Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tabii ki olur, ameller niyetlere göredir, onun yalan söylüyor olması ona ait bir günahtır seni bağlamaz, senin sevabından da eksiltmez.

Cok mantıklı ama öylesine de bulmak lazım hele burayı hiç bilmiyorum bakalım hayırlısı artık ben kalpten gelerek verdim gerisi ona kalmış ama esim duysa çok kızar dilenci olayına çok karşı hem çocukları kullanıyorlar hem de o çocuklara onda kazanılan paraya bakım sıfır ve elleri ayakları tutan insanlar dilenip ikinci evini alıyor diyo haklı aslında

Kizlar bu ay macun un yanına bir de Vitamin alayım diyorum içeriği nasıl sizce??

Eklentiler

• Screenshot_20210415-183301_Chrome.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 61
Evet yaaa, yine onun istediği olmaz inşallah, bi de çocuk ona benzerse bana çift gol.

Akrep vuvv çok korkutucu demi.
Hayır korkutucu değil bu kadarı biraz fazla sen yazarken yaptıklarını ben yaptıklarımı geçiyorum gözüm önünden koca bir hiç utanıyorum tembelliğimden hamile kadına bak birde kendine diyorum yatmaya devam

kanamam oluyo çok yorulunca yoksa bu bsey değil.
fıldır fıldır gezesim var havalar da iyileşti.

kanamam oluyo çok yorulunca yoksa bu bsey değil.
fıldır fıldır gezesim var havalar da iyileşti.
Camislara ayıp olmasın bütün gün camis gibi yatıyorum ayıptır söylemesi su bitti esim de şehir dışında bi ara ketil da suyu kaynatıp soğutup içmeyi düşündüm sırf gitmeye üşendiğim için

suyumu da kendim alırım ama eve gelince kedim trip attı tek bıraktım diye, hala gönlünü almaya çalışıyorum.

Bu konuda yatmıyorum diye yemin etsende inanmazdım seninle çok benziyoruz bunlar eş olmamasından hep onlar olsa şekillenir pat küt çat çut işler ilerler de benimde eşim yok şehir dışında bir çamış da benim

Hadi size kuruma çizgisi beliren testimi atayım da gözünüz bi silik dahi olsa çift çizgili test görsün

Eklentiler

• 20210415_135004.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 64
Evet yaaa, yine onun istediği olmaz inşallah, bi de çocuk ona benzerse bana çift gol.

Akrep vuvv çok korkutucu demi.
Hahaha bence onun istediği olacak
Kizlar bu ay macun un yanına bir de Vitamin alayım diyorum içeriği nasıl sizce??
Canım senin bu tarz vitaminlerden ziyade inositol kullanman lazım pcolularda çok olumlu etkisi var uygun fiyatlı ürün venatura-inositol e bak inofolic combi nin folik asit takviyesiz hali

Hahaha bence onun istediği olacak

Canım senin bu tarz vitaminlerden ziyade inositol kullanman lazım pcolularda çok olumlu etkisi var uygun fiyatlı ürün venatura-inositol e bak inofolic combi nin folik asit takviyesiz hali
Evet onu düşündüm ama Vitamin eksikliği yumurta kalitesinde cok önemli imiş özellikle E ve demir dediler ondan Vitamin alsam diye düşündüm sadece inositol mu alayım bunun içinde de var inositol diye baktım aslında sadece inositol mu almalıyım ki

İçinde varsa alabilirsin canım

Hee hadi hayırlısı kuzum bakarsın geç döllenme falan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…