Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
hus3545

İnşallah öyle değildir canım ya... dualarımız seninle

Tünaydın canım, kaçıncı günün oldu?
Ben reglimi bekliyorum...
canım inşşlh güzel haberler alırsın benm biraz değişik anlayamadm 30nda az kanamm oldu snrasnda da bu göğüs ağrılrm başladı kaset test yptm pazrtesi negatif çktı ondan pek umudum yok ama göğüslermde hiç böyle bir ağrm olmamştı bilemedim.

Allah Allah nasıl birşeymiş o ya.. pek birşey anlamadım... 5,5 cmden küçülüyor fakat başka şeyler de görüyor net tanı da koyamıyor... boşa mı gidiyoruz doktora...

Ah canım, bu ay 2 defa yaptım 14. günde ve 19. günde malesef negatif.. tüp için dr la yarın görüşeceğiz. Yani regl kesin :)

Reactions: niw
Kızlar yumurtlama zamanı adet sancısına benzer sancı yaşıyormusunuz? Bugün adetin 19. Günü sanki adet olucak gibi bi ağrım var.. yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum takip etmiyorum o yüzden bilemedim adetim erken mi olucak yumurtlama mı olucak.. normalde yumurtlama ağrım hiç böyle olmaz

keşke eşiniz bu gibi şeyleri en azından bu dönemde size yansıtmasa.. erkekler ne kadar düşüncesizler... Diyecek pek birşey bulamıyorum.
Ya kadının yapabileceklerini bildiği için bişey saklamak istemiyor benden. Onu da kullanır yoksa. Napalım bizim sınavımız da bu işte..

İnşallah öyle değildir canım ya... dualarımız seninle
İnşallah tatlım inşallah.. Allah razı olsun

canım iloveme nin de dediği gibi başka bir doktora görün valla benm bile kafam karştı bu nasıl bişey anlayamadm
Selam çatlatma iğnesi falan vuruldunuzmu... adet gecikmesini bende yaşıyorum.. dün akşam üzeri test yaptım negatif çıktı... göğüs ağrılarım başladı yoktu, az az akıntım başladı, kasıklarımın ağrısı bacağıma vuruyor bende yarın kan vermeyi düşünüyorum.. çatlatma iğnesini 22 martta yapmıştım benim bugun 17.günüm..

yok ben ocak ayında ilk kez yapmştm ama 3 yumurta olduğu halde tutmadı o ay inşllh güzel haberlernizi alırız:)

Yapışkan ve seffaf akıntı varsa yumurtlamadır canım... Kaç günde bir regli oluyorsun... 33 günleri buluyorsa bugun yumrutlama günün olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…