Bir doktor histereskopi gerek dedi.diğer iki doktor gerek yok engel değil dediSezaryen topagi için ameliyat edilmesi gerekiyormus diye okumuştum bir yerde hatta biri ameliyattan sonra hemen gebe kalmıştı. Senin sagda kist varsa ordan yumurta olusamaz canım neden büyümüş ki ilac kullanmana rağmen bilmiyorum yaa insan yoruluyor ama umudunu kaybetme sakın zamani gelince hic bir engel olmuyor
Evet canım artış iyi gidiyordu aslında. En sonuncu da azdı artışı. Ama ben panik oldum tabii bi de ağrım olunca. Takip edeceğiz bakalım. Yarın tekrar kan vericem, netleşir artık heralde.Canım ben kaçırdım beta düzenli artış mi göstermiyor dış gebelik ihtimali mi var dediler
Kistin küçülmediyse bitkisel macundan ye canım M minik mucize92 nin öyle küçülmüş bak klomen yüzünden olan kistiBir doktor histereskopi gerek dedi.diğer iki doktor gerek yok engel değil dedivalla ben de yoruldum zaten ara vermeyi düşünüyorum hatta.. Senin normal doğum muydu ilki? Her sezeryan da olmuyor mu bu topak anlamadım çevremde peşpeşe sezeryan olanlar var klomen diğer ayda etkisi sürüyor diye okumuştum burda kist ondan mı tekrar besledi bilmiyorum canımı sıktı baya büyümesi. umarım küçülmüştür yarın görcem bakalım
Yaaa hadi inşallahCanim daha cok erken bence testlerini harcama şoyle ki bende yanildim igneyi vurdugumuz gibi catlama ve dollenme olmadi igneyle birlikte sayarsan tam 3.gun icinde dollenme ve catlama olmustur.. yani senin suan 7. Gunun gibi dusun benim 16.gunum bu aksam test yapacagim hic umudum yok ama yine de allahtan umit kesilmez diyorum..insallah sana da nasip olsun canim.
Nasıl bir macun ki acabaKistin küçülmediyse bitkisel macundan ye canım M minik mucize92 nin öyle küçülmüş bak klomen yüzünden olan kisti
Bu gece ağrısız uyudum çok şükür kuzum
İnşallah her şey normaldir dua edicemBu gece ağrısız uyudum çok şükür kuzumbirazdan sağlık ocağına gidicem kan vermeye. Bugün sonuç çıkana kadar dakikalar bile geçmez artık. Dua edin nolur normale dönsün değerler dış gebelikten ödüm kopuyor
Canm hadi inş herşey yolundadırBu gece ağrısız uyudum çok şükür kuzumbirazdan sağlık ocağına gidicem kan vermeye. Bugün sonuç çıkana kadar dakikalar bile geçmez artık. Dua edin nolur normale dönsün değerler dış gebelikten ödüm kopuyor
bakalım belki testte çıkmayabiliyormuş üzülmeyinBen test yaptim..tek cizgi cikti canim.. reglimi bekliyecegim..
hayır yaaaaa akşamdn beri mahvoldum hala yokkk
hala yok kuzum ya akşamdan beri telef oldum sürekli bakıyorum yok hala daha yok şuan baktım yine nasıl bişey anlamıyorum yahus3545 cnm ne yaptin ... insallah hayirli haberlerle gel cnm..
Bi keree benim tahlilimi unutmuslardi biliyomusun ama baska bi rahatsizligimla alakali gitmistim..cok komikti yaaa...hala yok kuzum ya akşamdan beri telef oldum sürekli bakıyorum yok hala daha yok şuan baktım yine nasıl bişey anlamıyorum ya
yaaaa valla gider cingar çıkarırımBi keree benim tahlilimi unutmuslardi biliyomusun ama baska bi rahatsizligimla alakali gitmistim..cok komikti yaaa...
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualarımız seninleBu gece ağrısız uyudum çok şükür kuzumbirazdan sağlık ocağına gidicem kan vermeye. Bugün sonuç çıkana kadar dakikalar bile geçmez artık. Dua edin nolur normale dönsün değerler dış gebelikten ödüm kopuyor
bence bi sağlık ocağını ara canım sonuç çıkmıştır sisteme girmemişlerdir ara hatırlatgünaydın kızlar hala test sonucum çıkmadı ayrıca dün troidim içinde gittim doktora dozunun fazla geldiğiniz söyledi euthryx 100 lük içiyordum 75 lik yapalım dedi başka bir sıkıntı yok ilacın dozu fazla geldiği için t4 ve anti tg yükselmiş dedi çok şükür