Eşim de saçmalama diyor yani bir de odada doktorla o kadar gülüştük ki pek çok ayrı konuda dışarıya kahkahalar falan çıktı yani
ama ben oraya takıldım ya doktorun dediği hiçbir şeye odaklanamadım mesela klomene hangi gün başla dediğini bile unutmuş olarak çıktım odadan
transa falan girdim resmen orda kaldı beyin işlemeyi durdurdu. Sen beni anlarsın kalemi dert etmiş poşeti dert etmiş insansın
yarın hiç hatırlatmayayım en iyisi ve bence bundan sonra doktorun her dediğini koşulsuz kabul edeyim
ya daha gitmeden demiştim size zaten bir şey deyince doktorun doktorluğunu eleştirir gibi oluyor çok bilmiş gibi oluyorum hoşlanmıyorum o durumdan ben gelip arkasından söylenmeyi seviyorum diye
resmen başıma geldi. Doktorlar çok bilen kurcalayan hasta sevmiyor bence çünkü üstten bakan bir tavır hissediyorlar adam o kadar hasta görmüş o kadar yıl eğitim almış hala kendini geliştiriyor ben 3 makale okumuş halimle, folik asite çok yüklenmiyorlar mı ya falan diyorum. Kahvehanede konuşan her şeyi bilen dayıyım onun gözünde yani muhtemelen
bu bana ders oldu valla daha da karışmam işine. Sonra doğumuma bilerek geç gelir falan
pamuk gibi adamı kızdırdım ya
ya sen nasıl çocuk gibi azarlayınca öyle devam edebiliyon ben resmen o anı geri sarmanın yolunu arıyorum
hatta bir daha gelmeyim bu doktora bence ben falan diye düşündüm düşün