- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Ah canım gelmiş geçmiş olsun gerçekten iyi ki bu doktora gitmişsin bu acıları bir daha yaşamazsın o sana şifa olur inanıyorum. Gerçekten bu zamana kadar akıllarına gelmemesi hiç kimsenin bu testlere bakmaması inanılmaz. İnşallah bu doktor gayet kontrollü ilerleyecek seninle sen emin ellerdesin şu an bence. Yan etkileri de inşallah yaşamazsın o etkiler daha çok uzun süreli kullanımlarda ortaya çıkıyor. İyi ki erken fark edildi canım dualarımız seninle rahat geçsin İnşallahİnşallahı maşallahı kalmadı kuzum, kesinleşti. Ağrım da dayanılmaz oldu artık. Yarın sabah iğne yapacaklar. Iyi ki bu profa gitmişim. Hem erken farkettik hem de geçirdiğim rahatsızlıklar ve ameliyatları öğrenince sonrasında neler yapmam gerektiğini detaylıca anlattı. Gebelik sonlanınca herşeyle de ilgilenecek. O açıdan kafam rahatladı. Pıhtılaşma öncelikli olarak, sonrasında rahim filmi falan.. Bi de rahimde duvar çıktı şimdiye kadar hiçbi doktor söylememişti. Gösterdi bana resmen rahmi ikiye ayıran bişey. Amaaan neyse şu süreci bi atlatayım da salıcam kendimi bu profun ellerine. Şimdi tek korkum yan etkileri, baya ağır bi ilaçmış, aslında kemoterapide kullanılıyormuş. Bu psikolojiyi nasıl atlatıcam onu da bilmiyorum. Hala da şoktayım
Düşmüş yani sanki azcık dimi? Birkaç gün önceki düşüşten daha yüksek ama 37ler de değil sanki ben ölçemedim bu ay ya pek hevesim de yok ama bakalım son günlerde denerim yine belki.Aynen canım hayırlısı olsun ateşim 36,8 canım
Valla bilmiyorum ki kuzum bak şuan yine ağrımaya başladı kahvaltı yapıp ilaç icicem ağrı midemi bulandırıyor resmen ve kanama baya var yine
Ah canım niye böyle oldun valla üşüttün galiba keşke izin alıp evde durabilen bugün böyle çalışmak çok zor ben işe bile sıcak su torbası götürüyordum o günlerde