Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Maşallah sana nazar değmesin valla hiç rahat durmuyorsun

kizlar markete su almaya giderken kapıda bir kadın elinde battaniye örtülü bir ekmek alır misiniz dedi ben pek içinde bebek olduğuna inanmadım nefes alacak bi açıklık yoktu ama yinede gittim biseyler aldım ekmek de aldım ek şeyler de aldım çıkışta verdim bi baktım yan tarafında bir sürü alış veriş torbası var sanırım uzun süredir orda bi cok kişi almış şimdi ben başımızın gözümüzün sadakası olsun diye niyet ederek verdim bu kişi yalancı ise o Allah ile onun arasında demi benim sadaka niyetim karşıdaki insan yalan söylüyor olsa bile olur mu ???

canım yalan söylüyorsa o onun günahı sen iyi niyetle alıp vermişsin

Canım para vermemısın eline yiyecek vermişin senin niyetin onemli bence. Ama ben calıscak kadar dinc olupta dilenenlere para felan vermyorum çalışssın mendıl satsın su satsın en kotu ıse almıyorlarsa neblm bu konuda kafam karışık benm

İstanbul'dayım Anadolu tarafı tavsiye edeceğiniz yerler varsa çok sevinirim.aynen canım biz de onu düşünüyoruz eğer engel olcaksa önce onu düzeltmemiz lazım. Bu sırada gene vitamin kullanması belki spermlere de iyi gelir

Esim de çok karşı böylelerinin uc evi var diyo
ben de dilenenlere yapmıyorum yardım içimden gelmiyor, bi abla var eşinden ayrılmış ufak oğlu ile çöplerden plastik topluyor ona yardım ediyorum mesela geçen hafta allah kabul etsin a dan z ye mutfak alışverişini yaptım götürdüm etmediği dua kalmadı. böylesi daha çok içime siniyor

Aynen oyle bencede en guzeli Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…