- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
En sonda ben varım ama, hamileyim diye dışlanmaya alıştığım için önemli değil.@ipek_annesi @evrem92 @Nm88326 @Cartedor bakın sizi etiketlememiş, beni de maaşlı çalışan olduğum halde sona yazmış. Gelin başka başlık bulalım kendimize
Canım günaydın geçeli çok oldu iyi akşamlar diyeyim.günaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
@bercestesi @cukulatamYusra-61 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Paresilaaa @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @gurbetgulu16 @merakligzm @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Umuttllu @Masalmina @Mimariye @elcin123 @MEMUR54 @NealStreet Miss Bride
Maşallah sana nazar değmesin valla hiç rahat durmuyorsunGünaydın dicem ama ayıp olcakminseo
Aslında erken kalktım da buraya girmedim, hava güzeldi, buralar tenhaydı, hiçkimse yokken çıkıp bi yarım saat yürüyüş yaptım, yemek yapma falan derken bu saati etmişim, yeni oturdum.
Siz nasılsınız? :)
sen benim yıllarca hayatımın nasıl koşturmalı olduğunu bilsen. bu devede kulak bile değil. :)Maşallah sana nazar değmesin valla hiç rahat durmuyorsun
Bi saat sonra falan çıktı ama çok hayali kuzum var denmez aman almayın o markayı biz öyle haldeyiz ki o çizgi bile bizi umuda bağlar daha da üzülürüz.senn testinde silik öizgi mi çktıııığğğğ
reklama girdin bebek doğunca yeniden tempoya geçiş yapacaksın :)sen benim yıllarca hayatımın nasıl koşturmalı olduğunu bilsen. bu devede kulak bile değil. :)
Hemen de moralimi boz, gamlı baykuş ahahsdfreklama girdin bebek doğunca yeniden tempoya geçiş yapacaksın :)
psikolojini hazırla şimdidenHemen de moralimi boz, gamlı baykuş ahahsdf
Aklıma kardeşim geldi biran :) ama birde kötü tarafı var ne kadar hızla ev toplarsa o hızla dağıtırdısen benim yıllarca hayatımın nasıl koşturmalı olduğunu bilsen. bu devede kulak bile değil. :)
Yok, benim bulduklarımı beğenmediler. Ben de yeni isim aramaya üşendim, şuan kızımın adı anonim.Miss Bride isim beğendiniz mi bebeye
canım yalan söylüyorsa o onun günahı sen iyi niyetle alıp vermişsinkizlar markete su almaya giderken kapıda bir kadın elinde battaniye örtülü bir ekmek alır misiniz dedi ben pek içinde bebek olduğuna inanmadım nefes alacak bi açıklık yoktu ama yinede gittim biseyler aldım ekmek de aldım ek şeyler de aldım çıkışta verdim bi baktım yan tarafında bir sürü alış veriş torbası var sanırım uzun süredir orda bi cok kişi almış şimdi ben başımızın gözümüzün sadakası olsun diye niyet ederek verdim bu kişi yalancı ise o Allah ile onun arasında demi benim sadaka niyetim karşıdaki insan yalan söylüyor olsa bile olur mu ???
senin kocanla isim seçmen çok zorYok, benim bulduklarımı beğenmediler. Ben de yeni isim aramaya üşendim, şuan kızımın adı anonim.
Yoksa sen bir aslan burcu musun nesin sen merak ettim şimdiYok, benim bulduklarımı beğenmediler. Ben de yeni isim aramaya üşendim, şuan kızımın adı anonim.
Ahahahdfg aynı benYusra-61
Canım para vermemısın eline yiyecek vermişin senin niyetin onemli bence. Ama ben calıscak kadar dinc olupta dilenenlere para felan vermyorum çalışssın mendıl satsın su satsın en kotu ıse almıyorlarsa neblm bu konuda kafam karışık benmkizlar markete su almaya giderken kapıda bir kadın elinde battaniye örtülü bir ekmek alır misiniz dedi ben pek içinde bebek olduğuna inanmadım nefes alacak bi açıklık yoktu ama yinede gittim biseyler aldım ekmek de aldım ek şeyler de aldım çıkışta verdim bi baktım yan tarafında bir sürü alış veriş torbası var sanırım uzun süredir orda bi cok kişi almış şimdi ben başımızın gözümüzün sadakası olsun diye niyet ederek verdim bu kişi yalancı ise o Allah ile onun arasında demi benim sadaka niyetim karşıdaki insan yalan söylüyor olsa bile olur mu ???
İstanbul'dayım Anadolu tarafı tavsiye edeceğiniz yerler varsa çok sevinirim.aynen canım biz de onu düşünüyoruz eğer engel olcaksa önce onu düzeltmemiz lazım. Bu sırada gene vitamin kullanması belki spermlere de iyi gelirHangi şehirdesin? Tüp bebek merkezlerinin ücretsiz ön görüşmeleri oluyor. İkinizin bütün sonuçlarıyla gidip bi fikir alabilirsiniz. Takviyeler maalesef öyle, masraflı. Bizde hiçbir işe yaramadığı gibi geriye gitti ama çok faydasını gören, eşi takviye kullandığı ilk ay hamile kalan da var. Biraz size kalıyor yani karar. Senin durumun tüpte engel teşkil ediyor mu diye bunu da gittiğiniz merkez ya da merkezlerle görüşebilirsin. Eğer önce ameliyat olman gerekiyorsa boşuna tüp bebek tedavisinde hormon yüklenip hem zaman hem para kaybetmiş olmayın
Esim de çok karşı böylelerinin uc evi var diyoCanım para vermemısın eline yiyecek vermişin senin niyetin onemli bence. Ama ben calıscak kadar dinc olupta dilenenlere para felan vermyorum çalışssın mendıl satsın su satsın en kotu ıse almıyorlarsa neblm bu konuda kafam karışık benm
ben de dilenenlere yapmıyorum yardım içimden gelmiyor, bi abla var eşinden ayrılmış ufak oğlu ile çöplerden plastik topluyor ona yardım ediyorum mesela geçen hafta allah kabul etsin a dan z ye mutfak alışverişini yaptım götürdüm etmediği dua kalmadı. böylesi daha çok içime siniyorEsim de çok karşı böylelerinin uc evi var diyo
Aynen oyle bencede en guzeli Allah kabul etsinben de dilenenlere yapmıyorum yardım içimden gelmiyor, bi abla var eşinden ayrılmış ufak oğlu ile çöplerden plastik topluyor ona yardım ediyorum mesela geçen hafta allah kabul etsin a dan z ye mutfak alışverişini yaptım götürdüm etmediği dua kalmadı. böylesi daha çok içime siniyor