Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu nasıl cümle yaa kaç tane yumrtan var bu sözü kullanıyorsun canım senin sorunun bu bence umutsuz olmak iyi birşey değil lütfen ya :63:yapma bunu çok inan çook inanarak bekle olacak Allahım olacak inşallah de :KK36:
Hep öyle diyorum olacak Allahım nasip et bana ve isteyen herkese ver diye dualar ediyorum kuzum ama evet karamsarlık benim tabiatımda var artık 😂
2 tane karnımda öldü ondan sonra böyle oldum

Hep öyle diyorum olacak Allahım nasip et bana ve isteyen herkese ver diye dualar ediyorum kuzum ama evet karamsarlık benim tabiatımda var artık 😂
2 tane karnımda öldü ondan sonra böyle oldum
Olblr öyle geri başa sararak yaşanmıyor ki hayat benimde karnımda öldü parçalandı küçüktü hatta düşük yapmadım bile doktora gitmesem herşey daha kötü olblrdi geçikmiş düşük tanısı koydular. Napayım olanla ölene çare yok 😏Allah birdaha göstermesin diyerek devam 🤗tabiatında var ama haksızlık yapma kendine 😍

Olblr öyle geri başa sararak yaşanmıyor ki hayat benimde karnımda öldü parçalandı küçüktü hatta düşük yapmadım bile doktora gitmesem herşey daha kötü olblrdi geçikmiş düşük tanısı koydular. Napayım olanla ölene çare yok 😏Allah birdaha göstermesin diyerek devam 🤗tabiatında var ama haksızlık yapma kendine 😍
Sendeki şu enerjiden bana kargo yapsana kız 😂

Sendeki şu enerjiden bana kargo yapsana kız 😂
Ahhh öyle birşey olsa yollardım valla :KK70: senin çok ihtiyacın var.
Birtane komşum var kim görse onu çok suratsız soğuk kadın der ama çook iyi birisi tertemiz kalbş var bende siz tanımıyorsunuz derdim. Bundan ilk bende şikayetçiydim öyle olmasından bu benimle takılıyor artık onu sürekli gülerken kahkaha atarken bulmaya başladım çok mutlu oldum birde anlayacak kimsesi yoktu onu eşi biraz ruhunu okşayan tip değildi tek lafı akşama kadar çalışıyormuş yoruluyormuş bilmem neymiş eşinin içindeki yanlızlıkta kaybolmuş kadındı bana hep der sen benim kızkardeşimsin :KK36:bazen ihtiyacımız olan şeyi nerde bulacağımız asla belli olmuyor. 👍

Olsun kuzum dikkatli ol yinede benim annem bir lafı vardır aza sormuşlar nereye gidiyorsun çoğa demiş o kadar yorma yinede. 😍❤️
Haklısın. :-)
Miss Bride Miss Bride çocuğu sen taşıyon, sen doğuracaksın. Birlikte karar verebiliyorsanız ne ala, uzlaşma yoksa sen koyacaksın. O ne demekmiş ya öyle
Kız valla bu da haklı. Adamda şeytan tüyü mü var neyse beni de ne isterse ona ikna ediyo bi şekilde.

Ahhh öyle birşey olsa yollardım valla :KK70: senin çok ihtiyacın var.
Birtane komşum var kim görse onu çok suratsız soğuk kadın der ama çook iyi birisi tertemiz kalbş var bende siz tanımıyorsunuz derdim. Bundan ilk bende şikayetçiydim öyle olmasından bu benimle takılıyor artık onu sürekli gülerken kahkaha atarken bulmaya başladım çok mutlu oldum birde anlayacak kimsesi yoktu onu eşi biraz ruhunu okşayan tip değildi tek lafı akşama kadar çalışıyormuş yoruluyormuş bilmem neymiş eşinin içindeki yanlızlıkta kaybolmuş kadındı bana hep der sen benim kızkardeşimsin :KK36:bazen ihtiyacımız olan şeyi nerde bulacağımız asla belli olmuyor. 👍
Aynen valla kuzum biz bile kardeşiz burda ❤️🌺

kizlar markete su almaya giderken kapıda bir kadın elinde battaniye örtülü bir ekmek alır misiniz dedi ben pek içinde bebek olduğuna inanmadım nefes alacak bi açıklık yoktu ama yinede gittim biseyler aldım ekmek de aldım ek şeyler de aldım çıkışta verdim bi baktım yan tarafında bir sürü alış veriş torbası var sanırım uzun süredir orda bi cok kişi almış şimdi ben başımızın gözümüzün sadakası olsun diye niyet ederek verdim bu kişi yalancı ise o Allah ile onun arasında demi benim sadaka niyetim karşıdaki insan yalan söylüyor olsa bile olur mu ???
Dun haberlerde okudum zabitanin yakaladigi bi kadinin hem evi hemde arabasi varmis.. artik kim ihtiyac sahibi kim degil iyice sasirttilar. ALLAH kabul etsin canim.. insallah yapilan iyilikler yardimlar amacina ulasir..🤲

Sözde herşeyi saldım ovülasyon falan yapmıcaktım ama kasık ağrım ve akıntım olunca şüphelenip geçen ayda yaptım bu ay da.. hatta bugün😂 geçenkide bugünkü de pik çıktı.. geçen ayı değerlendirmiştim olmadı ama şansa bu günü de değerlendireyim nolur nolmaz diyorum.. ovüslayon testleri doğru değil diyorlar ama benim doktor tasdikli doğruyu gösteriyor.. hergün yapmak yerine belirtiden şüphelendiğim gün yapıyorum sadece ve tamda şüphelendiğim gibi çıkıyor😍 ama yine olacağını sanmıyorum nedense.. bide bu pko ne değişik bişey geçen ay 24. Gün yumurtladım bu ay ise 27.. neyse bekleyip görelim bakalım

geçmiş olsun canmm ıns ıgne iişe yarar ameliyata gerek kalmaz
Umarım tatlım bu sefer işe yarar 🙏 şu anda ameliyat düşünmek bile kabus gibi. Çocuklar var, bakacak kimse yok, maddi olarak kaldıramayız zaten. Allah bari ordan yüzüme baksın ne diyim
İnşallah igneye gerek kalmaz canım yaaa :dua:
İğne yapıldı zaten kuşum, ameliyat olmasın sonu da iğneye razıyım zaten
Öyle maalesef ama böyle olacağı kimsenin aklına gelmezdi. İnşallah bir an evvel çözülür de sonra her şey yoluna girdiğinde sağlıklı artış için yine duamızı ederiz
İnşallah tatlım yaa artık hayal gibi benim için

Umarım tatlım bu sefer işe yarar 🙏 şu anda ameliyat düşünmek bile kabus gibi. Çocuklar var, bakacak kimse yok, maddi olarak kaldıramayız zaten. Allah bari ordan yüzüme baksın ne diyim

İğne yapıldı zaten kuşum, ameliyat olmasın sonu da iğneye razıyım zaten

İnşallah tatlım yaa artık hayal gibi benim için
Yanlış yazmışım o an kuzum ameliyat demek istemiştim

Tıkanıklık solda canm.sperm sayısı 13 milyon hareketlilik sayısı bilmiyorum ama o da kötüymüş. Şimdi benim hidrosalpenks başlangıç ama eşim 3 ay vitamin alıp sperim düzelmesini beklersek benim ki kötüleşebilirmiş. Ama şimdi direk tüp yaparsak da hidrosalpenks engelleyebilirmiş. Nm88326 Nm88326 canım sana ameliyat olmadan mı tüp dediler
Kuzum bende hidrsalpenks yok, sadece tıkanıklık var. Ordan yumurta gelse biliyorsun döllenme olmaz. Ki doktor dedi ki normalde kadınlar her ay bir yumurta salar, sağdan mı soldan mı beli olmaz dedi, varsayalım sen hep tıkanık olan yerden yumurtladın, o zaman hamile kalamazsın. yaş 35 eşim 42. geç kalmak istemedik, Operasyonda zaten kesin tıkanıklık geçecek diye birşey olmuyormuş, yine tıkanma olma ihtimali varmış, ki hidrosalpenks tekrarlıyormuş. Bir de laparoskopi yaptın diyelim, tüpünün o tıkalı kısmı alındı, tüp eski fonksiyonunu gerçekleştiremiyormuş. Risk çok dedi kısacası, tüp yaptırın. Zaten şu açıdan da baksak ameliyat parası hastane parası derken tüp parasına yaklaşacaksın.
Tabi yine tercih senin karar senin canım :KK200:

X