Olum o bizim geleceğimiz işte. Ben direkt öyle olucamYa ben bi de şeye çok kıl oluyorum. Bazıları hamile kalınca sanki hiç uğraşmamış ilk aydan hamile kalmış gibi triplere girip yargı dağıtıyorlar ya
üsküdar adresiGoogle>laiklik elden gidiyeeah amca ev adresi>enter
Yok la adam bayağı mobil. Tüm ilçeyi geziyor. Farklı yerlerde görüyorum. Kocam da kendisinin hastası. Son gördüğmüzde foroğrafını çekip arkadaşlarına attıGoogle>laiklik elden gidiyeeah amca ev adresi>enter
gerçekten bazen cehalet mutluluk hem de baya iyi mutluluk.Yazmıyor işte. Burda sizin gibi uzmanlar var niye gitsin tek tek arasın. Anlayamadınız şu zihniyeti. Bu hayatta onlar kazanıyor bakın
Cinsiyetini de yazsın cinsiyetini de.
Boyunu da yazsın.
Sen kıvırcık istiyordun. Onu da yazsın onu da...
Senden öyle bi performans bekliyorumOlum o bizim geleceğimiz işte. Ben direkt öyle olucamBi hamile kalayım. Kendimi burdan attırana kadar yargı dağıtacam!!! Herkes susacak beeeeen konuşacağım, BEEEEN!
şey diyoduya kız kürtaj ediyeaGoogle>laiklik elden gidiyeeah amca ev adresi>enter
O amcaya kalp krizi geçirmiş ölmüş diyorlardı yalanmış demek kiYok la adam bayağı mobil. Tüm ilçeyi geziyor. Farklı yerlerde görüyorum. Kocam da kendisinin hastası. Son gördüğmüzde foroğrafını çekip arkadaşlarına attı
Kürtaj ediyoz burdaşey diyoduya kız kürtaj ediyearöportaj dıcegıne
Lan kadın sizi dinliyormuş resmen ben onun şokundayım hangi odalarınız birleşikgerçekten bazen cehalet mutluluk hem de baya iyi mutluluk.
çok isterdim surda öğrendiklermin milyonda birini bilerek çocuk sahibi olayım onun yerine evde sürekli telde bu işleri konuştuğumz için bi kaç yakın dostumla karşı komşım bütün siteye beni ve eşimi doktor olarak tanıtmş iyi mi ?
salonlar birleşik ya saka gbii kapıcı işte eşimi durduruyor siz hangi branssınız diye eşim bilgisyar dyo ahahha aa biz siizi doktor sanıyıduk eşinizi de . karşı komşunuz öyle diyince konuştınız sandık demiş...Lan kadın sizi dinliyormuş resmen ben onun şokundayım hangi odalarınız birleşik
Fahri doktor.gerçekten bazen cehalet mutluluk hem de baya iyi mutluluk.
çok isterdim surda öğrendiklermin milyonda birini bilerek çocuk sahibi olayım onun yerine evde sürekli telde bu işleri konuştuğumz için bi kaç yakın dostumla karşı komşım bütün siteye beni ve eşimi doktor olarak tanıtmş iyi mi ?
Senden öyle bi performans bekliyorum
Gayet diri, gayet sağO amcaya kalp krizi geçirmiş ölmüş diyorlardı yalanmış demek ki
Oha ben de sanıyorum ki tanışıyorsunuz. Milleti de başınıza sarmak için kötü bir arkadaş şakası yaptılar. Yuh!salonlar birleşik ya saka gbii kapıcı işte eşimi durduruyor siz hangi branssınız diye eşim bilgisyar dyo ahahha aa biz siizi doktor sanıyıduk eşinizi de . karşı komşunuz öyle diyince konuştınız sandık demiş...
karşı komsunun suratını bi kere gördüm o kadar....
yaa tam bunu izlicektim çıktım evden kan vercem diye ahhaha bu muymuş adam ya 31 yaşında falan diyolardı herkes birbirine yürüyomuş falanFahri doktor.
Bazen değil, her zaman cehalet mutluluk. Ben bunun ayırdına biraz geç vardım maalesef. Zarardan da dönemiyorum.
Bugün Müge Anlı'da adli tıp profesörü Şevki bey isyan ediyordu. Yarıldık izlerken. Antep'te iki tane imam nikahlı birlikteliği varken kuzeninin 15 yaşındaki kızını kaçıran Halil'in konusunu işliyorlar. Kadınlar Halil için kavga ediyor. Şevki bey de diyor ki "biz bunca yıl okuduk. Ben hiç benim için böyle kadınların kavga ettiğini falan görmedim" ahshhshshs
Paylaşılamayan Halil'in görüntüsü ektedir.
Eki Görüntüle 2809215
Evet ama kızı da kandırıp onun da kalbini çalmış galiba. Bir de asker kaçağı çıktı. Aranıyor. Adam tek kelimeyle pislik. Kadınlar hala adamı paylaşamıyor. Gerçi bir tanesi fikrini değiştirdi gibi ama ne kadar kalıcı olur bilemedim.yaa tam bunu izlicektim çıktım evden kan vercem diye ahhaha bu muymuş adam ya 31 yaşında falan diyolardı herkes birbirine yürüyomuş falanbak tertemiz kafalar yada aşırı bugulu. çocuğu istismar etmiş sanırım pislik herif.
şevkicim bu ara gergin arifcimle kavgadan sonra azcık agresfilk yapıştı üzerine
Sabah briefing verdi o. Sen kaçırmışınsleepy05 like faaavv atmadan önce yaz bize kız merak ettik nasılsınn geçmiş olsunnn
aaa görmedim o sıra lab kapısında totem yapıyodum bulur okurum benmSabah briefing verdi o. Sen kaçırmışın
Evet yazdım benaaa görmedim o sıra lab kapısında totem yapıyodum bulur okurum benm