Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim masadan kalkınca çok az pembe kanama oldu sonra kahverengiye döndü ertesi gün bitti canm
Bende de öyle oldu aynen kanama olmadı geçti hemen.. bgm21 bgm21 bende c kollu ile çekildim ama doktor bana korunun dedi çeken yer bir şey demedi konuyla ilgili. zaten bn dış gebelikten dolayı çektirdiğim için korkup ilişki yaşamadım sonrasında yine sıkıntı çekmiyim diye mecbur bekledm ama korunma dedilerse korunma çünkü çekilip hamile kalan çok var

Sağol canım inşallah alırız artık şu güzel haberleri ☺️ benim filmden sonra 2. Ayım rabbim nasip eder inşallah 🙏
pco musun sen?
Yok canım ben klomen ve çatlatma iğnesini şubat ayında oldum iki adet kist oluştu normal zamanda adetim geliyordu ama kahvrengi ve az miktardaydı 2 ay bu şekilde oldu doktorum duphaston verdi onu kullandım yine aynı şekilde geldi bu ay şükür normale döndü doktorum gel tedaviye devam edelim dedi ama ben hsg çekilmeye karar verdim

Yok canım ben klomen ve çatlatma iğnesini şubat ayında oldum iki adet kist oluştu normal zamanda adetim geliyordu ama kahvrengi ve az miktardaydı 2 ay bu şekilde oldu doktorum duphaston verdi onu kullandım yine aynı şekilde geldi bu ay şükür normale döndü doktorum gel tedaviye devam edelim dedi ama ben hsg çekilmeye karar verdim
İyi yapmışsın canım önce filmini çekil sonra devam edersin

Bende bende aynım öyleyim azım yok fazlam var :KK71: çalışmak istemiyommm
Bir sınav iyiymiş benim 4 tane var üstten ders alıyım dediydim :olamaz:püff aç aç kafam çalışmıyor diyorum akşam yaparım, akşam yemek yiyorum uykum geliyor :KK70:öyle bir döngü içindeyim ki. :confused:
Benim de geçen hafta 4 sınavdı bittim resmen sukur verdim onları son bir tane kaldı hadi bunlar ilk 4 unite final de 8 üniteyi nasıl çalışacağım bilmiyorum :silah:

Benim de geçen hafta 4 sınavdı bittim resmen sukur verdim onları son bir tane kaldı hadi bunlar ilk 4 unite final de 8 üniteyi nasıl çalışacağım bilmiyorum :silah:
Sorma birde yüzde 70 kapsıyor :)) biz ne yapacağımızı şaşırmış olmalıyız 😂çocuk mu yapalım kariyer mi 😂😂 biz napyoruz belli değil ikisini de aşacağız Allahın izniyle. 🙈Hangi üniversite sizin? Benimki Anadolu.

İstediğin cins makarnayı haşlıyorsun kuzum süzüyorsun. haşlanırken şunu yap,

Bir kaba 2 yemek kaşık domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası koy, üstüne 1 çay bardağı su ekle erit ikisini. 2 domatesi 2 sarımsağı rendele ve hepsini karıştır. sos tenceresine 1 yemek kaşığı tereyağı, biraz da sıvı yağ ekle, diğer karışımı ilave et, kaynayınca altını kıs ve 15 dk pişsin. Kopkoyu kırmızı olacak. Ben en son içine reyhan, kekik ekliyorum. biberiye de ekleyebilirsin. Çok enfes oluyor. tavsiye ederim. sonra sos hazır olunca makarnayı tencereye al sosla karıştır kısık ateste biraz özleştir, sıcak servis et.:kk77::kk77:
Bunu not ettim makarna hastası biri olarak denicem 😃

Anladım canım ilişki yasağınız var mıydı? Benim gittiğim yerde c kollu cihaz ile çekim yapılacak korunmanıza gerek yok dediler inşallah kanama olmaz yumurtlama günümü kaçırmış oluyorum yoksa 🤦‍♀️
C kollu cihazlı yerde çektirmiştim bende, birkaç gün sonra kahverengi lekelenme oldu biraz o kadar. Korunmaya gerek yok. İnşallah sorunsuz çıkar 🙏🏻😊

X