- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Evet yaaa, yine onun istediği olmaz inşallah, bi de çocuk ona benzerse bana çift gol.senin kocanla isim seçmen çok zor
Akrep vuvv çok korkutucu demi.Yoksa sen bir aslan burcu musun nesin sen merak ettim şimdi
Tabii ki olur, ameller niyetlere göredir, onun yalan söylüyor olması ona ait bir günahtır seni bağlamaz, senin sevabından da eksiltmez.kizlar markete su almaya giderken kapıda bir kadın elinde battaniye örtülü bir ekmek alır misiniz dedi ben pek içinde bebek olduğuna inanmadım nefes alacak bi açıklık yoktu ama yinede gittim biseyler aldım ekmek de aldım ek şeyler de aldım çıkışta verdim bi baktım yan tarafında bir sürü alış veriş torbası var sanırım uzun süredir orda bi cok kişi almış şimdi ben başımızın gözümüzün sadakası olsun diye niyet ederek verdim bu kişi yalancı ise o Allah ile onun arasında demi benim sadaka niyetim karşıdaki insan yalan söylüyor olsa bile olur mu ???
Cok mantıklı ama öylesine de bulmak lazım hele burayı hiç bilmiyorum bakalım hayırlısı artık ben kalpten gelerek verdim gerisi ona kalmış ama esim duysa çok kızar dilenci olayına çok karşı hem çocukları kullanıyorlar hem de o çocuklara onda kazanılan paraya bakım sıfır ve elleri ayakları tutan insanlar dilenip ikinci evini alıyor diyo haklı aslındaben de dilenenlere yapmıyorum yardım içimden gelmiyor, bi abla var eşinden ayrılmış ufak oğlu ile çöplerden plastik topluyor ona yardım ediyorum mesela geçen hafta allah kabul etsin a dan z ye mutfak alışverişini yaptım götürdüm etmediği dua kalmadı. böylesi daha çok içime siniyor
Hayır korkutucu değilEvet yaaa, yine onun istediği olmaz inşallah, bi de çocuk ona benzerse bana çift gol.
Akrep vuvv çok korkutucu demi.
kanamam oluyo çok yorulunca yoksa bu bsey değil.Hayır korkutucu değilbu kadarı biraz fazla sen yazarken yaptıklarını ben yaptıklarımı geçiyorum gözüm önünden koca bir hiç utanıyorum tembelliğimden hamile kadına bak birde kendine diyorum yatmaya devam
Camislara ayıp olmasın bütün gün camis gibi yatıyorum ayıptır söylemesikanamam oluyo çok yorulunca yoksa bu bsey değil.
fıldır fıldır gezesim var havalar da iyileşti.
suyumu da kendim alırımCamislara ayıp olmasın bütün gün camis gibi yatıyorum ayıptır söylemesisu bitti esim de şehir dışında bi ara ketil da suyu kaynatıp soğutup içmeyi düşündüm sırf gitmeye üşendiğim için
Bu konuda yatmıyorum diye yemin etsende inanmazdımCamislara ayıp olmasın bütün gün camis gibi yatıyorum ayıptır söylemesisu bitti esim de şehir dışında bi ara ketil da suyu kaynatıp soğutup içmeyi düşündüm sırf gitmeye üşendiğim için
Hahaha bence onun istediği olacakEvet yaaa, yine onun istediği olmaz inşallah, bi de çocuk ona benzerse bana çift gol.
Akrep vuvv çok korkutucu demi.
Canım senin bu tarz vitaminlerden ziyade inositol kullanman lazım pcolularda çok olumlu etkisi var uygun fiyatlı ürün venatura-inositol e bak inofolic combi nin folik asit takviyesiz haliKizlar bu ay macun un yanına bir de Vitamin alayım diyorum içeriği nasıl sizce??
Nasıl betimlediysem kocamı hepiniz çok iyi tanımışsınız valla kendimi tebrik ederim.Hahaha bence onun istediği olacak
Evet onu düşündüm ama Vitamin eksikliği yumurta kalitesinde cok önemli imiş özellikle E ve demir dediler ondan Vitamin alsam diye düşündüm sadece inositol mu alayım bunun içinde de var inositol diye baktım aslında sadece inositol mu almalıyım kiHahaha bence onun istediği olacak
Canım senin bu tarz vitaminlerden ziyade inositol kullanman lazım pcolularda çok olumlu etkisi var uygun fiyatlı ürün venatura-inositol e bak inofolic combi nin folik asit takviyesiz hali
İçinde varsa alabilirsin canımEvet onu düşündüm ama Vitamin eksikliği yumurta kalitesinde cok önemli imiş özellikle E ve demir dediler ondan Vitamin alsam diye düşündüm sadece inositol mu alayım bunun içinde de var inositol diye baktım aslında sadece inositol mu almalıyım ki
5 mg var az mı senin dediğin kapsul de ne kadar ?İçinde varsa alabilirsin canım
Hadi size kuruma çizgisi beliren testimi atayım da gözünüz bi silik dahi olsa çift çizgili test görsün
Malesef çıkıyor kuzum özellikle 1 saat sonraYa bu gereksiz çizgiye gıcık oluyorum bende çok çıkıyor
Hee hadi hayırlısı kuzum bakarsın geç döllenme falan olurYok karmakarışık hal aldım.. Ben ovulasyon testi yaptım yine ovulasyonla yola çıktım bilmek adına bu ay iki kere pik gördüm ilki denedim ikinciyi de denedim herşey buraya kadar tamamregli 3 gün kala ovulasyon yaptım ilk normal test 1 taneydi onu adetim gelmezse yaparım diye sakladım ovulasyonum koyu çıktı sürekli bende dayanamadım gittim kan verdim 0.2 çıktı değerim. Hamilelik fikrinden uzaklaştım ama doktor günün geçerse yine gel dedi. Benim hesabıma göre yumurtlma 14 gün sonra adet olurum 13 Nisan olmam lazımdı gelmedi ikinci yumurtlmaya göre bugün olmam lazım gelmedi hadi dedim çatlamayı hesap aldım 17 Nisana uzattım günümü. Bir gayret gelmesini bekliyorum gelirse koşa koşa gidecem yarın gelmesini istemiyorum doktor 2.gün gel aşılama için dedi inşallah gelmez yarın ya
Anlamsız manasız birşey bu sinir bozuyor en çokMalesef çıkıyor kuzum özellikle 1 saat sonra
Bilsem canım inşlh hayır olur.Hee hadi hayırlısı kuzum bakarsın geç döllenme falan olur