canım ara ara kasıklarım ağrırdı adet olacak gibi batma olmadı hiç miğdem bulanır gibiydi ama işte hepsi adet belirtisi ya çokda dinlememeye çalışıyodumCanım bişey sorcam senin gebelik belirtilerin varmıydı.. kasık ağrısı batma akıntı falan...
Aynen değerlendirmekte fayda varbazen benimde akıntım gelmiyor ama ovü testlerinde yumurtaldığımı görüyorum... bence sen bi değerlendir...bugun yarın...
Insallah senindebu ay nasip olur...Benim de yaşım 28 benim de bir kaybım var aynı şekilde. İstemeden olmuştu. Biz de tam 5 şubattan beri deniyoruz.
Kiminde öne çekiyor kiminde öteliyor sanırım ya, benimkisi zaten düzensiz bakalım bu ay nolucakben regl oluyorummm, bu ay 2 gün erken geliyor hsg den sanırım
Aynen canım ama feci ağrım oldu ya bayılacak gibiydim 2 tane ağrı kesici içtimKiminde öne çekiyor kiminde öteliyor sanırım ya, benimkisi zaten düzensiz bakalım bu ay nolucak
Anlıyorlar canım merak etme pko kistleri çok minik ölçüleri çok küçük ve onların dizilimi yanyana oluyır yumurtlama da öyle değilKizlar polikistik overde bir sürü kist var ya doktor benim yumurtam mi var yoksa klomen kaynaklı kist mi anlar mi onu kafama taktım simdiyumurta ve kist farklı mi görünüyor?
Allah bağışlasın bizlere de dua et.Kızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyor. Hep erkek demiştim erkek istemiştim Allah gönlüme göre verdi.
Iyi gunlerde buyut bebisini canim...Kızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyor. Hep erkek demiştim erkek istemiştim Allah gönlüme göre verdi.
Yaa ne çabuk belli oldu canım çok sevindim güle güle büyütünKızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyor. Hep erkek demiştim erkek istemiştim Allah gönlüme göre verdi.
Hayııır
Ah canım bende sana yazcaktım hatta profiline baktım kapalıydı . Cok sevındım Allah sağlıkla kucağına aldırdım inşallahKızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyor. Hep erkek demiştim erkek istemiştim Allah gönlüme göre verdi.
YaaaKızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyor. Hep erkek demiştim erkek istemiştim Allah gönlüme göre verdi.
Yok onu demiyorum kuzum hani bazı kistler büyük oluyor ya yumurta mi kist mi görür demi doktorAnlıyorlar canım merak etme pko kistleri çok minik ölçüleri çok küçük ve onların dizilimi yanyana oluyır yumurtlama da öyle değil
Canım 13+6 yiz 14 çıktı ultrasonda erken değil benceYaa ne çabuk belli oldu canım çok sevindim güle güle büyütün
Zaman ne çabuk geçti demek istedim aslındaCanım 13+6 yiz 14 çıktı ultrasonda erken değil bence
Ben normalde de ilk iki gün sabah akşam ağrı kesicisiz geçiremiyorum hiçAynen canım ama feci ağrım oldu ya bayılacak gibiydim 2 tane ağrı kesici içtimregl kanı tüplerden mi geçip çıkıyor
Harika güzel günlerde sağlıkla büyüt inşallahKızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyor. Hep erkek demiştim erkek istemiştim Allah gönlüme göre verdi.