- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.631
Ya çok sinir bozucu gerçekten ben sonuçlarım e nabıza 1 gün geç yüklenince sinir oluyorum orda olsam sinir krizleri geçiririm. Tüp yaptırırsanız almayada mı yapacaksınız?Yazılı doküman yok evet bilgisayarda kayıtlıymış o rapora kod veriliyor, o kodla diğer doktor sistemden rapora bakabiliyormuş. Peki dedim nerede hastanın açıkça bilgilendirilmesi? Yok.. Hasta ölsün, sussun bizi dinlesin Kuzum bu yumurtlama sisteminde senin dediğini sordum, yok dedi, klomen tedavimde ultasonda baktı ya hep solda yumurta görmüş... peki ben klomen kullanmasam acaba soldan yumurta verecek miyim ki... Sanırım bu bebek işi yapay yollardan olacak gibi...
Ohh hadi gelmiş geçmiş olsun canım, sıfırdan başlıyormuş gibi denemelerde devam ben bu ay kendimi sanki yeni denemeye başlayacakmış gibi hissediyorum. İnşallah güzel haberlerini alırız eşin de takviyelere yüklensin bu aySelam kızlar, daha iyiyim bugün, dün çok bel ağrım vardı. Ağrı kesici serum ve totomdan yediğim iğneye rağmen geçmedi valla. 4 gibi falan çıktık hastaneden, uyudum bütün gün. Şöyle bir bakıp çıktım buraya da gece.
Operasyon başarılı geçmiş, birkaç tane daha varmış filmde görünmeyen onları da temizlemiş. Tertemiz oldu diyor fotoğraf falan çekmiş onları gösterdi.
Antibiyotik kullanacağım birde ağrı kesici gerekirse. Operasyondan önce gece hem içtiğim hemde fitil olarak attığım bir hap almıştım. Bel ağrım operasyon öncede vardı, sabah sordum ilaç yüzündenmiş. Rahim kanallarını falan gevşeten bir ilaç mahvetti beni. Doğum sancısıda böyle başlıyor dedi.
Korunma olayını sordum hiç gerek yok dedi, yollar tertemiz bir bakarsın hamile kalırsın bu ay dedi. Bakalım eşimin değerleride düşük ama nasip artık