aynen sağlık ocağı kuzumcanım sakin ol ara bakalım sağlıköocağı mı
inşallah canım benim elimde değil yaStres yapma canım hayırlısı olsun inşallah seninledir bebişin
aradın mı ?aynen sağlık ocağı kuzum
ebe sistemden kontrol et dedi kuzum nereyi arıcam ki canımaradın mı ?
inşallah hayırlı haberler veririmmm
onlar bi tuşa basıyo sisteme düşüyor çoğu zaman ondan dedim canımZebe sistemden kontrol et dedi kuzum nereyi arıcam ki canım
peki senin ağrın kanaman var mıKızlar içim rahat etmedi acilen mersine gittiğim güvendiğim bi prof a. Belirgin bi kese göremedim ama erken de olabilir dedi. Bi kanama alanı var kocaman. Dış gebelikten şüphelendi. Uyanık ol baygınlık geçirecek gibi olursan ya da ağrın artarsa hemen haber dedi. Yarın tekrar hcg bakılacak. Sonuca göre hareket edicez. Çok korkuyorum dış gebelikteneğer kötü senaryo gerçekleşirse önce iğne ile başlarız, başarılı olmazsa hemen ameliyat dedi
bilmiyordum canım hemşire demedi hiç ama bakam hala beklemedeyim yarına kalcak heraldeonlar bi tuşa basıyo sisteme düşüyor çoğu zaman ondan dedim canımZ
Bu gün tam 10.günDün test yaptım tek çizgiydi net sanırım gebelik yok
peki senin ağrın kanaman var mı
öyle bişe olmayacak Allahın ıznıyleKızlar içim rahat etmedi acilen mersine gittiğim güvendiğim bi prof a. Belirgin bi kese göremedim ama erken de olabilir dedi. Bi kanama alanı var kocaman. Dış gebelikten şüphelendi. Uyanık ol baygınlık geçirecek gibi olursan ya da ağrın artarsa hemen haber dedi. Yarın tekrar hcg bakılacak. Sonuca göre hareket edicez. Çok korkuyorum dış gebelikteneğer kötü senaryo gerçekleşirse önce iğne ile başlarız, başarılı olmazsa hemen ameliyat dedi
cıkmadımı halaainşallah canım çok sağoll ama ne bilim ben yok diyorum eşim bence var diyo nasip :)
Allah duysun sesimiziöyle bişe olmayacak Allahın ıznıyle
çıkmadı canım bekliyorumcıkmadımı halaa
inşallah kötü birşey olmayacak canım benim dua et Rabbim yazdıysa onu yaşacağız inşallah hiç sorun yaşamayacaksın herşey güzelce ilerlesinKızlar içim rahat etmedi acilen mersine gittiğim güvendiğim bi prof a. Belirgin bi kese göremedim ama erken de olabilir dedi. Bi kanama alanı var kocaman. Dış gebelikten şüphelendi. Uyanık ol baygınlık geçirecek gibi olursan ya da ağrın artarsa hemen haber dedi. Yarın tekrar hcg bakılacak. Sonuca göre hareket edicez. Çok korkuyorum dış gebelikteneğer kötü senaryo gerçekleşirse önce iğne ile başlarız, başarılı olmazsa hemen ameliyat dedi
kıyamam sana inşallah kötü birşey olmayacakDün geceden beri ağrım var kuzum. Sağ tarafımda. Zaten bu kanama alanı da sağdaymış. Geçirdiğim ameliyatları söyleyince bunların hepsi oto immun rahatsızlıklar ve pıhtılaşma yüzünden olabilir önceki düşüğün de dedi. Doktor hiç sulandırıcı iğne falan vermedi mi dedi. Nerde dedim hocam yaa ben ne söylesem adam bişey olmaz önemli değil deyip geçti bunca zaman dedim. Rahminde duvar da var gibi görünüyor dedi. Olmayan bir sürü şey çıktı yani
İçini ferah tut. Dualarım sizinleKızlar içim rahat etmedi acilen mersine gittiğim güvendiğim bi prof a. Belirgin bi kese göremedim ama erken de olabilir dedi. Bi kanama alanı var kocaman. Dış gebelikten şüphelendi. Uyanık ol baygınlık geçirecek gibi olursan ya da ağrın artarsa hemen haber dedi. Yarın tekrar hcg bakılacak. Sonuca göre hareket edicez. Çok korkuyorum dış gebelikteneğer kötü senaryo gerçekleşirse önce iğne ile başlarız, başarılı olmazsa hemen ameliyat dedi