Neyse ki "Bunlar tam ütülenmemiş" dememiş.Yarım saat ütü yaptım, yaptım, yaptım ve herşeyi kaldırıp toparlayıp koltuğa oturdum. Eşim uzun uzun baktı ve dedi ki, '' Neden kendini yordun? ''
Üstad bunu söylemek için niye ütüyü bitirmemi bekledin?
ben de isterim instamom olayım ama şartlar müsait değil.
Yazayım şimdi o zaman çünkü baya uzak.B
Allah korusun yatis verirse eve gidip tekrar gelmen kolaysa yazma ama gitmişken dönmek zor olursa yaz canım insallah gerek kalmaz ya
Bence de ameliyat demez yaa, ağrım yok, kan kaybı da yok.. İkinci dozu vurur ve o da kabus gibi ama napayım ona da razıyımEşim nöbetçiyken ben de aynı duyguları hissediyorum
İnşallah kuzum ya belki bi doz daha dener
Yapmamalı neden yapıyorsun hamilesin sen kendine gel
Evet canım öyle.. Şimdi yazacağım.Oooo ooo nerden esti Duygu hanım?
Senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun. Sorabildin mi doktora?
evet hizmetçi ruhluyum galibaKızım kendin yapıyon. Accık pirenses takılsana. Bırak ne temizliği, ne ütüsü
ahhshshs kendi yapıyor kendi söylüyor. Engel olsana o zamaaaaağnevet hizmetçi ruhluyum galiba
Çocuktan sonra belki. Evde canım sıkılıyo napiyim.ahhshshs kendi yapıyor kendi söylüyor. Engel olsana o zamaaaaağn
Hıı aynen. Çocuktan sonra öyle boş yatacak zaman bulursan pirenseslik de yaparsın. Şimdi tadını çıkar işte. Sonra sıkılacak vaktin de olmayacak. Şimdi sıkılÇocuktan sonra belki. Evde canım sıkılıyo napiyim.
insanın hayatı boyunca sıkılacak vakti olmayıp birden bire olunca napıcağını şaşırıyoHıı aynen. Çocuktan sonra öyle boş yatacak zaman bulursan pirenseslik de yaparsın. Şimdi tadını çıkar işte. Sonra sıkılacak vaktin de olmayacak. Şimdi sıkıl
Aynen yavv ütü de neymiş, biz bi hamile kalalım da meydan hamile görsün nasıl prenses olunuyor hahahahŞu kız hamileliğin tadını çıkarmayı öğrenemedi gittiMiss Bride
Sana safiye izlemeyi yasaklıyorumevet hizmetçi ruhluyum galiba
Siz prenses hamileler olduğunuz sırada ben cadoloz bi lohusa olursam nolcak.Aynen yavv ütü de neymiş, biz bi hamile kalalım da meydan hamile görsün nasıl prenses olunuyor hahahah
Sana safiye izlemeyi yasaklıyorum
Run runSiz prenses hamileler olduğunuz sırada ben cadoloz bi lohusa olursam nolcak.
Şaşırma bak ben bu konuda uzman sayılırım ama Nurgül Yeşilçay yeterince güzel anlatmış, sen ondan dinleinsanın hayatı boyunca sıkılacak vakti olmayıp birden bire olunca napıcağını şaşırıyo
Tebrik ederim canım hayırlı olsunYaptım bugün aşılamanin 12. Günü testim pozitif yarın kan vermeye gidicem ins kanda da güzel sonuç alırım
Sizce varmı ya sabah olsun hemen kan vercem gidipTebrik ederim canım hayırlı olsun
Duygularımızla oynadılar resmenKizlar aranızda gonul dağını izleyen var mı orada cemile vardi hani cocuklari olmuyor falan ay nr ağladım onun sahnelerinde sonra tam tüp bebek tedavisi oncesi hamile olduğunu öğreniyor ay ne etkilendim eskiden böyle şeyleri direk izlerdim şimdi hissederek izliyorum
Bence varSizce varmı ya sabah olsun hemen kan vercem gidip
Bence varözelde ver kanını, bir iki saate çıkar beklememis olursun.Hayırlı olsun tekrardan
[/QUOTE
Evet öyle yapicam hem kendi doktoruma da görünürüm bı
Ben adetimin düzenli olduğunu hiç bilmem.. maksimum 3 ay düzenli gitse sonra yine şaşar.. mesela pkolular genelde adet olmuyo ya da geç oluyo ya ben sık adet oluyordum hatta önceleri 15 günde 1 adet oluyordum.. şimdilerde bu süre biraz uzadı ama düzenli diyemem sürekli şaşıyorevrem92 canim sen de pkosun ya senin regl düzenin nasıldı?