Canım doktor şimdi çok ciddi değil dedi ama ben her türlü ameliyat olmam gerekiyo sanırım yani tüp bebekte yaptrsam sıvı akıp embriyoyu eritebiliyomuş.yine de başka doktorlara sorcam ameliyat hemen gerekli mi diye. benim sol taraf tüpün bağlantısını kesicekler ama yumutalıktan yine yumurta toplanabiliyomuş tüp bebek için. Sağ taraftan da normal yumurtlama olacak zaten. Yani her türlü tüple dalış yapcaz sanırımKuzum bende hidrsalpenks yok, sadece tıkanıklık var. Ordan yumurta gelse biliyorsun döllenme olmaz. Ki doktor dedi ki normalde kadınlar her ay bir yumurta salar, sağdan mı soldan mı beli olmaz dedi, varsayalım sen hep tıkanık olan yerden yumurtladın, o zaman hamile kalamazsın. yaş 35 eşim 42. geç kalmak istemedik, Operasyonda zaten kesin tıkanıklık geçecek diye birşey olmuyormuş, yine tıkanma olma ihtimali varmış, ki hidrosalpenks tekrarlıyormuş. Bir de laparoskopi yaptın diyelim, tüpünün o tıkalı kısmı alındı, tüp eski fonksiyonunu gerçekleştiremiyormuş. Risk çok dedi kısacası, tüp yaptırın. Zaten şu açıdan da baksak ameliyat parası hastane parası derken tüp parasına yaklaşacaksın.
Tabi yine tercih senin karar senin canım
Canım sen aşılamayi ozel de mi devlette mi oldun?iloveme bu sorular varya onları nasıl yapicaz kopyala yapıştır yapıyorum ama başka yazilarda çıkıyor
Özelde oldumCanım sen aşılamayi ozel de mi devlette mi oldun?
Ne kadara vardı kuzum maddi olarak?? Rapor çıkartmış miydin ?Özelde oldum
İlaç iğne aşılama doktor muayene ücreti toplam 1500 e maal olduNe kadara vardı kuzum maddi olarak?? Rapor çıkartmış miydin ?
Demek ki rapor çıktı demi canim hesaplı geldi gözüme özel e göreİlaç iğne aşılama doktor muayene ücreti toplam 1500 e maal oldu
Yok cikmadi heryerin ücreti farklı burda 4000 e falan yaptıranda gördümDemek ki rapor çıktı demi canim hesaplı geldi gözüme özel e göre
Anladim canim sadece o gonalf ilaci bir kutusu 800 civarı diye okudum da raporsuz hepsi içinde olup bir de özel olunca hesaplı olmasına şaşırdım ondan rapor sandım rsbbim kucağına almayı nasip etsin taze anneeeeeYok cikmadi heryerin ücreti farklı burda 4000 e falan yaptıranda gördüm
Ha yok ben klomen kullandim klomenle iki tane yumurtam oldu yumurtalarım klomene cevap verdiği için gonal f vermedi doktorumAnladim canim sadece o gonalf ilaci bir kutusu 800 civarı diye okudum da raporsuz hepsi içinde olup bir de özel olunca hesaplı olmasına şaşırdım ondan rapor sandım rsbbim kucağına almayı nasip etsin taze anneeeee
Deme öyle. İyi olacak inşallah her şeyUmarım tatlım bu sefer işe yararşu anda ameliyat düşünmek bile kabus gibi. Çocuklar var, bakacak kimse yok, maddi olarak kaldıramayız zaten. Allah bari ordan yüzüme baksın ne diyim
İğne yapıldı zaten kuşum, ameliyat olmasın sonu da iğneye razıyım zaten
İnşallah tatlım yaa artık hayal gibi benim için
Sana özelden atarım soruları mesaj ile canımiloveme bu sorular varya onları nasıl yapicaz kopyala yapıştır yapıyorum ama başka yazilarda çıkıyor
Günaydın, baby :)Günaydın kızlaaaaar!