evet dikkatimi çekti o dizi. ama bazen o kadar yavaş ilerliyor ki, ya da bana mı öyle geliyor ?Ben sıkıldım bıraktım kitabın dışına çıkıyorlar kimi dizilerde. Ben kitabini okucam doğduğun evin kaderinin. Kitabları dahs güzel masumlar apartmanı kitabini okudumtek dizi var şuan o dediğin dizilere benzeer TrT GÖNÜL DAĞI çok güzel doğal özden insanlar orada miss gibi buram buram sevgiler var
Yaa bizim her şey karışık kuzum. Eğer mersine taşınırsak okul kapanınca gideriz ama biz asıl fethiye ye gitmek istiyoruz. Onun için pandeminin bitmesi gerek ama. Masraf etmişken komple kurtulalım buralardan diyoruz. Kafa karışık, o yüzden akışına bıraktık şimdilik. Aslına bakarsan kadın her türlü rahatsız ediyor zaten ama uzak oldukça belki bir süre sonra unutur diye umut ediyoruz. Yoksa çocuk falan umrunda değil, 9 haftadır almıyor onu, derdi benimle, bizim evliliğimizle. Eşimin ailesiyle de zaten görüşmüyoruz bizi bağlayan bi şey yok buraya. Burası resmen köy, çıkıp gezebileceğin bir yer bile yok 1 yıldır 4 duvar arasında yaşıyoruz. İnsanlarını zaten hiç söylemiyim, işkence gibi..Olsuuuun yol yoldur. Aralar verilse de... Doğru söylüyorsun önce annenin psikolojisi. Yaş beni de şey eden şey. Yoksa bekleriz ne olacak sanki. Taşınma olayı kısa vadede mümkün mü? Oradan uzaklaşmadan seni rahat bırakmayacaklar mı ya bu neydi böyle :/
Rahim dinlendirmedeyim ben transfer iki ay ertelendi. İkinci regl başlayınca gideceğim.Bu iğnelerin etkileri aşağı yukarı aynıdır bence... Transfer ne zaman olacak canım? bitti mi iğnelerin?
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. en yüksek 41 en düşük 21 çıktı 2 ay boyunca ki testlerde. Endoktrin doktoruna gittim vermedi çok yan etkileri var dedi. Acaba ileride meme kanserine yol açma ihtimali mi var anlamadım ki? Yaşım da belli yine de vermedi. Bu ay tekrar gidicem başka bir kadın doğum uzmanına bakalım o ne diyecek. Seninde tedavin başarı ile sonuçlanır kısa zamanda inşallah.Öncelikle geçmiş olsun canım,Neden ilaç vermediler?Prolaktin değerin kaç? Endokrin uzmanına gittin mi?Tüp bebek aşamasındayım canım prolaktin değerim referans değerimin altında olmasına rağmen doktorum 10 günde bir kullanmam gerektiğini söyledi.Bende hiperprolaktinemi var.Prolaktinde baş ağrısı yapabiliyor.Benim ilaç kullanmadan hiç düşmedi.Hiç bitkisel birşey kullanmadım.
Burdayım kuşumKızlar ses verin nerelerdesiniz ?
@mell_in_shell
@GeminiWoman
@ipek_annesi
@Duygu933
Nm88326
B bercestesi
@cukulatam
U Uzaygemisi35
@sleepy05
@Mordus
NaaNaa
@NealStreet
@fiona13
olcaaay
@niw
@Blacklight
@sim84sim
@Cartedor
zeynep-ahmet
M minik mucize92
@Masalmina
@MEMUR54
@Mimariye
Kadının derdinin çocuk olmadığını biz taa buradan anladık. Her şey en kısa sürede yoluna girer inşallah. Küçük yer, yaşamaya alışkın olmayan için zaten çok zor. Ben de atanırsam gidebilir miyim diye düşünüyordum. Sonra öyle bir durum da kalmadı zaten. Fethiye fikri makul ama dediğin gibi pandemi çok belirsizYaa bizim her şey karışık kuzum. Eğer mersine taşınırsak okul kapanınca gideriz ama biz asıl fethiye ye gitmek istiyoruz. Onun için pandeminin bitmesi gerek ama. Masraf etmişken komple kurtulalım buralardan diyoruz. Kafa karışık, o yüzden akışına bıraktık şimdilik. Aslına bakarsan kadın her türlü rahatsız ediyor zaten ama uzak oldukça belki bir süre sonra unutur diye umut ediyoruz. Yoksa çocuk falan umrunda değil, 9 haftadır almıyor onu, derdi benimle, bizim evliliğimizle. Eşimin ailesiyle de zaten görüşmüyoruz bizi bağlayan bi şey yok buraya. Burası resmen köy, çıkıp gezebileceğin bir yer bile yok 1 yıldır 4 duvar arasında yaşıyoruz. İnsanlarını zaten hiç söylemiyim, işkence gibi..
Teşekkür ederim canım,inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.benim 2020 Haziran'da prolaktin 61 olduğu için dostinex vermişti kadın doğum doktorum,o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı Doktorum prolaktinde etkisi var demişti.Benim başka sağlık problemleriminde etkisi var.Sistemik lupus Eritematosuz var bende,buna bağlı antifosfolipid sendromu da var.Evet bir sürü yan etkisi var ama prolaktin seviyesi diğer hormonları da işleyişini bozuyor.Mesela benim prolaktin seviyem yükselince büyüme hormonları da özellikle somatomedin denilen hormonunu çok yükseltiyor.Dostinex bende çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor,o yüzden bir tane ilacı kırıp o şekilde kullanıyorum.önceden haftada bir kullanıyordum şimdi tüp bebek aşamasındayız 10 günde bir kullanıyorum.Çok kafana takma prolaktin stresle artış gösteriyor.Teşekkür ederim iyi dileklerin için. en yüksek 41 en düşük 21 çıktı 2 ay boyunca ki testlerde. Endoktrin doktoruna gittim vermedi çok yan etkileri var dedi. Acaba ileride meme kanserine yol açma ihtimali mi var anlamadım ki? Yaşım da belli yine de vermedi. Bu ay tekrar gidicem başka bir kadın doğum uzmanına bakalım o ne diyecek. Seninde tedavin başarı ile sonuçlanır kısa zamanda inşallah.
Ben buralardayımm
günaydın herkeslere
Günaydın canlarrrGünaydın. Uzaktan uzaktan takip ediyorum sizi.
Aynen canım muhtemelen o yüzden oldu neyse bi dahakine daha iyi olurÇorbayı da karıştırarak döktüm ama hızlı oldu galiba, bir de çok kaynardı. @yildizsavascisi 'nin dediği gibi altını kısıp biraz beklemem lazımdı belki
Sabırla bekliyoruz dönmeniHellooo herkese ben öyle bir koşturmaca içindeyim ki çok bakamıyorum kuzular ama inşallah dönüşüm efsane olacak ondan sonra buraların tozunu attırıciiim
Bizde adam kayırma olmaz bacikom maaşlı da maaşsız ayrımı yapmıyoruz prensip olarak kurum misyonumuza tersBen maaşlı çalışan olduğum halde adım ilk sıraya yazılmadığı için işi bırakıyorum. Saksı değilim
Buralardayiz kuzuu
Ya evet 8 ler ve 12 ler devammış Allah yardımcımız olsun tüm çalışanlarınCanım benim yumurtlama haftam. Değerlendirmeler tam gaz devam ediyor
Okullar kapanmadı
Oyy kahve içerken ben de öyleydim başıma ağrılar girerdi orucu kahve ile açardım, kahve bağımlılığı cidden zorminseo
Günaydın herkese, buralardayım ben
Ramazanın ilk günü biraz zor geçti, ne yemek ne su bir tek kahve zorluyor beni fena bağımlı olmuşumAsla uyanamadım tüm gün baş ağrısıyla zar zor çalıştım.
Dikkat et canımGünaydın kuzum buralardayız yaaa hatta okuldayim suan dersim boş valla gel git okula çok tedirgin oluyorum yollarda 8leri de kapatmadilar şansımaramazan da vurdu beni uykusuzluk hat safhada sahura kalkıyorum sonra uyuyamıyorum okula geliyorum iki gündür 3 saatten fazla uyuyamıyorum mağdurum da mağdurum yani cnm benden durumlar bunlar
Tamam canım gecikirse gecikme faizi alırım erken gelirse borcundan düşerimminseo karşim yeni bat 11 mayıs yazalım ama çok tahmini bu. Reglim hormonlardan dolayı biraz sapıtık. Ne zaman düzene girer bilemiyorum. Erken/geç gelirse ceza yazma
konu kısıtlı biraz ister istemez yavaş gibi geliyor benim işime geliyor yavaş ilerlesin bitmesin yaevet dikkatimi çekti o dizi. ama bazen o kadar yavaş ilerliyor ki, ya da bana mı öyle geliyor ?
Günaydın canım benim. Henüz olmadım beklemedeyim. Gelir herhalde bugün yarın..Günaydın kızlar durumunda değişiklik olan bizi güncellesin
@Hly5224 13.04.2021 6 AY @I LoVe You 13.04.2021 29 AY B bercestesi 14.04.2021 14 AY @cukulatam 14.04.2021 21 AY Yusra-61 14.04.2021 30 AY
Ben iki kere kullandım korkma iğnelerden kuzum yan etkileri de yokbanada gonal f 400 verdi 75 ml vurulcakmışım pazartesi günü kontrole çağırdı nası bişi acaba iğnelerin yan etkisi oluyomu
Ben kan verdim negatif canım adet bekliyorumGünaydın kızlar durumunda değişiklik olan bizi güncellesin
@Hly5224 13.04.2021 6 AY @I LoVe You 13.04.2021 29 AY B bercestesi 14.04.2021 14 AY @cukulatam 14.04.2021 21 AY Yusra-61 14.04.2021 30 AY
teşekkürler bebeğim inşallah hayırlı olur yaBen iki kere kullandım korkma iğnelerden kuzum yan etkileri de yok
Evet cnm maalesef 8ler ve 12ler açık benim de 8 lerim varSimdi okudum da öğretmen olan kızlar nasil ya siz hala okula mı gidiyorsunuz ee hani bir sürü kısıtlama geldi vakalar uçtu diye size hala online gelmedi mi ??
Canim dikkat etmeme gibi bi durumum yok zaten anksiyetem dürter dikkat etmezsemGünaydın canlarrr
Aynen canım muhtemelen o yüzden oldu neyse bi dahakine daha iyi olurbak terbiyesine nane pulbiber sarımsakta koy tadına doyamazsın
Sabırla bekliyoruz dönmeni
Bizde adam kayırma olmaz bacikom maaşlı da maaşsız ayrımı yapmıyoruz prensip olarak kurum misyonumuza ters
Ya evet 8 ler ve 12 ler devammış Allah yardımcımız olsun tüm çalışanların
Oyy kahve içerken ben de öyleydim başıma ağrılar girerdi orucu kahve ile açardım, kahve bağımlılığı cidden zor
Dikkat et canımoruçken ders anlatmakta zor olur konuştukça insan susuyor, uykusuzluktan kombo olmuştur
Tamam canım gecikirse gecikme faizi alırım erken gelirse borcundan düşerim
kamu için geçerli canım sizide kapsıyorEvet cnm maalesef 8ler ve 12ler açık benim de 8 lerim var
Canim dikkat etmeme gibi bi durumum yok zaten anksiyetem dürter dikkat etmezsemsurekli çift maske takıyorum artik eve geldiğimde nefes alamaz koku alamaz hale geliyorum o derece bazen diyorum çok abartiyosun yine dikkat edeceksin çift maskeyle gezeceksin sonra hooop herif yine getirecek hastaligi çünkü o benim gibi dikkat etmiyo maalesef ilk yakalandigimda da ondan bulasti oyle iste bi de akşam alınan kararları okudum hamileler idari izinli sayılacak diyor ama ogretmenleri kapsıyor mu bilemedim okula giderken hamile olursam diye erteleyip duruyorum cocuk isini simdi tam zamanıydı aslinda ama kısmet bakalım
Günaydın canım sana da hayırlı ramazanlar güzel anneGünaydın tatlım
Herkese hayırlı ramazanlar
Ben takipteyim kızlar, yok mu batı yakın olanlarU Uzaygemisi35 @sleepy05
Akışına bıraktık tatlım yaa Allah büyük. Sen ne kadar planlar yapsan da bi şekilde farklı ilerliyor her şey zaten. İyice saldım yaniKadının derdinin çocuk olmadığını biz taa buradan anladık. Her şey en kısa sürede yoluna girer inşallah. Küçük yer, yaşamaya alışkın olmayan için zaten çok zor. Ben de atanırsam gidebilir miyim diye düşünüyordum. Sonra öyle bir durum da kalmadı zaten. Fethiye fikri makul ama dediğin gibi pandemi çok belirsiz
senin 10 yaş altı beben yok mu ? 10 yaş altı idari izinli sayılacak yazıyorEvet cnm maalesef 8ler ve 12ler açık benim de 8 lerim var
Canim dikkat etmeme gibi bi durumum yok zaten anksiyetem dürter dikkat etmezsemsurekli çift maske takıyorum artik eve geldiğimde nefes alamaz koku alamaz hale geliyorum o derece bazen diyorum çok abartiyosun yine dikkat edeceksin çift maskeyle gezeceksin sonra hooop herif yine getirecek hastaligi çünkü o benim gibi dikkat etmiyo maalesef ilk yakalandigimda da ondan bulasti oyle iste bi de akşam alınan kararları okudum hamileler idari izinli sayılacak diyor ama ogretmenleri kapsıyor mu bilemedim okula giderken hamile olursam diye erteleyip duruyorum cocuk isini simdi tam zamanıydı aslinda ama kısmet bakalım