500 kusur olsaydi testinde mutlaka cikardi canim.. en cok 50 falansa cikmiyor.. oda bazilarinda kana hcg hemen karisip 10 da falan bile cikan var benim ilk hamileligimde 70 lerdeydi ilk yaptigim gibi cikmamisti ertesi gunu kuruma cizgisi gibi cikmisti gidip kan vermistim.. ey gidi gunler..
Olsun canim ilk kullanista cogunluk hamile kalamiyor 2.sinde kalicaz insallah.. hayirlisi olsun..kızlar güzel haber vermek isterdim ama sonuç negatif
İnşallah öyle değildir canım ya... dualarımız seninleKızlar içim rahat etmedi acilen mersine gittiğim güvendiğim bi prof a. Belirgin bi kese göremedim ama erken de olabilir dedi. Bi kanama alanı var kocaman. Dış gebelikten şüphelendi. Uyanık ol baygınlık geçirecek gibi olursan ya da ağrın artarsa hemen haber dedi. Yarın tekrar hcg bakılacak. Sonuca göre hareket edicez. Çok korkuyorum dış gebelikteneğer kötü senaryo gerçekleşirse önce iğne ile başlarız, başarılı olmazsa hemen ameliyat dedi
Tünaydın canım, kaçıncı günün oldu?günaydın kızlar göğüs ağrılarım devam ediyo siz nasılsınız neler yapıyosunuz ?
canım inşşlh güzel haberler alırsın benm biraz değişik anlayamadm 30nda az kanamm oldu snrasnda da bu göğüs ağrılrm başladı kaset test yptm pazrtesi negatif çktı ondan pek umudum yok ama göğüslermde hiç böyle bir ağrm olmamştı bilemedim.Tünaydın canım, kaçıncı günün oldu?
Ben reglimi bekliyorum...
bakalım aşılama denencekti bu ay süreç nasıl olcak bilmiyorum
Allah Allah nasıl birşeymiş o ya.. pek birşey anlamadım... 5,5 cmden küçülüyor fakat başka şeyler de görüyor net tanı da koyamıyor... boşa mı gidiyoruz doktora...Kızlar selam, ben şimdi doktordan geldim. Bu işten hiçbir şey anlamadım.
Klomen kisti bu ay ki adetimde 5 bucuk cm di. Şimdi 16 mm bir şey gözüktü. (adetin 15.günü bugun)
Kadın da dedi ki, ya o kistin küçüldü. Ya da yumurtladın o büzüştüdelireceğim.
Çünkü görülen şey pörsümüş görüntü de gergin değildi. İki ihtimal var dedi o yüzden..
Bir de benim sol yumurtalığımı zor görüyor doktorlar demiştim ya size. Yine çok zor görebildi göremedi hattaRahim filminde de ilaç sol tarafta rahmin arkasına dağılmıştı. Yani kadın vajinal bakınca bağırsaklarımı görüyor bağırsaklarında gaz var dedi hatta ayyy varyyya böyle bıkkınlık geldi hee.
Muhtemelen doğumda yumurtalığımı bağırsaklarımın içine mi sokuşturdular orda mı kaldı naptı allahım
benim de belim 3 aydır (klomen kullandım kullanalı) hep ağrıyor, sağ sol ortası.. Ortopediye mi görünsem acaba diye de düşünüyorum... Nasıl bir beladır bu..Kızlar benimde sürekli belim ağrıyor galiba tam nerem ağrıyor onuda çözemedim gerçi, yıldım artık bu durumdan
Reglin neden gecikti o zaman ki..kızlar güzel haber vermek isterdim ama sonuç negatif
Ah canım, bu ay 2 defa yaptım 14. günde ve 19. günde malesef negatif.. tüp için dr la yarın görüşeceğiz. Yani regl kesin :)canım inşşlh güzel haberler alırsın benm biraz değişik anlayamadm 30nda az kanamm oldu snrasnda da bu göğüs ağrılrm başladı kaset test yptm pazrtesi negatif çktı ondan pek umudum yok ama göğüslermde hiç böyle bir ağrm olmamştı bilemedim.
hadi ya hayırlısı olsun canım rabbim bir an önce hepimizin sağlıklı gebelikler geçirmesini nasip etsin inşallh.Ah canım, bu ay 2 defa yaptım 14. günde ve 19. günde malesef negatif.. tüp için dr la yarın görüşeceğiz. Yani regl kesin :)
Teşekkürler canım, sen ne zaman kan vereceksin :)hadi ya hayırlısı olsun canım rabbim bir an önce hepimizin sağlıklı gebelikler geçirmesini nasip etsin inşallh.
Ya kadının yapabileceklerini bildiği için bişey saklamak istemiyor benden. Onu da kullanır yoksa. Napalım bizim sınavımız da bu işte..keşke eşiniz bu gibi şeyleri en azından bu dönemde size yansıtmasa.. erkekler ne kadar düşüncesizler... Diyecek pek birşey bulamıyorum.
İnşallah tatlım inşallah.. Allah razı olsunİnşallah öyle değildir canım ya... dualarımız seninle
Canım sonucunu görebildinmi.. kaç çıktı...bakalım aşılama denencekti bu ay süreç nasıl olcak bilmiyorum
Selam çatlatma iğnesi falan vuruldunuzmu... adet gecikmesini bende yaşıyorum.. dün akşam üzeri test yaptım negatif çıktı... göğüs ağrılarım başladı yoktu, az az akıntım başladı, kasıklarımın ağrısı bacağıma vuruyor bende yarın kan vermeyi düşünüyorum.. çatlatma iğnesini 22 martta yapmıştım benim bugun 17.günüm..canım iloveme nin de dediği gibi başka bir doktora görün valla benm bile kafam karştı bu nasıl bişey anlayamadm
yok ben ocak ayında ilk kez yapmştm ama 3 yumurta olduğu halde tutmadı o ay inşllh güzel haberlernizi alırız:)Selam çatlatma iğnesi falan vuruldunuzmu... adet gecikmesini bende yaşıyorum.. dün akşam üzeri test yaptım negatif çıktı... göğüs ağrılarım başladı yoktu, az az akıntım başladı, kasıklarımın ağrısı bacağıma vuruyor bende yarın kan vermeyi düşünüyorum.. çatlatma iğnesini 22 martta yapmıştım benim bugun 17.günüm..
dualarımız seninle canım inşllh herşey yolundadır rabbim yardımcın olsun .Ya kadının yapabileceklerini bildiği için bişey saklamak istemiyor benden. Onu da kullanır yoksa. Napalım bizim sınavımız da bu işte..
İnşallah tatlım inşallah.. Allah razı olsun
canım göğüs ağrım devam ederse ya cuma yada pazartesi kan veriyim die düşündm .Teşekkürler canım, sen ne zaman kan vereceksin :)
Yapışkan ve seffaf akıntı varsa yumurtlamadır canım... Kaç günde bir regli oluyorsun... 33 günleri buluyorsa bugun yumrutlama günün olabilir.Kızlar yumurtlama zamanı adet sancısına benzer sancı yaşıyormusunuz? Bugün adetin 19. Günü sanki adet olucak gibi bi ağrım var.. yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum takip etmiyorum o yüzden bilemedim adetim erken mi olucak yumurtlama mı olucak.. normalde yumurtlama ağrım hiç böyle olmaz