Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın topigimizin güzel kadınları 🥰🥰 iğneden sonraki 15. Gün. Salı sabah negatifti. Bu sabah erken gebelik yaptım onda da sadece benim özel güçlerimle gördüğüm silik çizgi var 😂😂 bakalım gün içinde olmazsam 5 gibi okuldan sonra kana giderim özel hastaneye.. Artık o kadar saldım ki her şeyi dalgaya vuruyorum ne olacaksa olsun artık😃😃

bacaklarım sızlıyor bugun. dun reglı masajıda yaptım . dur bı aspırın daha ıceyım bugun.

mathılda ısmını almıslar burda:S bı ısım daha ıstedım onuda almışlar
Ya senin niye böyle oldu alla allaaaa normalde düzenliydi öyle hatırlıyorum.. hadi ilk ay klomen bozdu düzeni bu ay ne zoru var

Günaydın topigimizin güzel kadınları 🥰🥰 iğneden sonraki 15. Gün. Salı sabah negatifti. Bu sabah erken gebelik yaptım onda da sadece benim özel güçlerimle gördüğüm silik çizgi var 😂😂 bakalım gün içinde olmazsam 5 gibi okuldan sonra kana giderim özel hastaneye.. Artık o kadar saldım ki her şeyi dalgaya vuruyorum ne olacaksa olsun artık😃😃

Kaç dk içinde çıktı canım silik bizede atsana bakalım

inşallah netleşir o çizgi :dua:

Kaç dk içinde çıktı canım silik bizede atsana bakalım
Canım ben ilk 5 dakikada da görüyordum ama sorun o değil gerçekten fotoda çıkacak gibi bir çizgi değil. Gözüm kör oldu görene kadar öyle söyleyeyim. Bat dündü o yüzden de zaten olsa daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum. Ben çok istediğim için görüyorum olmayan çizgileri..

X