Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İnşallahı maşallahı kalmadı kuzum, kesinleşti. Ağrım da dayanılmaz oldu artık. Yarın sabah iğne yapacaklar. Iyi ki bu profa gitmişim. Hem erken farkettik hem de geçirdiğim rahatsızlıklar ve ameliyatları öğrenince sonrasında neler yapmam gerektiğini detaylıca anlattı. Gebelik sonlanınca herşeyle de ilgilenecek. O açıdan kafam rahatladı. Pıhtılaşma öncelikli olarak, sonrasında rahim filmi falan.. Bi de rahimde duvar çıktı 🤦‍♀️ şimdiye kadar hiçbi doktor söylememişti. Gösterdi bana resmen rahmi ikiye ayıran bişey. Amaaan neyse şu süreci bi atlatayım da salıcam kendimi bu profun ellerine. Şimdi tek korkum yan etkileri, baya ağır bi ilaçmış, aslında kemoterapide kullanılıyormuş. Bu psikolojiyi nasıl atlatıcam onu da bilmiyorum. Hala da şoktayım
Ah canım gelmiş geçmiş olsun gerçekten iyi ki bu doktora gitmişsin bu acıları bir daha yaşamazsın o sana şifa olur inanıyorum. Gerçekten bu zamana kadar akıllarına gelmemesi hiç kimsenin bu testlere bakmaması inanılmaz. İnşallah bu doktor gayet kontrollü ilerleyecek seninle sen emin ellerdesin şu an bence. Yan etkileri de inşallah yaşamazsın o etkiler daha çok uzun süreli kullanımlarda ortaya çıkıyor. İyi ki erken fark edildi canım dualarımız seninle rahat geçsin İnşallah 🙏
Aynen canım hayırlısı olsun 🙏 ateşim 36,8 canım

Valla bilmiyorum ki kuzum bak şuan yine ağrımaya başladı kahvaltı yapıp ilaç icicem ağrı midemi bulandırıyor resmen ve kanama baya var yine 😔
Düşmüş yani sanki azcık dimi? Birkaç gün önceki düşüşten daha yüksek ama 37ler de değil sanki🙄 ben ölçemedim bu ay ya pek hevesim de yok ama bakalım son günlerde denerim yine belki.

Ah canım niye böyle oldun valla üşüttün galiba 😔 keşke izin alıp evde durabilen bugün böyle çalışmak çok zor 😔 ben işe bile sıcak su torbası götürüyordum o günlerde 😔

Düşmüş yani sanki azcık dimi? Birkaç gün önceki düşüşten daha yüksek ama 37ler de değil sanki🙄 ben ölçemedim bu ay ya pek hevesim de yok ama bakalım son günlerde denerim yine belki.

Ah canım niye böyle oldun valla üşüttün galiba 😔 keşke izin alıp evde durabilen bugün böyle çalışmak çok zor 😔 ben işe bile sıcak su torbası götürüyordum o günlerde 😔
Evet canım normal vücut ısısına döndü. 37 lerdeydi. Keşke regl haftamız 1 gün izinli olsak :KK43: sorup duruyorlar neyin var diye belim ağrıyo diyorum yüzüm bembeyaz olmuş dün eşim gelip aldı arabaya bile zor yürüdüm ne çileli varlıklarız valla bu hayatın sefasını erkekler sürüyor

Ben haftada 4 tane olarak 14 hafta geçirdim. Gerçekten yapmadı ben de ; halsizlik oluyordu haliyle sadece . İnşallah sende hiç bir yan etki olmayacak İnan şimdi saçım daha çok dökülüyor. Ben hiç bilgi bulamamıştım böyle iğne olan kişilerden. İçin rahatlasın diye paylaşmak istedim .
Bak bu daha iyi geldi kuzum sağolasın gerçekten 🙏 benim şu anda ağrılarım, hayal kırıklığım, kaybetmenin üzüntüsü, kendimle ilgili kaygılarım hepsi birbirine girmiş durumda. Zamanla her şey yoluna girecek inşallah
Ah canım gelmiş geçmiş olsun gerçekten iyi ki bu doktora gitmişsin bu acıları bir daha yaşamazsın o sana şifa olur inanıyorum. Gerçekten bu zamana kadar akıllarına gelmemesi hiç kimsenin bu testlere bakmaması inanılmaz. İnşallah bu doktor gayet kontrollü ilerleyecek seninle sen emin ellerdesin şu an bence. Yan etkileri de inşallah yaşamazsın o etkiler daha çok uzun süreli kullanımlarda ortaya çıkıyor. İyi ki erken fark edildi canım dualarımız seninle rahat geçsin İnşallah 🙏

Sağol tatlım, inşallah 🙏

Allahım kimseye yaşatmasın 🙏 daha önce düşüğümde de söylemiştim. Regl olduğunuzda bu kadar üzülmeyin. Ona sahip olup da kaybetmek çok daha ağır bi yıkım çünkü. Psikolojik olarak çok yorgunum zaten kuzum yaa bi süre çocuk fikrine yaklaşamam artık 😔 umarım ben de kolay atlatırım. Çok sağol tatlım Allah razı olsun 🙏
canım inş bundan snra hersey yolunda gider. sıkıntının nedenlerını az cok öğrendın yapılan test ve sonuclara göre guzel bir yol çizer o şekilde ilerler sağlıklı bir gebelik olur inşallah tekrardan

Evet canım normal vücut ısısına döndü. 37 lerdeydi. Keşke regl haftamız 1 gün izinli olsak :KK43: sorup duruyorlar neyin var diye belim ağrıyo diyorum yüzüm bembeyaz olmuş dün eşim gelip aldı arabaya bile zor yürüdüm ne çileli varlıklarız valla bu hayatın sefasını erkekler sürüyor
Calistigim is yerinde tek kadin benim 6 erkek icinde calisiyorum.. her kalktigimda oturdugum yere gozum gidiyor uzerimdekini cekistiriyorum igneden sonra karin kasik agrisindan yerimden kalkamiyorum.bu 3.gunum adeti bekliyorum simdi boyleyse adet gunu ne yapacagim diyorum.. dedigin gibi en azindann2 gun jzin verseler ne guzel olurdu..

Benim bu kadar ağrımazdı 1 ağrı kesici içerdim anında kesilirdi ama bu ay aman allahım 2 tane arka arkaya yuttum
Kuzum regl için bir arkadaşımın önerisiyle civanperçemi içiyorum, yaklaşmadan 1 2 gün önce günde 1 bardak, o kadar hafif geçiyor ki anlatamam, yerlerde kıvranan ben birşey hissetmez oldum :)

Kızlar ne durumdayız var mı güzel gelişmeler ? regl olan varsa yeni tarih rica edicem :super:

niw niw 02.04.20217 AYGECİKME
@pcoscuk 02.04.202128 AYGECİKME
Nm88326 Nm88326 05.04.20219 AYGECİKME
@elcin123 06.04.202130 AY
MEMUR54 MEMUR54 08.04.202128 AY
canım benim göğüslerde ağrım devam ediyo yarın bir kan testi versem mi vermesem mi bilemedim inan kafam karışık korkuyorum snrm birz :KK43:

canım inş bundan snra hersey yolunda gider. sıkıntının nedenlerını az cok öğrendın yapılan test ve sonuclara göre guzel bir yol çizer o şekilde ilerler sağlıklı bir gebelik olur inşallah tekrardan
Şu anda bunlar umrumda değil zaten inan ki.. Zamanla kendime gelir de düşüncem değişir mi bilmiyorum ama bi daha aynı hayal kırıklıklarını yaşamayı kaldırabileceğimi sanmıyorum. Sağolasın kuzum

geçmiş olsun canım gerçekten de herşeyin yükü biz kadınların omuzlarında allah yardımcımız olsun .

Allahım kimseye yaşatmasın 🙏 daha önce düşüğümde de söylemiştim. Regl olduğunuzda bu kadar üzülmeyin. Ona sahip olup da kaybetmek çok daha ağır bi yıkım çünkü. Psikolojik olarak çok yorgunum zaten kuzum yaa bi süre çocuk fikrine yaklaşamam artık 😔 umarım ben de kolay atlatırım. Çok sağol tatlım Allah razı olsun 🙏
Bu insanin basina bi kere gelince doktorlarin arastirmasini yapmasi gerekiyor.. niye 2.si bekleniyor yaaa... bunlari surekli yasamasi mi lazim insanlarin.. sen yiprandiginla kaliyorsun.. hersey olmasi gerektigi zamanda olmasi gerektigi gibi gelissin ve o gun geldiginde cok mutlu ol mutlulukla buyut bebegini canim insallah🙏

Kızlar 669dan sonra 586 hcg. Dış gebelik kesinleşti yani 😔
Çok ama çok üzüldüm adına.... benim eltim yazın evlenmişti, aralıkta dış gebelik gecirdi, biraz da acilmiş durumu. birtakım operasyonlar oldu. Şimdi ise Hamile. hem de Ocakta hamile kalmış. Sende gebelik oluşuyorsa sıkıntı etme kuzum. Yine olacak, ümidin, kırma. :dua:

Keşke ha gerçekten çok zor oluyor. Ben artık erkek iş arkadaşlarımın bile anladığını düşünüyordum ayın birkaç günü mahvoluyorum sıcak su torbasını en son beraber yapar olmuştuk 😬 çok fena canım gerçekten tansiyonumuz şekerimiz falan da düşüyor bence. Gerçekten çok zor benim nedense artık sadece tek bir gün veya 2 gün öyle geçiyor eskiden her günüm öyleydi😔
canım benim göğüslerde ağrım devam ediyo yarın bir kan testi versem mi vermesem mi bilemedim inan kafam karışık korkuyorum snrm birz :KK43:
Canım çok takip edemedim ama senin idrar mı negatif çıkmıştı? Bence kan ver baya gecikmen olmuş bu ay nasıl denemiştiniz ilaç iğne falan var mıydı? Yoksa gebelik de kist mist olmuş mu diye gidip baktırursın ama göğüs ağrısı iyi habere işarettir inşallah

Kuzum regl için bir arkadaşımın önerisiyle civanperçemi içiyorum, yaklaşmadan 1 2 gün önce günde 1 bardak, o kadar hafif geçiyor ki anlatamam, yerlerde kıvranan ben birşey hissetmez oldum :)
kuşum benim de normalde hafif geçer ağrım olmaz öyle ama bu ay süründürdü, hsg sonrası ilk regl ya ondan ya da üşüttüm ben de anlamadım valla... civanperçemi ben de tüketiyorum kullandığım macunda var kuzu
baya da geçmiş canım bat bence bi kan verip kesinleştir belki kist falan oldu eğer öyleyse ona göre ilerlersin geç kalma

Keşke ha gerçekten çok zor oluyor. Ben artık erkek iş arkadaşlarımın bile anladığını düşünüyordum ayın birkaç günü mahvoluyorum sıcak su torbasını en son beraber yapar olmuştuk 😬 çok fena canım gerçekten tansiyonumuz şekerimiz falan da düşüyor bence. Gerçekten çok zor benim nedense artık sadece tek bir gün veya 2 gün öyle geçiyor eskiden her günüm öyleydi😔
ya aslında anlasınlar umrumda değil ayıp bişey de değil ama ben hoşlaşmıyorum gözler üzerimdeymiş gibi geliyor, evet tansiyon falan düşüyor cidden kötü ya amaaan

ya aslında anlasınlar umrumda değil ayıp bişey de değil ama ben hoşlaşmıyorum gözler üzerimdeymiş gibi geliyor, evet tansiyon falan düşüyor cidden kötü ya amaaan
Evet canım aynen ama işte ben de başka bi
hastalığımın da bilinmesini istemem normalde yani onun gibi bişi.. ıisıcak bir şeyler iç kuzum bitki çayları falan nraz hafifler inşallah

Calistigim is yerinde tek kadin benim 6 erkek icinde calisiyorum.. her kalktigimda oturdugum yere gozum gidiyor uzerimdekini cekistiriyorum igneden sonra karin kasik agrisindan yerimden kalkamiyorum.bu 3.gunum adeti bekliyorum simdi boyleyse adet gunu ne yapacagim diyorum.. dedigin gibi en azindann2 gun jzin verseler ne guzel olurdu..
Ah kızlar ah 12 yıl çalışma hayatı olan biri olarak her ay bu durumları %80 işyerinde yaşadım... o günlerde kahve içmezdim, o daha da ağrı yapıyor bende. bitki çayına başlardım, günde 1 2 3 ... napalım alıştım artık. SOnra iloveme ye dediğim gibi civanperçemi en iyi gelen oldu bana. başka rezene, ıhlamur yine bir nebze etki de ediyor...

Evet canım aynen ama işte ben de başka bi
hastalığımın da bilinmesini istemem normalde yani onun gibi bişi.. ıisıcak bir şeyler iç kuzum bitki çayları falan nraz hafifler inşallah
ben lisede çok kötü olmuştum bi kere müdür yardımcımız da çok babacan bi adamdı gittim adamın karşısına 2 büklüm noldu kızım dedi hocam ben çok kötüyüm eve gidebilir miyim dedim, neyin var gel hastaneye götürelim dedi yok yok gerek yok eve gitsem iyi olur dedim yok salmam hastaneye gidelim diyince hocam gerek yok regl oldum demiştim adam dumura uğradı :KK70: sonra izin kağıdı yazıp eve yollamıştı beni

X