GünaydınGünaydın canlarrrr
Hadi inşallahÖncesini piki değerlendirdiysen üzülme kuzu şansın yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın canlarrrr
Hadi inşallahÖncesini piki değerlendirdiysen üzülme kuzu şansın yüksek
günaydın kuzummm :)Günaydın canlarrrr
Ben de bekleme moduna geçtim allah hayırlı haberler aldırsın inşallah geri sayım başlasınGünaydın
Hadi inşallah
tamam canım ben yazıyım yanlışsa düzeltiriz boş durunca orası anksiyetem tutuyor4 yıl diye biliyorum canım onun yanlış değilse ama tabi kendisi cevaplar girememiştir
Evet canım pco çok önemli değil de ultrasonda yumurtaların durumuna falan bakılıyor ya o yüzden dedimBoşver canım baksa ne değişcek pco olduğum kesinleşse mesela yine ins direnci düşür dicek pco tedavisi yok zaten olacaksa olur zaten artık doktorlara bel bağlamaktan yoruldum
Yok canım sperm testinden bahsetmiştimErkeklerin testi nasıl oluyor ultrasonlarmı cnm
evet baksaydı iyi olacaktı ama neyse inşallah bi dahaki doktor odasına girişim hamilelikten olurEvet canım pco çok önemli değil de ultrasonda yumurtaların durumuna falan bakılıyor ya o yüzden dedim
İnşallah canımevet baksaydı iyi olacaktı ama neyse inşallah bi dahaki doktor odasına girişim hamilelikten olur
H -Haziran- | 08.10.2020 | 1 AY |
Bayan Kamez | 08.10.2020 | 1,5 YIL |
U Uzaygemisi35 | 08.10.2020 | 3 AY |
Canikox | 08.10.2020 | 13 AY |
eczhnm | 09.10.2020 | 2,5 YIL |
M minise | 09.10.2020 | 3 AY |
fiona13 | 09.10.2020 | 2 YIL |
A Aleyna0825 | 09.10.2020 | 7 AY |
topicin ilk hamilesini ilk sayfaya ayrı olarak sabitlicem uğur olarakGünaydın kızlar inşallah bugün bir hamiş haberi alırız da moralimiz yerine gelir