- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Dimi ya ama bana da niye kızdı ki fikrimizi söyleyemicez mi duyan da adam bağırdı çağırdı kovaladı falan sanacak öyle de değil ama ben pışpışlamasına çok alışmışımAmaaan onlar her gün ne tiplerle karşılaşıyordur uzay. Benim doktorlarımla seviyesiz bir iletişimim var. Ben onları çıldırtıyorum, onlar beni azarlıyor, sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz. Yani adam bunu hatırlayıp doğumuna geç gelmez ama sen bu sorunu çağırıp getirdiğin gbi ona da kendi ellerinle sebebiyet verebilirsin. Unut ve devam et. Amaaaaağn nolmuş yani bir kez de ben ukala olmuş olayım de. Kendine bu hakkı tanı mesela. Sen de insansın. Hata yapabilirsin. Finittooo
Evet. Gerilim müzüğü çalıyor arkadan, duyuyor musun? Bakçez konuşçez
Ya o seviyesiz ilişki hemen olmuyor işte zaman gerekiyor benim bu ilk oldu birkaç defa daha olursa bu drla o noktaya geliriz herhalde ama bana bir daha bir şey derse ben her şeyi kabul edicem herhalde bir daha bu aşamaya gelmeyiz insanım dimi ya sağol. Ya ben bildiğim konularda bile çok bilmiş konuşmayı sevmem. Hatta mesela uzmanlık alanımla ilgili ortamda atıp tutarlar ben orada bile ben bu alanda doktora yaptım farkında mısınız diyip böyle anlatmam yani. O nedenle sevmiyom öyle çok bilmişliği ondan sevmediğim bir insana dönüştüm diye rahatsız hissettim bugün daha çok. Ulen veletler ne hale getirdiniz bizi valla. neyse seni dinleyip bu konuyu kapatıyorum artık. Yani İnşallah
Sesi duydum çok heyecanlı valla çok heyecanlı be kız, inşallah senle birlikte her aşamaları heyecanla bekleyeceğiz burada. Bebişinle kavuşacağınızı onun mini mini barmaklarını burnunu falan düşün. Bu süreçte hep dikkatini bu güzel taraflara çekmeye çalış gerildikçe. Ama ekstra farklı konulara yönelmek de iyi gelecektir. Kocanla da son yalnız zamanlarınızın tadını çıkarın bence bir daha bu günler geriye gelmeyecek, düşünsene. Artık hayatınızın sonuna kadar çocuklu insanlar olacaksınız ve pek çok kararınız ona göre şekillenecek. Başbaşalığın da tadını çıkarın en güzel şekilde geçirmeye çalışın bu günleri. Abidik gubidik şeylere tartışmayın.