Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar günaydın adete 12 gün var benim sağ kasık ara ara patlayacakmis gibi zonkluyor. Karnında adet olacakmisim gibi hafif ağrı var. Ne ola ki iltihap mi var acaba. Yakın zamanda doktora gitmiştim bişi yoktu.

• Beğen
Reactions: niw
hayır yaaaaa akşamdn beri mahvoldum hala yokkk :KK43:
Canım evde testin vardı sanki test yapsana zaten kan verdin testte gözükmese bile en net sonucu yine görebiliceksin.. bende niyeyse hep ilk olarak testte görme hayali var inşallah öyle de nasip olur😍🤲🏻 Güzel haberlerini bekliyoruz

hemşireyle görüştüm şimdi kızlar daha çıkmamış 11 gibi bakalım olurmu dedi sistemlerde sıkıntımı var acaba öyle kafaya takmışım sanırım ki rüya gördüm hamileydim 500 küsür çıkıyordu sonucum :KK43:

Günaydınn sen test yapmışmıydın?
canım pazartesi yapmıştm negatif çıktı ama anlamadm bende hiç böyle göğüslerim ağrımazdı benim kasıklarda ağrı da var regl olcakmşm gibi ama bilemedim eğer göğüs ağrım devam ederse cuma günü bir kan veriyim die düşündüm ama :KK43:

yaptım çıkmadı ki testte çıkmama ihtimali çok yüksekmiş çünkü daha adetim bile günü gelmedi iğneden 18 gün sonra çıkmış kuzenimin evdeki testlerde benim dün 15. gündü ama içimden ses olmadı diyor :KK43:
canım o hiç belli olmaz hadi bakalım inşllh güzel haberler alırız senden .

Kızlar selam, ben şimdi doktordan geldim. Bu işten hiçbir şey anlamadım.

Klomen kisti bu ay ki adetimde 5 bucuk cm di. Şimdi 16 mm bir şey gözüktü. (adetin 15.günü bugun)

Kadın da dedi ki, ya o kistin küçüldü. Ya da yumurtladın o büzüştü 🤣🤣 delireceğim.

Çünkü görülen şey pörsümüş görüntü de gergin değildi. İki ihtimal var dedi o yüzden..

Bir de benim sol yumurtalığımı zor görüyor doktorlar demiştim ya size. Yine çok zor görebildi göremedi hatta 🙄 Rahim filminde de ilaç sol tarafta rahmin arkasına dağılmıştı. Yani kadın vajinal bakınca bağırsaklarımı görüyor bağırsaklarında gaz var dedi hatta🤪 ayyy varyyya böyle bıkkınlık geldi hee.

Muhtemelen doğumda yumurtalığımı bağırsaklarımın içine mi sokuşturdular orda mı kaldı naptı allahım🤦‍♀️

Klomen kisti bu ay ki adetimde 5 bucuk cm di. Şimdi 16 mm bir şey gözüktü. (adetin 15.günü bugun)

Kadın da dedi ki, ya o kistin küçüldü. Ya da yumurtladın o büzüştü 🤣🤣 delireceğim.

Çünkü görülen şey pörsümüş görüntü de gergin değildi. İki ihtimal var dedi o yüzden..

Bir de benim sol yumurtalığımı zor görüyor doktorlar demiştim ya size. Yine çok zor görebildi göremedi hatta 🙄 Rahim filminde de ilaç sol tarafta rahmin arkasına dağılmıştı. Yani kadın vajinal bakınca bağırsaklarımı görüyor bağırsaklarında gaz var dedi hatta🤪 ayyy varyyya böyle bıkkınlık geldi hee.

Muhtemelen doğumda yumurtalığımı bağırsaklarımın içine mi sokuşturdular orda mı kaldı naptı allahım🤦‍♀️
kuzu ya sen bi genel cerrahiye gidip detaylı ultrasona girsene çok acayip şeyler oluyor

canım iloveme nin de dediği gibi başka bir doktora görün valla benm bile kafam karştı bu nasıl bişey anlayamadm :KK43:

canım pazartesi yapmıştm negatif çıktı ama anlamadm bende hiç böyle göğüslerim ağrımazdı benim kasıklarda ağrı da var regl olcakmşm gibi ama bilemedim eğer göğüs ağrım devam ederse cuma günü bir kan veriyim die düşündüm ama :KK43:
Reglde gecikmişti sanırım senin, cumaya doğru tekrar test yap olmadı, umarım vardır bir şeyler 🤗

• Beğen
Kızlar benimde sürekli belim ağrıyor galiba tam nerem ağrıyor onuda çözemedim gerçi, yıldım artık bu durumdan 🤣

• Beğen
Reglde gecikmişti sanırım senin, cumaya doğru tekrar test yap olmadı, umarım vardır bir şeyler 🤗
valla canım normal regl 2 nisandı benm 30nda az geldi btti snrasnda regl oldm die dşndm ama göğüs ağrm btmedi kaç gün geçti hala devam ediyo dün spora gttim zor zar hafif antrmn yapabldm uykum geliyo halszm anlayamadm vlla bu beyin oyunuysada sinirlerim tepeme çkıyo inan senn bel ağrın neden acaba hayır olsun inşllh cnm çok dkkt et .

500 kusur olsaydi testinde mutlaka cikardi canim.. en cok 50 falansa cikmiyor.. oda bazilarinda kana hcg hemen karisip 10 da falan bile cikan var benim ilk hamileligimde 70 lerdeydi ilk yaptigim gibi cikmamisti ertesi gunu kuruma cizgisi gibi cikmisti gidip kan vermistim.. ey gidi gunler..😁😁

Nasıl bir allahın belasıysa kurtulamıyoruz canım.. Bu arada 7 haftadır almıyor çocuğunu ama bütün derdi biziz. Gurursuz yaa, eşimin doğum gününde sırf mesaj atabilmek için yeni instagram hesabı açıyor ve mesaj şöyle "biricik kızının, bir tanecik evladının annesi olarak doğumgününü kutlamak istedim". Eşim cevap yazmamak için direniyor. Hadi diyorum karakola, yok uzak, yok 2 vasıta bilmem ne. 2 gün sonra benim doğumgünümde kızımız anneannesinden geliyor. "annee, bilmemne annem dedemi aradı, kocacığımın doğumgününü kutladım, siz de kutlayın dedi" diyor. Allahımmm tam bir tımarhanede yaşıyorum. Kızını gidip görmüyor da bunlarla uğraşıyor. Ben günlerce ağladım nelerle uğraşıyorum ben bunları haletmiyorum diye. Benim rahat kocam bişey yapmadığı gibi Bi de diyor ki canını sıkacak bişey yok, sen büyütüyorsun 😡 ve bu halde de psikolog, psikiyatrist, nörolog, eeg, mr bilmem ne ben koşturuyorum. Çok yorgunum kuzum yaaa
:KK43: keşke eşiniz bu gibi şeyleri en azından bu dönemde size yansıtmasa.. erkekler ne kadar düşüncesizler... Diyecek pek birşey bulamıyorum.:KK12:

X