Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Turuncuyu sevmeyip turuncuya evlenmek ve turuncu doğurmak senin de hayattaki sınavın bu demek ki 😆
Ya kim demiş turuncu doğuracağımı? Hayır kim dedi sana, kiiim? Turuncu çekinik gen. RE SE SİF! Anladın mı? Bana benzeyecek. Göz rengini babasından alabilir çok istiyorsa.

Oha anneni çağırsana buraya bizi iki tokatlasın 😂
Keşke kuzum ya, annecim memlekette anne diyom tatıştık bir meditasyon yapar mısın kendimize gelelim bakıyorum yarım saate düzeliyor herşey.. annem en büyük destekçim, iyi ki meditasyon var. ben yapamıyorum ama keşke yapsam.

Evet ben esmerim yazın çok severim bronz tenle harika oluyor mayomu bile turuncu almıştım en son 😆
evet ya gerçekten turuncu ve esmer ten harika :21:

Hahahajjs tünelden geçerken başımızın üstünde tuzluğu üç tur döndererek mi hamile kalıyoruz acaba? Çünkü bu doğum yöntemi. Bunu da listeye alabilirim. Sağ ol 🤣
bence girerken hamile kalınabilinir, çıkışa yakın doğum olur gibime geliyor :KK70:Ama benim algılama da sorun var biliyorsun :)

Aynen canım işte rahimde değil tüpte büyüyor doktor da öyle dedi aslında dış gebelik riski var mı dediğim zaman, dış gebelik riski her zaman var tüp açıkta olsa kapalı da olsa onunla ilgili değil çok dedi
evet, o yüzden bazı drlar tıkanıklık varsa ve ufak bir problem varsa eşlerde uğraşmaya değmez hem de tüp yüzdesi daha başarılı diye tüpe yönlendiriyorlar... Tabi bazı dr lar ise karı da düşünmüyor değil.yoksa ne babamız ne amcamız.

bence girerken hamile kalınabilinir, çıkışa yakın doğum olur gibime geliyor :KK70:Ama benim algılama da sorun var biliyorsun :)
Ya tımarhane hapishane olayını seninle konuştuk biz di mi ahahahhshsjsjsjjsjsjsjkss
Yok bu dediğin aklıma yattı. Ben paket programlara kolay kanıyorum. Bu da aklıma yattı o yüzden 🤣

U Uzaygemisi35 nerde yaa dişçiyi dövmeye mi gitti naptı huhuuuu nerdesin?
Kız azcık geride kalmışım oku oku yetişemedim 🤣 bugün azcık çalışayım dedimdi. Sabah hastaneden telefon geldi, dişçi bey benimle görüşmek istiyormuş 😒 başta ben görüşmek istemiyorum kendisiyle dedim ama ne diyeceğini merak ettim. Özür falan diledi bazen böyle olabiliyor diye. Dedim bu basit bir hasta memnuniyetsizliği değil bana bu şekilde bağıramazsınız şikayetim geçerli falan dedim. Öyle hastaneye de kızdım resmen bu seni şikayet etti diye beni adamın önüne atmışlar. O da yalandan özür diliyor işte 😒 bir de 30 senedir bu işi yapıyorum arada memnun edemediğimiz hastalarımız oluyor. Ben yaptığınız işle ilgili memnuniyetsizlik ten bahsetmedim bana bağırıp bu şekilde çocuk azarlar gibi konuşamazsınız dedim. Bir de herhalde hastaya ne yapacağını da söylemrmişsiniz tedaviyle ilgili bilgilendirmemişsiniz demiş olacaklar ki bana telefonu kapatırken şey diyor. Birkaç gün sızlayabilir normaldir şöyle yapın böyle yapın. Bsg diyemedim ya..

Ya tımarhane hapishane olayını seninle konuştuk biz di mi ahahahhshsjsjsjjsjsjsjkss
Yok bu dediğin aklıma yattı. Ben paket programlara kolay kanıyorum. Bu da aklıma yattı o yüzden 🤣
aynen o zat benim :) Bir tek köprü geçiş parası vereceksin o kadar. Darısı başıma )

Kız azcık geride kalmışım oku oku yetişemedim 🤣 bugün azcık çalışayım dedimdi. Sabah hastaneden telefon geldi, dişçi bey benimle görüşmek istiyormuş 😒 başta ben görüşmek istemiyorum kendisiyle dedim ama ne diyeceğini merak ettim. Özür falan diledi bazen böyle olabiliyor diye. Dedim bu basit bir hasta memnuniyetsizliği değil bana bu şekilde bağıramazsınız şikayetim geçerli falan dedim. Öyle hastaneye de kızdım resmen bu seni şikayet etti diye beni adamın önüne atmışlar. O da yalandan özür diliyor işte 😒 bir de 30 senedir bu işi yapıyorum arada memnun edemediğimiz hastalarımız oluyor. Ben yaptığınız işle ilgili memnuniyetsizlik ten bahsetmedim bana bağırıp bu şekilde çocuk azarlar gibi konuşamazsınız dedim. Bir de herhalde hastaya ne yapacağını da söylemrmişsiniz tedaviyle ilgili bilgilendirmemişsiniz demiş olacaklar ki bana telefonu kapatırken şey diyor. Birkaç gün sızlayabilir normaldir şöyle yapın böyle yapın. Bsg diyemedim ya..
Bu adama bile üzüldüm. Üzülmemem lazım çünkü kendi seçti bunu. Kendi hür iradesiyle yaptı yani yapmaması gereken şeyleri

Bütün hepsini okudum canım hem gözlerim doldu o kadar iyi anladım ki bu sebepsiz şey kabus gibi aynı hala insan birşey mi benim doktor mu göremedi demekle kafayı yedirtten durum. Tam 9 doktor denedim özellikle 2 doktorumla baya içli dışlı oldum. Doktor bana soruyor acaba niye olmuyor ki ben doktora. 🙈 Bende sadece yaptırmadığım kan pıhtılaşması kaldı onu da düşük 2 olacak tutturdu hematolojide manyak doktor bende kendi doktoruma gidip isteticem ondan da birşey çıkmazsa yapck birşey yok. Benim de 8.haftalıkken kalbi durdu içimde parlanmış bebek rahim bomboştu 😭Kimyasal neymş onu geç öğrendim belki kaç kimyasalım oluyor kimbilir ondan da eminim. Sorun çocuk durmuyor vucuddan atıyor kendini üzülmeni o kadar iyi anlıyorum ki üzülmen hiç bir yere varmıyor bende eşim yanında ağlamak istemyrm görürse benden çok üzülür. Bebeğim düştüğü gün aralıksız ağladım eşimde ağladı adamın da derdi var ama benimle uğraşmaktan derdini çekemedi ben Ogün artık bittim kusa kusa miğren tuttu beni Allahım diyorum kendime hakim olamıyorum rengin benzim gitti kürtaj olacam birde nasıl kandırayım kendimi diyorum eşim var yanımda onun için yapma diyorum 😭girdim çıktım sonra yolda çocuk görmeye dayanamadım eve götür beni dedim evden dışarı çıkmadım baya bir süre. Allahım birdaha verip alma ne olursun dedim belki vermedi ondan bana ama yinede verip olandan etmesin kimseyi dayanılır gibi değil birde 8 haftalıkken bunları yaşadıysam 😞😞seni nasıl anlıyorum bilsen kuzum nasıl ne zor şeyler yaşamıssındır. İşte bizim sınavımız da bu beklemek istemek olmaması nereye istersen hangi söze ona sığınmak 😏aşılamanı olmazsa yaptır sonra 4 veya 5 ay bırak bu işin peşini kendini her yönde toparla aldığın o tedaviler belki o arada yanıt verir. Benim arkadaşım 1.aşılam oldu 6 ay sonra hamiş kaldı. 🙈
Çok zor süreçten geçiyoruz hepimiz ablam ilk denemesinde hamile kaldı kardeşim evlendi hemen eşi o ay hamile kaldı görmeye dayanamıyorum içim parça parça oluyor sende hamile yada çocuk görünce kötü oluyor musun 😔

Bu adama bile üzüldüm. Üzülmemem lazım çünkü kendi seçti bunu. Kendi hür iradesiyle yaptı yani yapmaması gereken şeyleri
Ben de üzüldüm biliyor musun. Hala kibar kibar konuştum ben sizin hekimliğinize bir şey demedşm diye. Ama gayet kendi ne yaptığının farkındaydı benimle konuşması çok samimiyetsizdi. O nedenle boşa üzüldüğümü anladım.

Keşke kuzum ya, annecim memlekette anne diyom tatıştık bir meditasyon yapar mısın kendimize gelelim bakıyorum yarım saate düzeliyor herşey.. annem en büyük destekçim, iyi ki meditasyon var. ben yapamıyorum ama keşke yapsam.

evet ya gerçekten turuncu ve esmer ten harika :21:
annen bize toplu medıtasyon yapabılırmı :KK70: ya bak altın bulduk vallahi. cıdden su bebiş için bir çalışma gondermezmı bıze:KK70:bu attıgın dısında

Devlette mi yaptırdın aşılamanı canım? Seninle kaderimiz bir 🙄hepsini okudum. Çok üzüldüm ama çok da psikolojik bozmuşsun kendini hadi şuan hamiş olsan böyle bebeğin nasıl dursun sende yazık ya 😏lütfen bu kadar yapma bunu kendine bende aynıyım napalım aya da çıksak faydasız zorla değil ki 😣nasiple kavga olmuyor o ben nasıl istersem öyle gülerim diyor. 🙈
Psikolojik destek almama rağmen toparlanamadım bu toparlanmış halim birde öyle düşün 😢

annen bize toplu medıtasyon yapabılırmı :KK70: ya bak altın bulduk vallahi. cıdden su bebiş için bir çalışma gondermezmı bıze:KK70:bu attıgın dısında
Annem bebek için benim üzerime çalışıyor ama hanüz yok, en çok stres olma diyor olacak ben eminim diyor... ANcak sakinleştirebilir herşeyi yoluna sokabilir fakat Allahın ol dediği şeyi yapamaz.. Ama güzel enerji gönderebilir söylerim kendisine.

Aynen valla olabilir 🙈 kadınlardan ben de korkuyorum 🙈

Hahaha imzalı olacak canım her türlü maddeyi dahil edicez

Aaa bizi hiç örnek almıyorsun çocuğun beşiği bile hazır 🤣🤣

Hahaha canım biz anladık senin süpürgen falan var ben tam cadı canlandırıyorum seni 🤭🤣🤣

Oy canım aynen benim de çok düşmüş... Çok iyi yükselmiş canım ben de bu akşam başladım bakalım inşallah toparlar benim de. Bir yan etki fln yaşadın mı? Koyun yününden elde ediliyormuş çok tiksindim ya 🤣 içinde öyle yazıyor şok oldum
canım o koyun yünü
olayını bilmiyodum keşke bilmeseydim 😁 ama zaten yün bu doğal koyun da doğal yün de doğal 🤢😅

kuzum saka bi yana ben hiç yan etki hissetmedim. kullanınca zamanla farkı anlıcaksın gün içindeki hareketime bile etki etti bencr olumlu şekilde .

Annem bebek için benim üzerime çalışıyor ama hanüz yok, en çok stres olma diyor olacak ben eminim diyor... ANcak sakinleştirebilir herşeyi yoluna sokabilir fakat Allahın ol dediği şeyi yapamaz.. Ama güzel enerji gönderebilir söylerim kendisine.
Tabiki oyle orası. Ama enerjılerını gonderırse sevınırız:))

X