Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlaaaar yarın kontrole gidecektim ya, bugün istediği testleri yaptırdım. Hcg düşmemiş yaa acaba ikinci dozu mu yapar yoksa ameliyat mı der? Çok korkuyorum...
Cnm üzüldüm ya halbuki erkenden öğrenildi neden düşmedi ki ama bazılarının böyle oluyormuş cnm bence ikinci dozu yaparlar ameliyat seçeneğinden once peki dis gebeliğin nerde geliştiğini bulabildiler mi cnm yani tuplerde mi yoksa başka bi yerde mi

Evet ben de öyle düşünüyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum kuzum, onun için laparoskopi gerekiyor galiba. Bugün tekrar bakacak ultrasonda bakalım ne olacak, hayırlısı..

bilinç altına nasıl işlediysem dün çenemle töbe töbe D: ben sıze nerdeyse ılıskı gunlerımı bıle dıyorum kjdfksljf D ama dogru su saatten snra biri korun desede takmam D: bende rüyamda motorsiklet sürüyodum arabası bıttı de motoru kaldı

ya kızlar calısıpta akşam markete yetişeniniz varmı? 6 da cıkıyorum mahalleye geldım kı bızıım mahallede heryer market doludur, anam yok hepsı kapamıs 6 bucuga doğru, mıllet haldır haldır market arıyor bıtane bakkalı zor buldum ya. ne etcez bız boyle ınternetten de sevmıyorum ya hep yanlıs gelıyo

hayır izdiham oluyor tam iş çıkışı eşim erken çıktığı için o alıyor yoksa imkansız çalışanlar b*k yesin diyolar afedersin insanlar trafikte 8 de 9 da evde oluyor market yok açık böyle bişey olamaz çıldırcam ya madem biz de çıkalım kamu gibi saat 4 de işten

aynenn oyle ya mıllet nasıl market arıyor varya ya mecburuz yani çalısıyoruz . özel sektörü düşünen yok ozaman 7-6 yapcagına mesaileri 7-5 yapsalardı 6 yaptı işyerı 5 e çekermi hiç.Allahtan bakkalda bıraz sebze vardıda kasayı kaldırıyodu ıcerı tam dedım durrrr patlıcanı goturme

sinir bozucu cidden canımız çikolata istese çikolata alacak market yok ramazan günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…