Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
canım keşke bırakmasaydın sizde genetikmiş bi de benim düşmesine rağmen günde 1 tane içmeye devam ediyorum

evet tatlım o da olası bi seçenek, ben bugün de testi yapar yoluma bakarım neyse ki dünü değerlendirdim
Aynen canım bence o belki tüpteki tıkanıklığa sebep olan şey belki diğer yerlerdeki enfeksiyon o akıntıyla bir geliyor olabilir. İnşallah atılıyor kurtuluyorsun bence
ay inşallah bebişim

Beklemedeyim ben belli olsun yazarım

Dediğin gibi olmuş olabilir, bazen hiçbir sebep yokken bile düzen bozulabiliyor stres kaynaklı bile olabilir, kötü düşünme hemen kist falan olmamıştır inşallah

Reactions: niw
Ovulasyondan sonra 9.gün akşam silik bir çizgiyle öğrendim been 10.gün akşam 27 idi kan testim. Yarın 14. Gün tekrar test vereceğim yolunda mı diye kızlar

Ovulasyondan sonra 9.gün akşam silik bir çizgiyle öğrendim been 10.gün akşam 27 idi kan testim. Yarın 14. Gün tekrar test vereceğim yolunda mı diye kızlar
Hayırlı olsun canım çok sevindim :) soru cevap bekliyoruz o zaman senden de :)

Hahahah ben de katılıyorum kocana valla çer çöp benim de ama ben baya hatırlamıyorum çoğu şeyi artık bence etkisi olabilir canım kahve
Yazdığım anda pişman oldum, benimki küçülürse gereksiz bilgileri değil de gereklileri siliyor diye
Hahaha bu ne bee napacaklarını şaşırmışlar ben asla aş etmem bunları diye düşünüyorum o yüzden dolandırılmam
Ben net dolandırılırım. Her sene düzenli olarak aşeriyorum bunları. Servet dökerim kesin :/

Canım hangi ilaçları içip be gibi sonuç aldınız eşinizden kaçırdım ben

ay cok sevındım canım yaa boşu boşuna nasıl panık ettırdıler senı yok kanserdı yok patlayacak felan. cok sevındım vallahi

ay cok sevındım canım yaa boşu boşuna nasıl panık ettırdıler senı yok kanserdı yok patlayacak felan. cok sevındım vallahi
Aynen valla çok stresli zamanlar. Neyse ki suanlik bir durum yok gerçekten de kistin içi bomboş bana da gösterdi birşey yok. Bebiş de iyiydi az hareket ediyor zorladı biraz doktoru

Takvimimde dongum 25 e düşmüş bu yuzfen 26 martti. Duzelttim 28 ve adet baslangicim 29 imis. Dun aksam az bi kahverengi akintim vardi. Sonra kesildi su an hicbisey yok ne gelen var ne giden sozde adet oldugim gibi tup bebek merkezjnde randevu alcam beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…