azlığı ile birden fazla yumurta demez mi önemli olan zaten 36. Saat orda ilişki olduğunda bir de olsa uc de yumurta olsa tutan tutar der mi

Ben hayal edemiyorum ya sanki çok uzak bi ihtimalmiş gibi geliyor çocuk kıyafetlerine bile bakasım gelmiyor kendi kendimi üzüyormuşum gibi hissediyorum

İğnenin süresi de var ya ama. İlişki zor olunca her ay bunun stresi artıyor de

Ben hayal edemiyorum ya sanki çok uzak bi ihtimalmiş gibi geliyor çocuk kıyafetlerine bile bakasım gelmiyor kendi kendimi üzüyormuşum gibi hissediyorum
Ben de hiç bakmam bebek kıyafetine.. ama bazen kafasını göğsümde hisseder gibi oluyorum ve kokusu geliyor burnuma çok tuhaf.. amaaan gelsin artık şu sipalar yaaaaaa ne ara doğuracağız da büyüyecek de okula gidecek de ohoooo ben yaşlandım bile kafam götürmez bak o kadar ilgi alakayı

Bizde ciddi baş anomalisi var ya mikrocip ile aşılama yaptırmak istesek rapor yine çıkar sadece mikroçip kısmını mi ödemez yoksa mikrocip olunca hic rapor çıkmaz aşılama tamamı mi ücrete tabi olur kızlar???????

İlk gittiğim adam hemen tamam diyordu her şeye bu cok tuhaf ya ama iste buna devam ettim ne yapalım kader diyelim çok gittim geldim ikisi arasında hata mı ettim bilmiyorum
Canım femarada da tek yumurta gelişebiliyor bakınız şekil a ben yumurta sayısına çok takılma canım kaliteli tek yumurta işimizi görür

Ne kadar yaşlandın mesela ahshhs Ya yapmayın böyle şeyler allasen. Ben ailelere haber verme kısmının hayalini kurdum hep. Doğmuş halini hayal edemedim

Bananeee işte bananee bananee ben bi kerecik de femara denemek istiyorum yine tek yumurta olursa alir ağzımın payını otururum

Valla kuzu her doktor kendine has işte kimi işine karışılmasını hiç sevmiyor kimi de her şeye tamam diyor
Elimde tetkik listesiyle gidiyorum her seferinde, hocam şunları şunları yapalım diye, doktor çıkmama az kaldı.
6 aydır bir Allah ın kulu idrar tahlili istemedi, geçen ay zorla yaptırdım kendime.
Biri alttan muayene etmedi, rahim uzunluğunu kimse sormadı. Kan tahlili yaptırcam, doktor diyo ki, senin önceki testlerde tiroidlerin iyi miydi, evet diyorum. İyi bi daha bakmaya gerek yok o zaman diyo. Önceki test dediği ilk hamile kaldığımda yapılan testler.
Titiz doktoru olup herşeyi inceleyen kişilere çok özenmişimdir hep. Bizimkiler hep ona gerek yok buna gerek yok, doğuma gitsem dicek ki, aman gerek yok, otur şuraya çocuk kendi çıkar.

Ama bu benim doktorum ya bu ay sordum hocam benim rahim kalinligim ne durumda hani klomen inceltir deniyor da dedim iyi iyi dedi daha hic söylemedi alttan bakarken rahim kalinligin söyle boyle diye benim sormam lazım illa

Ama bu benim doktorum ya bu ay sordum hocam benim rahim kalinligim ne durumda hani klomen inceltir deniyor da dedim iyi iyi dedi daha hic söylemedi alttan bakarken rahim kalinligin söyle boyle diye benim sormam lazım illa
İnsan kendini ukala çok bilmiş falan hissediyo, çekiniyosun da.
Ben altı yıl okudum sen kimsin fikir beyan ediyosun der gibi bakıyolar insanın yüzüne.
Ama ben de 30 yaşına girdim, bu süreci daha temkinli geçmem lazım. Bi idrar yolu enfeksiyonu bile erken doğuma yol açabiliyor. Bu riske karşılık idrar tahlilini 6 ayda bir kez zorla yaptırmam mantıklı değil ki.

Geçen mucize doktorda denk geldim, zap yaparken doktor gelmiş yeni şu tahlili yapalım hastaya diyorlar yok gerek yok boşuna israf diyo bunu yapalım yok gerek yok daha önce yapılmış israf diyor. Dedim heh tam bizim doktorlar

Bi de özel hastane. Ya sen ayda bir yapsana idrar tahlilini.
Niye beni dilenci gibi tahlil dilendiriyosun. Allah rızası için bi tahlil diye diye gezeyim mi?

Maşallah canım ben ilk bebe istiyosun sandım Allah bağışlasın kızçelerini benim de bir kızım var 4 yaşında inşallah nasip olur kardeş sevgisi
Bana senin prolaktin yüksek olabilir gibime geldi nasıl bakmazlar ki hormon da onu da istiyorlar. Adetinin 2.günü veya 3.günü mutlaka baktır. Adet dışı doğru sonuç vermez bence.

Benim ilk gebeliğimde 40 tı cyclo yu kullanırken dostinex de kullanmıştım. Geçen ay cyclo sayesinde fsh lh falan hepsi dengelenmiş ama prolaktin çıkmış. Prolaktin yüksekliği adeti geciktirir. Benim geçen aylarda 27 ydi adet oluyorsan vaktinde sıkıntı yok demişti problem yapsaydı adetin baya gecikir demişti doktor. Geçen ayda 40 çıktı yine

Kızların kaç yaşında daha yeni memeden kestiysen belki yüksektir ne kadardır deniyorsun 3.yü

Aynen oyleeee bu da ego dan kaynaklı benin doktorum çok egolu mesela hep ben bilirim kafasında bu yüzden başka doktora o yokken bile gitmem yasak başka doktor bilr kabul etmiyor bu yüzden de tahlil vb ilac hic bi seyde ağzımı açamıyorum hemen kendi bildiğini okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…