- 3 Ocak 2018
- 224
- 134
İnşallah canım çok sağolasın gerçekten :))Rica ederim. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok sağolasın gerçekten :))Rica ederim. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Tünaydın canım, benim regl geldi, yeni BAT 10 Mayıs kaydeder misin :)))Günaydın tekrardan, durumunda değişiklik olan var mı kızlar ?
Nm88326 05.04.2021 9 AY GECİKME @Jane Jetgil 09.04.2021 10 AY GECİKME @Angell77 12.04.2021 3 AY GECİKME @cukulatam 14.04.2021 21 AY @Yusra30 14.04.2021 30 AY @Uzaygemisi35 16.04.2021 10 AY @sleepy05 16.04.2021 10 AY
Öyle mi canım.. Hm sanırım dış gebelikte biraz daha fazlaydı ilişki yasağı... Çok iyi o zaman.Nm88326 canm bu arada nete baktım ameliyattan 3-4 gün sonra ilişkiye girilebiliyomuş şaşırdım ne çabuk
Hangilerini yazdı canım? merak ettim.Nm88326 çok tşk ederim canm herşey için.ürolojici vitamin yazmıştı. Onları alırız olmazsa
Gözün aydın. Ne zaman başlıyorsun tedaviyeTünaydın canım, benim regl geldi, yeni BAT 10 Mayıs kaydeder misin :)))
Merve yi takip ediyordum bende en son olumsuz olmuştu dediğin gibi histereskopi olmak için bekliyordu kendiliğinden mi gebe kaldıOlmazsa 1 2 ay ilaçlı denersin hem şansın artmış olur, 3 5 ay çok bi kayıp değil bence. Yapışıklık ciddi bir problem ve şuan çözülmüş. Bak Merve yi görmüşsündür histereskopi den sonraki ay düşük amh ile hamile kaldı bence baya etkisi oluyor bu operasyonun.
bundan sonraki regl de canım, ilk gün ultrason kontrolü, kan alımı var. Akşama da Gonal F 200 lük başlıyacağım.Gözün aydın. Ne zaman başlıyorsun tedaviye
Evet canım 2. tüp olacakmış bu ay hamile olduğunu öğrenmişMerve yi takip ediyordum bende en son olumsuz olmuştu dediğin gibi histereskopi olmak için bekliyordu kendiliğinden mi gebe kaldı
Kolay gele bacım, ders çalışamaman için aklına bi şarkı sokayım mı?Bu emojiler ruh halimi yansıtıyor aöf de son bir sınav var bahar dönemi ona çalışıyorum offffff
Ay eşim dün evde karşımda şebeklik yapıyordu beni güldürmek için bunu söylüyordu çok sinir olmuştumKolay gele bacım, ders çalışamaman için aklına bi şarkı sokayım mı?
Yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalçayla çat çat çat çat
Merhaba canım Mordus arkadaşımız kullanıyorduMerhaba arkadaşlar
Dilerim en kısa zamanda hepiniz birer birer anne olacağınız haberinizi paylaşırsınız
Benim sizlere bir sorum olacak ;
Adetlerim çok düzensiz her ay farklı olur 36 45 49 gün en uzun 52 görmüştüm ama bu ay 59gün oldu hala yok Dr gittim Dr söktürücü verdi ilaç bitti bugün 5.gün oldu biteli hala gelmedi. Birde bana adet düzenlemek için cyclo progynova diye bir ilaç yazdı 3 ay kullan dedi. Bu ilacı kullanan var mı aranızda?
Ahahahahha ben de söylüyorum sürekli evde oynayarak eşim bağırıyor yeter artık diyeAy eşim dün evde karşımda şebeklik yapıyordu beni güldürmek için bunu söylüyordu çok sinir olmuştum
Ben rahim dinlendirmedeyim. Regl oldum. İkinci regli bekliyorum. Bu reglinle başlayacaksın gibi kalmış aklımda soribundan sonraki regl de canım, ilk gün ultrason kontrolü, kan alımı var. Akşama da Gonal F 200 lük başlıyacağım.
Sen ne yaptın canım,bitti mi iğneler, ne aşamadasın?
Kremalı mantarlı tavuklu ve kremalı brokolili tavuklu yapıyorum. İkisi de güzel oluyorKızlaaaar güzel bi makarna tarifi olan varsa alırım akşama kocam nöbetçi iftara şöyle lezzetli bi makarna yapayım diyorum
Mantarlı tavuklu yeni yedim brokoliyi zeytinyağı sarımsak ve limon sosu harici yiyemem heraldeKremalı mantarlı tavuklu ve kremalı brokolili tavuklu yapıyorum. İkisi de güzel oluyor
Şöyle bol domates soslu kıymalı yap yanına bir salata ohMantarlı tavuklu yeni yedim brokoliyi zeytinyağı sarımsak ve limon sosu harici yiyemem heralde
O zaan dümdük salçalı yap, yoğurtla yeMantarlı tavuklu yeni yedim brokoliyi zeytinyağı sarımsak ve limon sosu harici yiyemem heralde