- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Cnm üzüldüm ya halbuki erkenden öğrenildi neden düşmedi ki ama bazılarının böyle oluyormuş cnm bence ikinci dozu yaparlar ameliyat seçeneğinden once peki dis gebeliğin nerde geliştiğini bulabildiler mi cnm yani tuplerde mi yoksa başka bi yerde miKızlaaaar yarın kontrole gidecektim ya, bugün istediği testleri yaptırdım. Hcg düşmemiş yaaacaba ikinci dozu mu yapar yoksa ameliyat mı der? Çok korkuyorum...
Bugün iftardan sonra uyuyakalmışız bugün gittiNormal zaman neysede ramazan da cok zor olacak benimde 3 gun sonra maraton basliyor strese girdim inanki.. Allah yardim etsin bize.
yenı bir değişiklik arıyorumOooo ooo nerden esti Duygu hanım?
Senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun. Sorabildin mi doktora?
yumurtamıgeriverin93klomenmağduru93
Evet ben de öyle düşünüyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum kuzum, onun için laparoskopi gerekiyor galiba. Bugün tekrar bakacak ultrasonda bakalım ne olacak, hayırlısı..Cnm üzüldüm ya halbuki erkenden öğrenildi neden düşmedi ki ama bazılarının böyle oluyormuş cnm bence ikinci dozu yaparlar ameliyat seçeneğinden once peki dis gebeliğin nerde geliştiğini bulabildiler mi cnm yani tuplerde mi yoksa başka bi yerde mi
canm tebrık ederım sağlıkla ılerlesın ınsallahhYaptım bugün aşılamanin 12. Günü testim pozitif yarın kan vermeye gidicem ins kanda da güzel sonuç alırım
duygu rüyamda seni gördüm, sen diyosun ki ben aslında 6 ay içibde 2 düşük yaptım size söylemedim ben kızıyorum sana neden söylemedin diyeyumurtamıgeriverin93
olacak canım sabır braz daha sabırGünaydın kizceler malesef bu ay da olmadı test negatif zaten belirtim de yoktu umudum dışında.. yine olmadı
hayırlısı olsun canım ne diyelim rabbim en güzelini en doğru zamanda versin inşallahGünaydın kizceler malesef bu ay da olmadı test negatif zaten belirtim de yoktu umudum dışında.. yine olmadı
hayır izdiham oluyor tam iş çıkışı eşim erken çıktığı için o alıyor yoksa imkansızya kızlar calısıpta akşam markete yetişeniniz varmı? 6 da cıkıyorum mahalleye geldım kı bızıım mahallede heryer market doludur, anam yok hepsı kapamıs 6 bucuga doğru, mıllet haldır haldır market arıyor bıtane bakkalı zor buldum ya. ne etcez bız boyle ınternetten de sevmıyorum ya hep yanlıs gelıyo
aynenn oyle ya mıllet nasıl market arıyor varya ya mecburuz yani çalısıyoruz . özel sektörü düşünen yok ozaman 7-6 yapcagına mesaileri 7-5 yapsalardı 6 yaptı işyerı 5 e çekermi hiç.Allahtan bakkalda bıraz sebze vardıda kasayı kaldırıyodu ıcerı tam dedım durrrr patlıcanı goturmehayır izdiham oluyor tam iş çıkışı eşim erken çıktığı için o alıyor yoksa imkansızçalışanlar b*k yesin diyolar afedersin insanlar trafikte 8 de 9 da evde oluyor market yok açık böyle bişey olamaz çıldırcam ya madem biz de çıkalım kamu gibi saat 4 de işten
sinir bozucu cidden canımız çikolata istese çikolata alacak market yok ramazan günüaynenn oyle ya mıllet nasıl market arıyor varya ya mecburuz yani çalısıyoruz . özel sektörü düşünen yok ozaman 7-6 yapcagına mesaileri 7-5 yapsalardı 6 yaptı işyerı 5 e çekermi hiç.Allahtan bakkalda bıraz sebze vardıda kasayı kaldırıyodu ıcerı tam dedım durrrr patlıcanı goturme
trendyol varya çikolta için 50 liralık sipariş veririz artıksinir bozucu cidden canımız çikolata istese çikolata alacak market yok ramazan günü