Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben geçen yaptım efsane oldu tavsiye ederim benimde ağzım sulandı anlatırken diğer topikte de makarna konuşuluyor bugün makarna şart
oh oh oh bu da bombaymış kız ama fesleğen bulamam şuan eve gidene kadar marketler kapanıyorYarım paket makarnayı 1 tatlı kaşığı zerdeçal attığım suyla haşlıyorum. Haşlama suyundan 5 kaşık, 1 paket krema, biraz sıvıyağ, taze fesleğen yaprakları, 1 çay kaşığı köriyi blenderdan geçiriyorum. Sonra 1 diş sarımsak rendesini yağda çok az kavuruyorum, üstüne kremalı sosu döküyorum ve biraz pişiriyorum. Sonra makarnayı atıp pişirmeye devam ediyorum.
Bu tarifte benden gelsin
Domatesli istiyosanda yine sarımsak ve taze fesleğen koyuyorum çok lezzetli oluyor.
Birde ben Barilla makarnalarından kullanıyorum hep.
favoriledim tarifleri bugün herkes karbonhidrata susamışvalla ben geçen yaptım efsane oldu tavsiye ederim benimde ağzım sulandı anlatırken diğer topikte de makarna konuşuluyor bugün makarna şart
aynen öyle üstümüze makarna atsınlarfavoriledim tarifleri bugün herkes karbonhidrata susamış
Sen naptın doktor bulabildin mi ?aynen öyle üstümüze makarna atsınlar
valla canım ben öyle bir saldım ki diş tedavisine başladım dişlerim bitti şükür şimdi ramazan zaten ramazandan sonra burda verilen isimlerden 3 tanesine gidicem bana yaklaşımlarına göre de hangisine devam edeceğime karar vericem.bayramdan sonra hayırlısı ile artık aşılama tüp neyse yürüyeceğiz birde arkadaşım önerdi bana yakın bi hastane de var gittiği o da memnun ona bakıcam. sen naptın filmden sonra gelişme oldu mu? değerlndirme yapmıştın senSen naptın doktor bulabildin mi ?
Evet aynen öyle kuzum, aslında sadece sağlıklı olmak bile büyük lüks.. O zaman her şey bi şekilde yoluna giriyor. Allah her şeyi hayırlısıyla ve sağlıkla versin. Uzunca bir süre korunucam zaten, hemen tedaviye başlamayı da düşünmüyorum. Aralıktan bu yana hep sorun yaşadım. Artık bütün bunları kafamdan atmak, kendimle ilgilenmek istiyorum. Bir bebek de nasibimizde varsa olacak elbet. Sadece sizin güzel haberlerinizi alayım diye buradayımAaa Aaa.... Rabbim hayırlısını versin herkese. Yani daha büyük acı yaşatmasın Allah. Ne diyeyim kuzum. Düşükler yapıyoruz, kalp atışları alamyıoruz kürtajlar oluyoruz, sonrasında iyileşemiyoruz operasyonlar geçiyoruz.... Hepsi birbirinden beter acılar. Ben bir kürtaj oldum Allahım adet olmayı özledim diyordum , operasyonlar geçirdim adet olmaya başladım bu seferde her adette yine mi değil yine mi tutmadı adet olmaktan soğudum vs, vs,...
İnşallah son olur çok geçmiş olsun, sabır diliyoum.
iyi yapmışsın es vermek iyi oluyor kendini toplar öyle başlarsın tedavilere belki de gerek kalmaz değerlendirdim ama regl oldum bu 2. ayım bakalım hsg etkisini yaşıcaz mı görcezvalla canım ben öyle bir saldım ki diş tedavisine başladım dişlerim bitti şükür şimdi ramazan zaten ramazandan sonra burda verilen isimlerden 3 tanesine gidicem bana yaklaşımlarına göre de hangisine devam edeceğime karar vericem.bayramdan sonra hayırlısı ile artık aşılama tüp neyse yürüyeceğiz birde arkadaşım önerdi bana yakın bi hastane de var gittiği o da memnun ona bakıcam. sen naptın filmden sonra gelişme oldu mu? değerlndirme yapmıştın sen
Yaa ne kadar güzel maşallah çok sevindim onun adına demek ki bir yapışıldık falan varmış giderilince dediğin gibi düşük amh da olsa gebe kalmışEvet canım 2. tüp olacakmış bu ay hamile olduğunu öğrenmiş
Rahiminde kubbe gibi bi görüntü varmış sanırım oraya çizik atmışlar canımYaa ne kadar güzel maşallah çok sevindim onun adına demek ki bir yapışıldık falan varmış giderilince dediğin gibi düşük amh da olsa gebe kalmış
Darısı başımızaRahiminde kubbe gibi bi görüntü varmış sanırım oraya çizik atmışlar canım
İnşlh yok canım daha araştırma karar aşamasındayız.Çok iyi canım, kullanıp etkisini görmeyen yok gibi... Ne zaman operasyonun belli mi?
Merhaba sen hsg çekimini nerede yaptırmıştın acaba ?iyi yapmışsın es vermek iyi oluyor kendini toplar öyle başlarsın tedavilere belki de gerek kalmaz değerlendirdim ama regl oldum bu 2. ayım bakalım hsg etkisini yaşıcaz mı görcez
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Yaa evet başka yerlerde de görüyorum senin tariflerini bayılıyorum sizin yemeklere zaten.
Sorma canım annem ameliyat falan oldu onla ilgileniyorum öncesinde de hastane süreçlerimiz oldu öyle bir koşturmaca içindeydim ki doğru düzgün telefonu elime alamadım bile. Daha iyi olacak inşallah hiç takip edemedim buraları ya yeniden sahalara geri dönerim inşallah
hediye dağdeviren hemen dönüş yapıyor canımKızlar rahim filmimi gösterebileceğim Instagram dan fln bi doktor biliyo musunuz
İzmirde özel bi hastanede yaptırdımMerhaba sen hsg çekimini nerede yaptırmıştın acaba ?
Afiyet olsun canım, yarasın :))