Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bnimde öyle cidden. gece cok miğdem yandı gözümü açamıyorum uykudan acabamı diyorum ama genede :KK70::KK70: ama yok yani hissetmiyorum olcagına dair bişey. reglim gecikmesin geçen ay gibi yeter bana .
belki de acabaların altı doludur du bakam öğrencez :KK70: bu arada ben de gece mide fesatı geçirdim dün akşam 1 ekmek sucuklu kaşarlı tost yedim aç kurtlar gibi sonrası yardım çığlıkları :KK70:

Allah Allah bat ne zamandı? Eğer olmazsan bat geçince bi kan ver bakalım belki geç döllenme falan olmuştur
canım normalde bat 2 nisandı ama dünkü kaset testte negatif çıktı die az daha bekliyim dedim eğer bu göğüs ağrım devam ederse o zaman kan veriyim. tekrar negatifi görmek inan istemiyorum.rabbim yardımcımız olsun.

Günaydın kizlar 🍀 ya benim sağ taraftaki kasigima ara ara batma oluyor yumurta catlamamis ya da yeni çatlıyor olabilir mi biz 46. Saati değerlendirdik ama daha geç çatlarsa haberimiz olmaz kaçar
belli olmaz çatlatma iğnesinde de geç çatlama olayı nadir de olsa oluyormuş siz yine 2 güne bir falan devam edin bence tamamen bırakmayın

• Beğen
Reactions: niw
belki de acabaların altı doludur du bakam öğrencez :KK70: bu arada ben de gece mide fesatı geçirdim dün akşam 1 ekmek sucuklu kaşarlı tost yedim aç kurtlar gibi sonrası yardım çığlıkları :KK70:
😃😃😃😃 Hey maşallah bu kız zeytinyağına kızarmış ekmek banarım sadece diyen kız değil mi bdjshsha 😃😃

Kizlar bu arada rüyamda hamileyim ve bebeğim karnımda yine ölüyor ben hem ona ağlıyorum hen de yeniden suni sancı verecekler diye korkudan duramıyorum çok zordu o süreç çok Allah im .. aklıma geldikçe tüylerim hala diken diken oluyor. Rüyamda oyle korkuyorum ki sabah uyandığımda dişlerimi öyle sıkmışım ki çenem uyusmustu Allah im ölecekse hiç hamile bırakma diye ağlıyordum :KK42:

Kizlar bu arada rüyamda hamileyim ve bebeğim karnımda yine ölüyor ben hem ona ağlıyorum hen de yeniden suni sancı verecekler diye korkudan duramıyorum çok zordu o süreç çok Allah im .. aklıma geldikçe tüylerim hala diken diken oluyor. Rüyamda oyle korkuyorum ki sabah uyandığımda dişlerimi öyle sıkmışım ki çenem uyusmustu Allah im ölecekse hiç hamile bırakma diye ağlıyordum :KK42:
allah korusun canım rabbim sağlıklı versin :KK43:

İnşallah canım benimm yaaa aynen bi sonraki gün çkkıyor😇🙏🏻
Selam canim nasilsin kac gun oldu igneyi oldugun gun ile birlikte canim.. benim 16.gunum 12.gune kadar hep test yaptim.negatifti testim bitti siparis verdim bugun gelicek ama adetim de gelicek gibi agrilarim cok kasiklarimda karincalanma ve bacaklarimda tutmuyor bu sefer cok fena olacak gibiyim.. sen idrarda test yaptinmi canim.. yazdiklarini kacirdim...bide bisey soracam adet en gec ne zaman gelir..

Kızlar cuma günü 332 ydi hcg. Bugün yani 3 gün sonra 669. Dün olsaydı bu değer normal derdim ama yine sıkıntı mı olacak acaba yaa 😔
Canim zaten testi verdikten sonra 3.gunun olmus oluyir bence hic bi sorun yok.. hemen kotu duusnmeyin.. Allah hayirlinetsin insallah.. saglikla gecirecegim diye surekli telkin ver kendine...kotu dusunceleri at..

canım 2 gün için %60 artış var gözüküyor. 530 olurdu pazar min. bugün 669 olmuş . yani aslında sorun yok gibi ama doktorun ne dedi ?
Selam fiona.. sende catlatma yapmistin dimi... kacinci gunu regli olunuyor.. testim de yok adette olmadim.. en gec 17.gunu mu geliyor... senin daha oncekiler kacinci gun gelmisti..

Bu kadar strese, üzüntüye tutunursa mucize zaten kuzum.. Evet yarın son kez bakacağız.
Kuzum sonuç çıkınca haber ver bize, merak ediyoruz...

Aman ya boşver eşini... erkeklerin hepsi böyle hizmet bekler, destek bekler hep ilgileneceksin.. ama bize gelince tık yok.. alıştık artık. sen içinde mutlu olmaya bak, başkasının mutlu etmesini bekleme.. sevdiğin müziği aç, şarkı söyle kahveni çayını yudumla yaslan arkana. mutlu olmak için sebep çok.. valla eşimi düşünerek moralimi bozamam...Hıhh..:KK69:

Ayy ne güzel yazdın yardımcı oldun bilgilerin için çok teşekkür ederim. Doktorunuz çok güzel konuşmuş valla ne güzel demiş çipliye o kadar vereceğime tüp daha iyi daha mantıklı 🤗 inşallah senden bu ay alırız dilerim kalmasın tüp kısmına ya sana ayrı dualar edeceğim nasiptir bilinmez. O kadar tedavi ilaç aldın bu ay hayrını göreceksin 😍3.tutar Allahın izniyle inşlh❤️heyecanlı güzel bir ay daha seni bekliyor ❤️
Dün akşam giremedim anca okudum yazdığını kuzum 🌺 Allah çok çok razı olsun ettiğin dualar senin de yardımcın olsun bende sana dua edeceğim kuzum 🌺

Canım inşallah bu sefer tutar da Tüp e gerek de kalmaz :) Bol şans diliyorum.
Gonal f reglden kaç gün sonra başlanıyor?
Kuzum adetin 3 ile 5 günleri içinde başlanıyor
Bana doktorum 4.günü başlattı
Amin kuzum Allah razı olsun
Bu ay hepimizin karnında bebişler olsun İnşaAllah ☺️🤲

Üniversite hastanesi devlet canım öbür ay femara ya da letu isteyeceğim olmazsa bir ay da igne ile yumurta büyütme denemek istiyorum ama onun ignesini gonalf menapur vb gibi çok pahalı oluyormuş rapor ile ücretsiz oluyormuş ondan sorayım dedim sana iki ay sonra ihtiyacım olir diye inşallah gerek kalmaz tabi ama
Kuzum doktor bana 2 kutu gonal f yazdı 1 tane ovitrella yazdı
Toplamda 1100 tl tuttu
Rapor çıkarttık diye 570 tl düştü anca

X