| 15.03.2021 | 19 AY | GECİKME |
| 20.03.2021 | 9 AY | GECİKME |
| 21.03.2021 | 8 AY | GECİKME |
| 23.03.2021 | 32 AY | |
| 24.03.2021 | 6 AY | |
A Alisa35 | 24.03.2021 | 5 AY | |
| 24.03.2021 | 3 AY | |
| 24.03.2021 | 3 AY | |
G gocmenkizi_35 | 24.03.2021 | 8 AY | |
| 25.03.2021 | 28 AY | |
| 25.03.2021 | 11 AY |
allah allah inşallah iyiye işarettir bu belirtiler bat a kaç kaldı ?bilmiyorum ki canım yüzüm sivilce doldu göğslerde ağrı var ama canım bir önceki gün ciğer çekti ki ben nefret ederim ağzıma almam ciğer dün aldım yaptm nasıl yedim sanki çok severmişim gibi belkide üşüttüm hiç bilmiyorum antalyada havalar bir öyle bir böyle.
bat a bir hafta var canım .allah allah inşallah iyiye işarettir bu belirtiler bat a kaç kaldı ?
birde ben ara ara kum döktüğüm için böyle hafif bulantılar oluyo arada bilemedim hayırlısı bakalm belkide mevsim geçişindendir?allah allah inşallah iyiye işarettir bu belirtiler bat a kaç kaldı ?
Henüz gelen giden yokKızlar durumunda değişiklik olan var mıııı ?
Black Light 15.03.2021 19 AY GECİKME Cookiie 20.03.2021 9 AY GECİKME zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME NaaNaa 23.03.2021 32 AY gurbetgulu16 24.03.2021 6 AY A Alisa35 24.03.2021 5 AY Lavantakokusuu 24.03.2021 3 AY olcaaay 24.03.2021 3 AY G gocmenkizi_35 24.03.2021 8 AY fiona13 25.03.2021 28 AY merakligzm 25.03.2021 11 AY
bat a bir hafta var canım .
birde ben ara ara kum döktüğüm için böyle hafif bulantılar oluyo arada bilemedim hayırlısı bakalm belkide mevsim geçişindendir?
hadi bu ay güzel haberler alalım senden inşallah :)aa birde birkaç gündür aşırı uykum geliyo gündüzleri canım nedense devamlı bir uyuma isteği nedendir bilmem.
aa sen de mi film çekildin bu ay ? bi sıkıntı çıktı mı ? antibiyotik kaç tane kullandın, doktor korunmanı söyledi mi canım ?Henüz gelen giden yokcumaya kadar bekleyeceğim rahim filmi ve antibiyotik adeti geciktirebilir belki
Belki de hamileyim
Yok çıkmadı canım çok güzel dedi doktor hiç bir sıkıntı yok dedi. 3 tane antibiyotik verdi. 2 gün sonra ilişki olabilir dedi ama benim kanamam oldugu için 3 gün bekledik. Yumurtlama takibi de yapmiştim zaten.aa sen de mi film çekildin bu ay ? bi sıkıntı çıktı mı ? antibiyotik kaç tane kullandın, doktor korunmanı söyledi mi canım ?
E böyle düşüne düşüne bozulacak düzenin. "İlaç kullanmıyorum artık, regl oldum vücudum attı onu, düzelir" diye düşünsene güzel güzelDüzenli ilişki varda regli gunum degıstıgı ıcın hep adet gunumu belırlıyodm onla bide gecen ay yumurtlama olmadı ya bu ayda olmaz mı diye
inşallah canım 3 nisanda eşimin doğum günü hayırlısı olur inşallh.hadi bu ay güzel haberler alalım senden inşallah :)
aa sen de mi film çekildin bu ay ? bi sıkıntı çıktı mı ? antibiyotik kaç tane kullandın, doktor korunmanı söyledi mi canım ?
çok sevindim canım inşallah bebişin bu ay gelirYok çıkmadı canım çok güzel dedi doktor hiç bir sıkıntı yok dedi. 3 tane antibiyotik verdi. 2 gün sonra ilişki olabilir dedi ama benim kanamam oldugu için 3 gün bekledik. Yumurtlama takibi de yapmiştim zaten.
Sen de mi çekildin film nasıldı sonuçların
Geçmiş olsun. Ben böyle rüyalardan uyanınca kendisiyle gerçekte kavga ediyorum surat asıyorum falan. Allah korusun. Rüyası bile korkunçluGünaydın kizlar valla afedersiniz b.k gibi bir gece geçirdim sabaha kadar kocamla uğraştım rüyamda surekli yanında bi kadın vardı aynı yatakta görüyordum ay çok kötü bi duyguymuş içime resmen ateş attılar rüyamda bile hissettim giremedim yüzüne bile bakamadım o derece tiksindim eşimden az once kalktık adamın yüzüne bakamıyorum istemsiz diyor senin biseyin mi var dedim sabaha kadar senle ve kiriklarinla uğraştım psikolojimi bozdunuz
ay ben de, elimde değil bileniyorum saçını başını yolasım geliyorGeçmiş olsun. Ben böyle rüyalardan uyanınca kendisiyle gerçekte kavga ediyorum surat asıyorum falan. Allah korusun. Rüyası bile korkunçlu
hayırlısı olur inşallh canım açılmştır bence dua edicem senin için hayrılısylA senden de güzel haberler alıcaz inşallh.çok sevindim canım inşallah bebişin bu ay gelir
benim sağda yapışıklık çıktıdoktor baya uğraşmış ve açmış ilk iki atışta geçiş hiç görünmüyor 4. ve 5. de geçiş olmaya başlamış. Sonra 5 dk beklemişler tekrar görüntü almışlar onda daha net. Ama tabi laparoskopi olmadığı için de kesin bir şey söylenemiyor. Doktor şuan için gerek görmüyorum 6 ay deneyelim eğer gebelik oluşmazsa laparoskopi yaparız dedi. doktorların ortak görüşü açıldığı yönünde ama bakalım inşallah diyelim. bana da bu ay korun dedi ama ben korunmuyorum
sağol canım benimhayırlısı olur inşallh canım açılmştır bence dua edicem senin için hayrılısylA senden de güzel haberler alıcaz inşallh.
Bir de kızıyor "Ben naptım?" diye. Ne demek naptım?!!!!ay ben de, elimde değil bileniyorum saçını başını yolasım geliyor
Açıldı dedilerse açılmıştır canım insallah laparoskopiye gerek kalmadan gelir bebişinnçok sevindim canım inşallah bebişin bu ay gelir
benim sağda yapışıklık çıktıdoktor baya uğraşmış ve açmış ilk iki atışta geçiş hiç görünmüyor 4. ve 5. de geçiş olmaya başlamış. Sonra 5 dk beklemişler tekrar görüntü almışlar onda daha net. Ama tabi laparoskopi olmadığı için de kesin bir şey söylenemiyor. Doktor şuan için gerek görmüyorum 6 ay deneyelim eğer gebelik oluşmazsa laparoskopi yaparız dedi. doktorların ortak görüşü açıldığı yönünde ama bakalım inşallah diyelim. bana da bu ay korun dedi ama ben korunmuyorum