- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla halimiz harab yatrendyol varya çikolta için 50 liralık sipariş veririz artık ben bıraz gec gıtsem ekmek bile bulamam D: bızım mahalle ıstanbulun yarısı
ağrın sızın var mı ?banada dua edin reglim sökülsün bian once ya cumartesıye denk gelmesın doktor yok
bacaklarım sızlıyor bugun. dun reglı masajıda yaptım . dur bı aspırın daha ıceyım bugun.ağrın sızın var mı ?
İnsAllah yaacanm tebrık ederım sağlıkla ılerlesın ınsallahh
Günaydınnnnngünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
B bercestesi cukulatam Yusra-61 @Uzaygemisi35 @sleepy05 Paresilaaa @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus gecenin_resmi @NaaNaa @gurbetgulu16 @merakligzm fiona13 olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita Novaa @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Umuttllu @Masalmina @Mimariye @elcin123 @MEMUR54 @NealStreet @Miss Bride
hadiii pühhh neyse düşünelim bakalımbacaklarım sızlıyor bugun. dun reglı masajıda yaptım . dur bı aspırın daha ıceyım bugun.
mathılda ısmını almıslar burda:S bı ısım daha ıstedım onuda almışlar
kan verdin mi canım ?İnsAllah yaa
İnşallah canım benimgünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
B bercestesi cukulatam Yusra-61 @Uzaygemisi35 @sleepy05 Paresilaaa @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus gecenin_resmi @NaaNaa @gurbetgulu16 @merakligzm fiona13 olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita Novaa @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Umuttllu @Masalmina @Mimariye @elcin123 @MEMUR54 @NealStreet @Miss Bride
günaydıııınnnngünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
Ya senin niye böyle oldu alla allaaaa normalde düzenliydi öyle hatırlıyorum.. hadi ilk ay klomen bozdu düzeni bu ay ne zoru varbacaklarım sızlıyor bugun. dun reglı masajıda yaptım . dur bı aspırın daha ıceyım bugun.
mathılda ısmını almıslar burda:S bı ısım daha ıstedım onuda almışlar
İnşallahhh güzel kalpliimgünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
Günaydın topigimizin güzel kadınları iğneden sonraki 15. Gün. Salı sabah negatifti. Bu sabah erken gebelik yaptım onda da sadece benim özel güçlerimle gördüğüm silik çizgi var bakalım gün içinde olmazsam 5 gibi okuldan sonra kana giderim özel hastaneye.. Artık o kadar saldım ki her şeyi dalgaya vuruyorum ne olacaksa olsun artık
inşallah netleşir o çizgiGünaydın topigimizin güzel kadınları iğneden sonraki 15. Gün. Salı sabah negatifti. Bu sabah erken gebelik yaptım onda da sadece benim özel güçlerimle gördüğüm silik çizgi var bakalım gün içinde olmazsam 5 gibi okuldan sonra kana giderim özel hastaneye.. Artık o kadar saldım ki her şeyi dalgaya vuruyorum ne olacaksa olsun artık
Günaydınnn. Amin İnşaAllahgünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
Canım ben ilk 5 dakikada da görüyordum ama sorun o değil gerçekten fotoda çıkacak gibi bir çizgi değil. Gözüm kör oldu görene kadar öyle söyleyeyim. Bat dündü o yüzden de zaten olsa daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum. Ben çok istediğim için görüyorum olmayan çizgileri..Kaç dk içinde çıktı canım silik bizede atsana bakalım
Günaydın Güzel İnsangünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah