Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
allah allah inşallah iyiye işarettir bu belirtiler bat a kaç kaldı ?

aa birde birkaç gündür aşırı uykum geliyo gündüzleri canım nedense devamlı bir uyuma isteği nedendir bilmem.

Henüz gelen giden yok cumaya kadar bekleyeceğim rahim filmi ve antibiyotik adeti geciktirebilir belki
Belki de hamileyim

bat a bir hafta var canım .
birde ben ara ara kum döktüğüm için böyle hafif bulantılar oluyo arada bilemedim hayırlısı bakalm belkide mevsim geçişindendir?
aa birde birkaç gündür aşırı uykum geliyo gündüzleri canım nedense devamlı bir uyuma isteği nedendir bilmem.
hadi bu ay güzel haberler alalım senden inşallah :)
Henüz gelen giden yok cumaya kadar bekleyeceğim rahim filmi ve antibiyotik adeti geciktirebilir belki
Belki de hamileyim
aa sen de mi film çekildin bu ay ? bi sıkıntı çıktı mı ? antibiyotik kaç tane kullandın, doktor korunmanı söyledi mi canım ?

aa sen de mi film çekildin bu ay ? bi sıkıntı çıktı mı ? antibiyotik kaç tane kullandın, doktor korunmanı söyledi mi canım ?
Yok çıkmadı canım çok güzel dedi doktor hiç bir sıkıntı yok dedi. 3 tane antibiyotik verdi. 2 gün sonra ilişki olabilir dedi ama benim kanamam oldugu için 3 gün bekledik. Yumurtlama takibi de yapmiştim zaten.
Sen de mi çekildin film nasıldı sonuçların

çok sevindim canım inşallah bebişin bu ay gelir
benim sağda yapışıklık çıktı doktor baya uğraşmış ve açmış ilk iki atışta geçiş hiç görünmüyor 4. ve 5. de geçiş olmaya başlamış. Sonra 5 dk beklemişler tekrar görüntü almışlar onda daha net. Ama tabi laparoskopi olmadığı için de kesin bir şey söylenemiyor. Doktor şuan için gerek görmüyorum 6 ay deneyelim eğer gebelik oluşmazsa laparoskopi yaparız dedi. doktorların ortak görüşü açıldığı yönünde ama bakalım inşallah diyelim. bana da bu ay korun dedi ama ben korunmuyorum

Reactions: niw
Geçmiş olsun. Ben böyle rüyalardan uyanınca kendisiyle gerçekte kavga ediyorum surat asıyorum falan. Allah korusun. Rüyası bile korkunçlu

hayırlısı olur inşallh canım açılmştır bence dua edicem senin için hayrılısylA senden de güzel haberler alıcaz inşallh.

Açıldı dedilerse açılmıştır canım insallah laparoskopiye gerek kalmadan gelir bebişinn bende sağda yapışıklık olabilir diye rahim filmi istedi çikolata kisti var diye ama çok şükür çıkmadı yapışıklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…