Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benim de inşallah güzel gelişmeler oluyordur hayatındaYa @Canikox birkaç gündür benim de aklıma geliyor ama kendini toparlayacaktı belki uzak kalmak istemiştir diye dürtmek istemedim. İyidir inşallah
Allah razı olsun canımm insallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün insallahhayırlısı olur inşallh canım açılmştır bence dua edicem senin için hayrılısylA senden de güzel haberler alıcaz inşallh.
Bize de göndeeer 🌨Günaydın hanımlar, lapa lapa kar yağıyor
Temizlik getirsin, virüsleri yok etsin
inşallah canımmmm artık gelsinler çok bekledikAçıldı dedilerse açılmıştır canım insallah laparoskopiye gerek kalmadan gelir bebişinn bende sağda yapışıklık olabilir diye rahim filmi istedi çikolata kisti var diye ama çok şükür çıkmadı yapışıklık.
bize de soğuğu geldiGünaydın hanımlar, lapa lapa kar yağıyor
canım yüzde 90 bugün gelecek gelmekte olan. 24 nisan olarak güncellersen sevinirim.Kızlar durumunda değişiklik olan var mıııı ?
@Blacklight 15.03.2021 19 AY GECİKME @Portakalli cikolat 20.03.2021 9 AY GECİKME zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME @NaaNaa 23.03.2021 32 AY gurbetgulu16 24.03.2021 6 AY @Alisa35 24.03.2021 5 AY @Lavantakokusuu 24.03.2021 3 AY olcaaay 24.03.2021 3 AY @gocmenkizi_35 24.03.2021 8 AY @fiona13 25.03.2021 28 AY merakligzm 25.03.2021 11 AY
Ben 12 gün lekelenmeden sonra dün adet oldum şimdi doktora gidiyorum inşallah kötü bişey çıkmazKızlar durumunda değişiklik olan var mıııı ?
@Blacklight 15.03.2021 19 AY GECİKME @Portakalli cikolat 20.03.2021 9 AY GECİKME zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME @NaaNaa 23.03.2021 32 AY gurbetgulu16 24.03.2021 6 AY @Alisa35 24.03.2021 5 AY @Lavantakokusuu 24.03.2021 3 AY olcaaay 24.03.2021 3 AY @gocmenkizi_35 24.03.2021 8 AY @fiona13 25.03.2021 28 AY merakligzm 25.03.2021 11 AY
Yeni bat 24 nisanBen 12 gün lekelenmeden sonra dün adet oldum şimdi doktora gidiyorum inşallah kötü bişey çıkmaz
Haber ver canım bize de.Ben 12 gün lekelenmeden sonra dün adet oldum şimdi doktora gidiyorum inşallah kötü bişey çıkmaz
Ben değildim cnm ya adetime de nazar ettim iki aydır gec geliyo bikac ay 28 gunde bir geldi çok dillendirdim nazar oldu ama gelecek gibi sanki aksam tam yatacam canım kuru köfte çekti ama nasil anlatamam e testim negatif hamile değilsem o zaman pms belirtileri bazen böyle adet olmaya yakin çeker cnm biseylerzeynep-ahmet testin negatif çıkmış pfff umutluyduk senden
Aynen cnm ya ben çok sık görürüm böyle rüyalar eşimle ilgili demekki bilincaltimda bununla ilgili attığım şeyler var eşime anlatırım diyo ki o bilinçaltında neler biriktiriyosun çöplük oldu iyice rahat ol bi yere gitmiyorumanaa ben de kocamı gördüm sabaha kadar kavga ettim onla bize kocalardan görünmüşler
Cnm valla tipik gebelik belirtileri bunlar ama bunlar için çok erken olduğunu düşünüyorum beynin sana oyun oynuyor hamileymissin gibi hissettiriyor olabilir ama insallah oyle değildir erken yumurtlama vardır da hamilesindiraa birde birkaç gündür aşırı uykum geliyo gündüzleri canım nedense devamlı bir uyuma isteği nedendir bilmem.
Ben de kavga etmiyorum ama suratım asiliyo yüzüne de bakasım gelmiyor gerçekte yapmış gibi ya benim eşim biz ilk evlendigimiz zamanlar olsun nisanliyken olsun pek dikkat etmezdi kadınlarla olan muhabbetlerinde yani kötü anlamda değil ama sakalasmayi falan cok severdi zamanla içinde kötülük olmadığı için düşünemediğini ve yapısında girişkenlik oldugu icin bu şekilde davrandigini çözdüm yani baktim bir de sadece yasitlariyla değil kendi köylerindeki yaşlı kadınlarla da ayni ondan sonra sinirlenmedim ama yine de bilincaltima işlemişim bu rahatsizligimi demekki hala kurtulamadım simdi yaşı ilerledikçe daha çok oturaklasti hal hareketlerine dikkat ediyor artık kadınlarla konuşurken falan resmen elimde büyüdü kerata ama cok giriskendir kendini sevdirir hemen bi ortama girse yabancılık çekmez 5 dk da arkadaş 10 dakikada da akraba çıkabilir oğlum sende şeytan tüyü mu var derler hepGeçmiş olsun. Ben böyle rüyalardan uyanınca kendisiyle gerçekte kavga ediyorum surat asıyorum falan. Allah korusun. Rüyası bile korkunçlu
inşallah canım bende tabi bilemiyorum hayırlısı bekleyip görücez hepbirlikte .Ben değildim cnm ya adetime de nazar ettim iki aydır gec geliyo bikac ay 28 gunde bir geldi çok dillendirdim nazar oldu ama gelecek gibi sanki aksam tam yatacam canım kuru köfte çekti ama nasil anlatamam e testim negatif hamile değilsem o zaman pms belirtileri bazen böyle adet olmaya yakin çeker cnm biseyler
Aynen cnm ya ben çok sık görürüm böyle rüyalar eşimle ilgili demekki bilincaltimda bununla ilgili attığım şeyler var eşime anlatırım diyo ki o bilinçaltında neler biriktiriyosun çöplük oldu iyice rahat ol bi yere gitmiyorum
Cnm valla tipik gebelik belirtileri bunlar ama bunlar için çok erken olduğunu düşünüyorum beynin sana oyun oynuyor hamileymissin gibi hissettiriyor olabilir ama insallah oyle değildir erken yumurtlama vardır da hamilesindir
Ben de kavga etmiyorum ama suratım asiliyo yüzüne de bakasım gelmiyor gerçekte yapmış gibi ya benim eşim biz ilk evlendigimiz zamanlar olsun nisanliyken olsun pek dikkat etmezdi kadınlarla olan muhabbetlerinde yani kötü anlamda değil ama sakalasmayi falan cok severdi zamanla içinde kötülük olmadığı için düşünemediğini ve yapısında girişkenlik oldugu icin bu şekilde davrandigini çözdüm yani baktim bir de sadece yasitlariyla değil kendi köylerindeki yaşlı kadınlarla da ayni ondan sonra sinirlenmedim ama yine de bilincaltima işlemişim bu rahatsizligimi demekki hala kurtulamadım simdi yaşı ilerledikçe daha çok oturaklasti hal hareketlerine dikkat ediyor artık kadınlarla konuşurken falan resmen elimde büyüdü kerata ama cok giriskendir kendini sevdirir hemen bi ortama girse yabancılık çekmez 5 dk da arkadaş 10 dakikada da akraba çıkabilir oğlum sende şeytan tüyü mu var derler hep
Günaydınlar neredesin merak ettim kar yağıyor? Keşke kar yok etse bizde kurtulsak artıkGünaydın hanımlar, lapa lapa kar yağıyor
Ben tüplü daldığım ay hamile kaldım uzay. Üç ay bitti bile. Ellerinden öperGünaydın kızçeler 300 sayfa yazışmışsınız yine maşallah yakalayamadım hepsini herkes iyidir inşallah burası karlı çok güzel ama dişçiye randevu almıştım iptal edicem galiba bu havada gitmek istemedim
Er haber vermemişsinix daha altın takacaadım maşallah okula yazdırınca haber verseydiniz.Ben tüplü daldığım ay hamile kaldım uzay. Üç ay bitti bile. Ellerinden öper
Günaydın canım hayırdır dişinde ne sıkıntı var ?Günaydın kızçeler 300 sayfa yazışmışsınız yine maşallah yakalayamadım hepsini herkes iyidir inşallah burası karlı çok güzel ama dişçiye randevu almıştım iptal edicem galiba bu havada gitmek istemedim
Ya eski bir dolgum ya da kanal tedavisi olan dişim yokluyor. Sanırım içeriden ufak bir boşluktan çürümeye başladı ağrı yapıyor. Bir de temizlik yaptırayım diyordum. Gebelik olursa dişler çok gidiyor, o zaman ağrı sızı çeksen de bir şey yapamıyorsun. O nedenle önden halledeyim dedim çok büyük sıkıntı yok ama birkaç aydır böyle arada yokluyor, hep regl olursam gideyim bu bana sıkıntı çıkaracak diye düşündüm. Aslında hem coronadan çok çekiniyorum hem de hiç gidesim yok ama diş ağrısı da geldi mi hiçbir şeye benzemiyor biliyorsunuz napsam bilemedim vallaGünaydın canım hayırdır dişinde ne sıkıntı var ?